A büntetőjogi felelősség kérdését vizsgálja a BRFK.

Gondatlan veszélyeztetés gyanúja is felmerült a Deák téri kettős halálesetnél

Két fiatal biztonsági őr holttestét találták 2022. február 16-án reggel 7 óra 50 perc körül Budapest V. kerületében, a Deák téren egy aláírásgyűjtő sátorban. Az elsődleges adatok szerint halálukat egy gázzal működő fűtőberendezés miatt szénmonoxid-mérgezés okozhatta – írják a rendőrség honlapján.

A tragédia valamennyi körülményének tisztázása érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben, szakértők bevonásával rendelt el nyomozást.

Forrás: police.hu

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Bizony bizony ezek a megoldások oda valók mint a kupi ahonnan vezénylik a cselszövést. Közveszélyes bűnözők hazudoznak .
surdilloFUJT
@Csizmás Kond: @verőce21: nAGY KÁR,HOGY NEM TI ---A KÉT SZUPEROKOS---FIDESSNYALONC VOLTATOK A HELYÜKBE!!!MEG A GATTYÁN!!!
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...román ??gondolom ha ilyen jól ismered a szólásokat akkor csak van közözd a románhoz...amúgy elárulhatnád hogy mi benne a román hogy én is tanuljak valamit...mert szerintem aki egy magyar közmondást románnak titulál az biztos román.
Csizmás Kond
@surdilloFUJT: miért károgsz surgyélán, frakkot kaptál ?
Málna
@134.bátor: Gattyánnak ehhez az égvilágon semmi köze. Ő fizetett egy szolgáltatásért, az már nem az ő gondja volt, hogy ezt miképp oldják meg. Ez olyan, mintha te fizetnél egy vállalkozónak, hogy építse fel a házadat, két munkás leesik a tetőről, erre téged vádolnának.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Ezek nem magyar szólások! Te vagy román.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.