Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók – mondta a politikus a lebuktatásáról. Arra, amit most elmondott, biztosan azt fogják reagálni, hogy megsértődött, és ezért másokat is szeretne besározni. Nem gondolja, hogy lehet egy ilyen olvasata mindennek? Azt viselem nehezen, hogy nem egyforma mércével mérnek. A szocialista pártot most még az ellenzéki szövetségen belül is mindenki gyengíteni akarja. AZT IS KI MERNÉM JELENTENI, HOGY NEM MINDENKI JÁTSZIK KORMÁNYVÁLTÁSRA. Természetesen minden párt részéről vannak helyezkedések ilyenkor. Ez a Magyar Szocialista Párt és minden párt esetében így van. Felmerülhet a kérdés, hogy ha eddig nem derült ki, hogy nincs diplomám, miért pont most történt ez meg. Vajon rajtam vagy a Szocialista Párton akartak-e ütni egyet? Az elmúlt napok eseményeit figyelve egyértelműen kijelenthető, hogy az MSZP-re mért ütések elég tudatosak.

Forrás: index.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@kereső: Tipikus védekezés, hogy hát én igaz, hogy igen, de más is.
kereső
Ildikó, tetettek Ti azért, hogy ez igy legyen. Ezt az interjút sem kellett volna bevállalni. Vagy, ha már bevállaltad, akkor adhattál volna több lehetőséget a "tisztesség látszanának". Mert, hogy sejtetsz, meg feltételezel- az árt!!! a "kormányváltásnak".
nemkati
@kereső: Tipikus védekezés, hogy hát én igaz, hogy igen, de más is.
Rizikó
Magam biztosan nem akarok kormányváltást ezekkel!

A Fidesz fölényesen, kétharmaddal nyer és ez az operett ellenzék megy a levesbe!

Ami nagyon fájni fog nekik, hogy a Mi Hazánk parlamenti párt lesz és minden alkalommal rámutat a hazaárulásaikra!
simmering73
A Fidesz egyértelmű, hogy elveszti a választást, a fidesz fiókpártja (Mi Hazánk) pedig nem jut be a Parlamentbe.
nemkati
Én biztos hogy kormányváltást akarok, és a mostani gazember kormányt el fogjuk küldeni az őket megillető helyre, mert ezt a rombolást, fosztogatást, hazaárulást amit eddig tettek, nem folytathatják tovább. És felelni fognak minden aljas tettükért. A szélsőjobbos homofób Mi Hazánk, na az meg valóban mehet a levesbe, nincs szükségünk ilyen emberekre a következő normális, demokratikus parlamentben.
lemon tree
"Arra, amit most elmondott, biztosan azt fogják reagálni, hogy megsértődött, és ezért másokat is szeretne besározni." - Az van, hogy pont ezt gondolom rólad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.