A Bayer Zsolt baráti kör után elkészült a Gajdics Ottó baráti kör, amely az igazival szemben nem más mint egy szatirikus vicc, ám a legtöbben talán ezt nem is tudják a csoportról. 

"Alcsúti törpecerkóf, felcsúti zsírramszesz, zsugoritott fideszjézus" – ezekért jár a kitiltás Gajdics Ottó ál-oldaláról
Kép: YouTube

Ha innentől valaki olyan gyalázatos gúnyneveken nevezi Orbán Viktor Miniszterelnök Urunkat az oldalon, mint mini g_ci, alcsúti törpecerkóf, felcsúti zsírramszesz, zsugoritott fideszjézus, csúti maradona és társai az TILTVA LESZ AZ OLDALRÓL!!!! Ez nem az a felület, ahol az ilyet eltűrjük!

- írja az oldal rögzített bejegyzésében.

Ám ennek ellenére sem tűnik fel a több mint 13 ezer követőnek, hogy az oldal nem vehető komolyan, hiszen rendszerint tűnnek fel olyan kiírások melyeket sosem mondott el Gajdics.

Bár, az biztos, hogy néha ő is tud hasonlóan erős kijelentéseket tenni, hiszen elmélkedtek már Karácsony Gergely megöléséről, és Gajdics Ottó a Vadhajtások nevű oldalon mondta el, hogy szerinte az ellenzéki jelölt nem az ország felemelésének a lehetőségein gondolkodik, nem sikerekben gazdag jövőt vizionál, nem nemzete sorsának a jobbra fordításán töpreng, hanem hitetlenül bámulja a kiszivárogtatott közvélemény-kutatás adatait, és matekozik. 

Olyan posztok szerepelnek az oldalon, mint:

50 év kommunista rombolás után végre visszatérünk a KERESZTÉNY útra, és újra templomépítő NEMZET leszünk! HÁLA és köszönet ORBÁN Viktornak és a Jóistennek aki őt FAJUNK élére rendelte! ROMJAIBÓL egy erkölcseiben megerősödött NEMZET születik újjá!

Mely alatt a kommentelők, nem győzik dicsérni a kormányt, Orbán Viktort, és Gajdics éleslátását a legaktuálisabb témákban. 

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"AZ OKTATÁS LIBERÁLIS MÍTOSZ! MUNKA LEHETŐSÉG KELL AZ EMBEREKNEK LEHETŐLEG MINÉL FIATALABB KORTÓL!"

Összeszerelő üzemben, a szalag mellett...
Ezt nevezzük BIOROBOTNAK!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Már Gajdicsot is az efftársaddá tennéd? Nem elég neked efftársnak az a sok "kultúrzsurnaliszt" bolsi lumpen, akiket kitiltott?
kissé felnőttem
mily gáláns jelzőket kaptatok ? hát kiki érdeme szerint a müveltségeteket dijazzák ezzel ,
bence
Még szerencséje Gajdicsnak , hogy van az a csatorna mert azon kívül máshol úgysem tűrnék meg !
surdilloFUJT
@ómió: az idióta gajdicsod rendesen elmondta ki a te nyelved végén lévő segg amitől naponta elalélsz és hülyeségeket böffensz!!!fidesscsicska!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.