"Orosz-magyar két jó barát, nem így van Viktor?! Ahogy te tudsz barátkozni, nem barátkozik úgy senki" – kezdi sorait a Facebookon Gyurcsány Ferenc.

Gyurcsány keményen odaszólt Orbánnak: "Most meg kussban vagy. Teszel te a magyarokra, a nemzetközi jogra, a becsületre."

A posztban arra emlékeztet, az oroszok négyszer ígérték meg, hogy elismerik Ukrajna határait. Ebből egyszer éppen Budapesten. "Amolyan rendes szokásos nemzetközi szerződésben." – ahogyan Gyurcsány fogalmaz.

Most meg ugye bevonultak katonákkal, harci járművekkel.

Mit szólnál hozzá, ha valamelyik szomszédos ország bevonulna két magyarországi megyébe, mert azok függetlennek kiállították ki magukat, és most jön a szomszéd fenntartani a békét? – teszi fel a kérdést az egykori miniszterelnök. 

Ugye elzavarnád a francba őket, nemzethalálról szónokolnál és harcba hívnád a nemzetet.

Most meg kussban vagy. Teszel te a Kárpátalján élő magyarokra, a nemzetközi jogra, a becsületre.

- folytatja. 

A poszt egy óra alatt közel ezer megosztást és több, mint kétszáz hozzászólást hozott a DK elnökének. 

Forrás: Facebook

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@jesz: Beteges, hogy mindig vele foglalkoztok, hogy nincs is más témátok. Ti tartjátok életben. Ja kell az ellenségkép a birkáknak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Gyurcsány is kussolhatna...ő is ölelgette Putyint, meg a kutyáját...többször is..

Ilyen a politika...megnézném(de inkább nem),hogy Gyurcsány mit tenne, ha hatalmon lenne?...
...megmondom: egy nagy lófaszt tenne a Kárpátaljai magyarokért...csak részegen kampányol a Körtéren.
Macskaszem
@jesz: Beteges, hogy mindig vele foglalkoztok, hogy nincs is más témátok. Ti tartjátok életben. Ja kell az ellenségkép a birkáknak.
Pipás
@jesz: Nem gyucsány a magyar emberek legfőbb ellensége, hanem orbán. Talán észrevehetted volna az "elmút nyócévben"!
Néro
Így ahogy mondod. A kevlárhasú Nagy Utcai harcos már csak ilyen. De ne mondjál neki ilyeneket mert megint Gárcba kerül a zakkantja mint a múltkor aztán megint te leszel a hibás :)
lusta
Mondjuk én inkább azért írogatnék a felcsúti kis tolvaj zsebcézárnak, hogy pár napja még döngette a mellét, hogy ő indította el a moszkvai négybetűs nyalásssal a békefolyamatot. Látjuk hova vezetett.
TASzSz
Feri, Feri! A nyers tapasztalat beszél belőled!!! Fel kellene frissíteni a memóriádat!

Gyurcsányt az anyósa beküldi a kamrába már az első látogatás alkalmával a savanyú uborkás üvegért. Feri alázatosan teljesíti az udvarias kérést, hisz ha már csak Apró örömet okozhat ezzel Piroskának, nyer ügye van. Megpillant egy fényképet a falon, s imígyen szól:

- Hát te Lenin Elvtárs, mit keresel még ott a falon?
- Nincs jó hírem, fiam!
- Miért, mi vár rám itt?!
- Engem innen leakasztanak, téged meg fel!!!
Aki Én
@KisTehen: ,,bösze feri, mit ugatsz bele más országok belügyeibe?"

