Rusvai szerint tavasszal egy újabb Covid-hullám kezdődik az orosz–ukrán háború miatt. A háborúk elhúzódástól függően képesek újabb járványokat létrehozni, elég ha csak a Délszláv háborúra gondolunk. Sajnos jelenleg nagy az esélye annak, hogy a jelenlegi háború is hosszabb lesz mint azt várták.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Sajnos a háborúk másik hozománya a fertőző betegségek létrejötte, azt hiszem sosem lesz vége már ennek.
Néro
Akkor sietni kell mert a sok covid Sikert éljenző Fityma nem tudja leadni a fix X-ét. Ja De. Majd megoldják , hogy lehessen szavazni a túlvilágról is mint a külhoni Nemzethy Magyaroknak. Tömjénzsóti közbenjár az érdekükben vagy csak beoson éjfélkor a Par-lementjébe és Türvénybe hozza hogy az összes halottat vegyék számításba a javukra a számláláskor.
Legyen már egyenértékű a külHUN-i a bel HUN-ival. Me nehogy má !
division
@Néro: Mondjuk a cím kissé hatásvadász, mert nem azt mondta, hogy tavasszal itt az új covid hullám, hanem hogy az elhúzódó háborúk hozadéka sok esetben egy újabb vírus, ami igaz is. Ezt kissé elferdítették most, be kell valljam.
Néro
@division: A az általam leírtak nem érint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.