Fura agymenésetek van nektek fid,,eszes"eknek.
lusta
Nagyjából látható, hogy egyelőre Putyin kivárásra játszik. Mikor nagyon pattognak a nyugatiak, előjön Szerbiával és Koszovóval.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 11:30
Te tényleg egy nagy buta marha vagy
Aki Én
@KisTehen: Mert elmondta a véleményét? Te tényleg egy qrva nagy barom vagy. Totál feleslegesen idegesítesz itt már tényleg mindenkit.
De ha ennyire lázba hoznak a mások belügyeibe való beavatkozások, mármint az igazi beavatkozások, akkor ajánlom az orbán-Gruevszki ügyet, te buta marha.
Nyírfa
@lusta: Hiba volt a Krímet nem visszaadni, ha így tesznek, most nem lenne ürügy a megszállásra. Ugyan Putyin sem az az ember, akinek lenne bármire is belátása, de , ahhoz, hogy hasonló akciókra szánja el magát, olyan mondvacsinált okokat kellene gyártania, amire talán az orosz nép is beintene.
Azt olvastam, hogy az elnök az esti bejelentéskor nagyon rossz állapotban volt, kérdés, hogy ez mit jelent. Jó ideje hírértékű, hogy parkinson kórban szenved, mások azt rebesgetik, hogy szellemileg is épül le. Ha ez utóbbinak van valóságalapja, akkor bármi megtörténhet: katonai hatalomátvétel, belső puccs, amelynek az irányát ki sem tudjuk számítani. Egyet nem tartok valószínűnek: Kijev lerohanását, ugyanis akkor Oroszország lesodródik a nemzetközi pályáról, és Kína sem fogja megmenteni.
Nessy
Letörölhetné valaki ezt cinikus röhögést a "drminiszterelnökúr" képéről! Azt hiszi, most ez a nyerő! Igaz, nem tudni, miben egyezett meg Putyin elvtárssal Moszkvában.
Pipás
@KisTehen: Te hülye vagy és megrögzött hazudozó. Igazi fideSSnyik. Igaz Shikari?
ómió
Bizony, Böszme efftárs! Aki úgy körbe tud nyalni valakit a Szemkilövetőhegyen, ahogy te a Putyint, az néked, mint a magyarokra kiadós népzsebit "tevőnek" (ezt még nem hazudod a "Zorbánra"?), a "műfajban" csak "messziről jelenthet"!
Gazella
@KisTehen: nah tetvedék ..aki beleugat más ország belügyeibe az pont a kakadu a külügyér... nem pedig a Fletó.
Namely
Látom a prosztóság megy az összefosásnak. De a választások előtt egy hónappal még mindig nincs programja.

:D

Ennél már csak az lesz viccesebb, amikor nyernek és láss csodát, nem csinálnak majd mást, mint amit 2010 előtt: lopnak 1000-rel, megszorítanak, sávot tologatnak és a tiltakozókra lövetnek.
verőce21
@Namely: Nem lenne vicces, de nem fognak győzni...!
Ezeknek április 4-én a kérdések kérdése lesz: hogyan veszítettünk ismét?
Namely
@verőce21: szerintem sem, de ez a fórum a rajongóik dagonyája, hadd érezzék jól magukat ma is :D
Aki Én
@KisTehen: És ahogy te, mi is véleményeztük a butaságodat.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 12:50
Az nem tetszik,hogy a hülyék magabiztosságával okoskodsz nap,mint nap.
Aki Én
@Namely: Meglep, hogy te itt tartasz. Ja, nem...

orbánéknak mi a programja? Folytatjuk?

,,lopnak 1000-rel, megszorítanak, sávot tologatnak és a tiltakozókra lövetnek."
Most nem lopnak ezerrel? Nincsenek megszorítások? És az adónemek megduplázása 2010 óta?
Mutass egy országot, ahol nem használnak minimum gumilövedéket, mikor autókat gyújtogatnak, tévészékházba betörnek és kirabolják, több száz rendőrt megsebesítenek, ellopott tankkal furikáznak a tömegben, emberek százezreit tartja rettegésben a csőcselék...

@verőce21: @Namely: Miért ne nyerhetne az ellenzék? Minimum kétszer annyi ellenzéki van, mint orbánista. Mondtam sokszor, az ellenzék leváltásával kellene kezdeni.
Hogy balfasz az ellenzék, az egy dolog, de nincsenek kevesebben a hívei, mint orbánnak, sőt. Még úgy is éppen csak nyertek, hogy mindenkit kézen fogva vittek szavazni, és jó pár konkrét csalásról is tudni.
Anno több szavazattal bukott meg a fidesz, mint amennyivel később kétharmados lett.
kulabombaafityiszre
@Namely: ma, 13:05
Még arra is képesek lennének ezek a lipcsik,hogy a vő által elvégzett szar munka után visszafizetik az adófizetők pénzéből az unió által közvilágítás fejlesztésére adott milliárdokat nehogy eljárás induljon a kedves vő ellen.
Mindenre képesek ezek a lipcsik.Azt is megcsinálnák a lipcsik,hogy az ország egyik legidiótább emberéből aki két mondatot nem tud rendesen összehozni az ország leggazdagabb emberévé tennék.
Sőt azt a szörnyűséget is a lipcsik csinálnák,hogy a minelnök úr akinek köztudomásu egy fillér megtakarítása sem lenne magánrepülővel repkedne magánútra többször egy évben.
Sőt azt is a lipcsik csinálnák meg,hogy a gyerek svájci okj tanfolyamát csekély 20 millió forintot a semmiből fizetnék ki.
Szóval elmehetsz te a verőcével együtt a picsába.
Aki Én
@kulabombaafityiszre: Nekem az tetszik, ahogy ez a két szellemi totálkár előadja a világraszóló butaságaikat. Közben olyan egyértelmű tényeket hagynak egész egyszerűen figyelmen kívül, hogy el nem hiszi az ember.
Van arcuk akkora, hogy...
De mire...?
Na, majd figyeld a mégnagyobb arcú választ, tele öntudattal.
kulabombaafityiszre
@Aki Én: ma, 14:04
Az arcuk már nagyobb mint a testük:))
Namely
@Aki Én: "orbánéknak mi a programja? Folytatjuk?"
Ők 12 éve vannak hatalmon. Ismered minden szellentésüket. Akkor tehát nem kérdés, hogy mit várhatsz tőlük. Jelenleg az ő feleségük az ország képletesen. A csábítónak illene mondania, hogy milyen lenne az élet mellette. Amúgy azt is tudhatjuk: 2010 előtti. De mi van azokkal, akik akkor még 8 évesek voltak? Meg harsogják, hogy ők már megváltoztak. Akkor halljuk, hogy mennyire. A válasz: semennyire. Ugyanolyan sunyi szemetek, mint anno, és cseppet sem fognak kevesebbet lopni, mint Orbán.

" Miért ne nyerhetne az ellenzék?"
1. Nézz körül az utcán. Nincs semmi forradalmi hangulat. A kutyát nem érdekli az ellenzéki stand, amit kihelyeznek. Az, hogy ti egymást erősítitek itt, semmit nem jelent, mert ti meg vagytok győzve. Akit eddig nem ért el az a primitív kommunikáció, amit folytatnak, azokat továbbra sem fogja. Meg kellene hallgatni pl Schiffert.
2. Közvéleménykutatások.
3. Az összefosás kampánya, ne szépítsünk: kifulladt. A miért is világos: mert azon kívül, hogy "óbánlop és diktatúa van", meg "óbánráhel pelenkája" nem tudnak mint mondani, hazudni.
4. Nézd meg, hogy pl a MHM folyamatosan új és új témákat dob be. Mert tengernyi van, lenne, csak azzal az összefosás nem tud mit kezdeni, és nem is akar. Csak a hatalmat akarják, problémát kezelni nem.

Nekem ezért ez a véleményem.
De az sem változtat semmin, ha nyernek. Mert akkor 2026-ban Orbán 4/5-del tér vissza. Megint Schiffert kellene erről meghallgatni.
Namely
@kulabombaafityiszre: Ezzel pont nem válaszoltál semmit. De legalább hosszan tetted. Vigyázz: én, a bérkommentelő dk-s hadsereggel ellentétben tudok olvasni, így a hosszú semmi nem ijeszt meg. :)
Aki Én
@Namely: ,,Mondtam sokszor, az ellenzék leváltásával kellene kezdeni."
Borsodi
Ezt el kúrtad Orbán nem kicsit 12 évet.
verőce21
@Horizont: "Tik vagytok parasztok dikmá szevasztok"! - Irigy Hónaljmirigy 
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 17:09
Hát ha beleülsz a józsi ölébe akkor lesz.?))
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 11:30
Szóval ha putyin elismerte akkor az mindjárt egy új ország lett.
Szóval ha putyin az mondja innentől kezdve magyarország nincs helyette kis-oroszország van akkor ez
így,gondolom szerinted teljesen rendben lenne hiszen putyin elismerte.
Azért megkérdezném tőled fel tudtál szállni a multkor a következő vonatra nagy marha?
Lepényleső
...számára vélhetően ismeretlen fogalmakkal támadni őt,- nem blőd?
surdilloFUJT
@KisTehen: neked bőven elég a tarkabika,azért böfögsz össze vissza,marha állat,genetikai korcs,orbáncsicska!!!
Gyurka80
@Horizont: Hülye ez a feri, semmi közünk az ukránok hülyeségéhez, és a kárpátaljai magyaroknak sem.
Gyurka80
@Horizont: Jó, hogy nem a böszme a min.elnök, mert még berángatna minket ebbe a konfliktusba, mint a barom kádár 1968-ban csehekhez.
Németh István
A gyurcsányi időben amikor Putyin Magyarországon járt ugyebár nyasdgem volt a ferike részéről, de olybá tűnik nem volt jó a nyelvcsapás, vagy nem ízlett a falatka - vélelmezhetően a Putyin igen csak ki-finomult politikai látószöge észre vette a megbízhatatlan és nagyon aljas embert a "kedveskedő" moslék személyében! Az meg, hogy most a moslék, jellemtelen, szar, hazug flótás uszítani próbál az Orbán Viktor ellen az nem csupán felháborító, hanem egyszerűen igazolja a politikai alkalmatlanságát, mi több bármiféle szerepvállalási szándékának(mint pártvezérnek is) a teljes leírtságát! Egy szar 00 !!! ÁMEN! @kulabombaafityiszre: Baromka!! mivel és mi előtt, mi után esetleg gondolkoznál aztán szólnál jobb lenne! > Ukrajna mint ország, egységes nemzet sehol nem volt. A lebontott Szovjet unió egyik önálló állama lett a Gorbacsovi váltózásokat követően! A belső ellentéteivel együtt, amelyet a moslék világpolitikai szervezők az usa-Eu közösen műveltek/nek!! Mivel az adott - levált - tartományok saját gazdálkodásra képesek és a népesség is adott, ennek tükrében az elszakadási szándék a függetlenség jegyében priorítást nyert! Tehát ők rájöttek arra, hogy az usa -eu messze van, az orosz maci közel, sok szempontból! Tehát maradt az orosz kapcsolatiság fontossága - nem kell a palagáz, stb.! De nem kell az usa-eu-német zavarkeltés és területszerzési hacacáré sem! A ma nem látható, pontosabban nem nyilvánvaló de okkal feltételezhető aljas szándék vonulatában > Nem kívánnak usa támaszpont lenni! tetszik érteni!?? ÁMEN!
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 09:46
Okostojás.16 évvel ezelőtt megismersz egy embert akivel jól elvagy.
Miután megismerted 13 év után kirabol több bankot,neked meg a fejedhez vágják nap mint nap hogy egy bankrablóval ismerkedtél meg.Ugye milyen élethű kisköcsög.Ez azt jelenti az emberek változnak.
nem biztos,hogy tízen pár év elteltével egy ember ugyanaz,mint volt.
Persze ez rátok nem vonatkozik ,mert ti ugyanolyan sötét bunkók vagytok,mint most.
Németh István
@kulabombaafityiszre: gondolom fingod nincs arról, hogy mit írtál! A hányadék hozzád képest rózsaíllat!
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 16:42
Elmagyaráztam neked mint szellemi fogyatékos idiótának,de látom nem ért fel a szellemi képességed odáig,hogy megértsd.Sajnálom,hogy hülye vagy de nem megyek le óvodás szintre,bár neked az is bonyolult lenne.
Gyurka80
@Pipás: Nem Orbán vitte csődbe az országot, hanem böszmeferi!
Németh István
Ez a moslék ganaj a hazáját eladó szarcsomó gyurcsány mer nyilatkozni akinek a felelősségre vonását az usa szopató elnöke külön kérésére állították le! > ez mer nyilatkozni ez a szar tróger??
lusta
@Nyírfa: Már máshol is leírtam. SEMMI SINCS VÉLETLENÜL. HALLGATOM AZ ELNÖKI BESZÉDET, AMELYBEN MINDEN MÁSODIK MONDATÁBAN BENNE VAN A MI UKRÁNOK. A gond ott kezdődik, hogy a kelet-ukrajnai lakosok eddig ezt nem érezték. A hatalom a nyelvtörvénnnyel, kulturális és gazdasági eszközökkel küzdött az orosz ajkúak ellen. Ott a lakosok 70-80%-a bizony orosznak vallotta magát. Krím visszafoglalásával az ukránok lezárták az észak-krími csatornát. Emiatt vízhiány lépett fel a Krímben. Ugyanez a keletieket is keményen érintette. Általában az ukránok az önállóságuk után rosszabbul éltek és ugyanebben a tekintetben az oroszok is. Jelcin elment, jött Putyin és az oroszok kezdtek egyre jobban élni. A határ két oldalán volt összehasonlítási lehetőség. Sajnos az ukránok életszínvonala gyakorlatilag semmit sem emelkedett, míg a szomszéd oroszoké igen. Innen már csak egy lépés volt a 8 éve tartó háború. Ha annyira elégedetlenek lettek volna a szakadárokkal a lakók, már rées rég elzavarták volna őket. Még egy apróság. A Dnyepertől nyugatra osztrák, lengyel-litván, míg a Dnyepertől keletre az orosz cár fennhatósága áltek az emberek már a XVII. századtól. Ez a mentális gondolkodásban is látható
lusta
@Gyurka80: Ha erről valami konkrétumot, ha lehetne, mert a felcsóti kis pocakos tolvaj zsebcézár a 2010-es választás után nem győzte eléggé dícsérni az elődjeinek válságkezelését. Vagy akkor IS hazudott?
lusta
@Aki Én: Anno az osztrák kancellár megválasztását meg kellett ismételni, mert a bíróság ugyan nem talált konkrét csalásra utaló bizonyítékokat, de a választás tisztasága miatt és hogy ne adjon lehetőséget a mendemondáknak, megismételtették a választást. Nálunk a bíróság nem egy esetben konkrétan megállapította a választási csalást, majd kimondta, hogy egyébként a csalással nem tudták érdemben befolyásolni az eredményt, ezért nem kell megismételni a választásokat.
Gyurka80
@lusta: Nézzél utána annak a "dícséretnek+ mert nem igaz ,de a csőd igen az imf-et nem véletlenül hívták be böszméék!
Nyírfa
@lusta: A józan ész kizárta Ukrajna lerohanását. De hol van itt a józan ész?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.