Két okból is rendhagyó nőnapi ünnepséget sikerült rendeznie a mezőkövesdi Fidesz-éceszgébereknek. Először is "Bandi só" néven -só, értik, mert nekik, magyaroknak nem show, az olyan ballibsis-sorosos cucc- indították útjának Tállai Andrásnak piadesztát állítva a kampánymulatóst, másodszor, hogy "vendégművészként" megszerezték a magyar igazságügyminiszterasszonyt, Varga Juditot, aki emelve az est fényét, minderre felkészülve hegedűjével érkezett a buliba

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Mindkettőnek a cirkuszban kellene fellépni, mert miniszternek, államtitkárnak harmatgyengék.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Mindkettőnek a cirkuszban kellene fellépni, mert miniszternek, államtitkárnak harmatgyengék.
Rizikó
Ha egy nő szép, okos és hegedülni is tud, az a liberálfasiszta patkányoknál leveri a biztosítékot!
lemon tree
Ki nem xarja le, hogy tud hegedülni, amikor igazságügyi miniszterkén és emberként is csapnivaló?
Egy mocskos putyini autokrata rendszert támogat tevőlegesen és úgy hazudik, mint a vízfo... mint Orbán Viktor.

Kormányváltás után, a magyar hatóságoknak is komoly nyomozást és vizsgálatot kell indítani a titkosszolgálatok bevonásával, Hommonay Gergely halálával kapcsolatban, hogy meddig vezetnek a szálak.

Bár Dániel Péter azt állítja magáról, hogy ő az ördög ügyvédje, ez nem igaz. Az alábbi írás tőle származik, aminek sok igazságalapja van, de érdemes úgy olvasni, hogy Hommonay Gergely volt az ördög ügyvédje:

"Hommonay Gergelyt a magyar titkosszolgálat végezte ki Olaszországban, Salvini maffia kapcsolatai segítségével. (Salvini örömmel segített ebben a leszámolásban, hiszen Novák Katalin a szeretője volt, akit szintén keményen betámadott és megsértett Gergely. (Teljes joggal egyébként, hiszen igaz volt, amit írt róla.) Varga Judit pedig szintén hisztérikusan őrjöngve követelte a gyors bosszút és ezért a fideszes maffia végül úgy döntött, hogy Gergőt végzik ki… helyettem. Sajnos több publicista ugyanis azt kezdte híresztelni, hogy valójában Gergely az ördög ügyvédje… lelkük rajta. Az értelmetlen, tragikus halálát okozták ezzel. Nézzük a tényeket:
Az ördög ügyvédje első bejegyzése után fél órával Hommonay Gergely is posztolni kezd ezzel kapcsolatban, és az elkövetkező napokban több posztot is kirak a témában a saját oldalán, szinte csak ezzel foglalkozik.
Varga Judit perrel fenyegeti meg az ördög ügyvédjét.
Hommonay ezt is kommentálja egy posztban.
December 28-án Homonnay az oldalán ír arról, hogy Hont András publicista szerint ő az ördög ügyvédje. Ezt egyre többen gondolták róla…. sajnos.
Hommonay Gergely utolsó posztja december 29-i, egy photoshoppolt fénykép Varga Juditról, akit a kép kedvéért egy melegbárba szerkesztettek.
Január 2-án a sajtó közli Hommonay Gergely halálhírét. Egy San Giovanni-ban található privát klub (törökfürdő) mosdójában találták meg a...
lemon tree
...holttestét, a halál okaként a szív és a keringés leállását állapították meg. A kivégzéshez a nátrium-pentotál nevű speciális mérget használtak, amely azután a szívinfarktus tüneteivel végez az áldozattal. A nátrium-pentotál erős nyugtató és érzéstelenítő, nagy mennyiségben eszméletvesztést, a légzés, a keringés és a szív leállását okozza. Ahogyan az Welsz Tamás, alias Tom Wallace esetében is történt. Varga Judit lőtéri képe is erre a gyilkosságra utalt…. egy tipikus maffia-üzenet, amely azzal fenyegetett, hogy ők mindig pontosan céloznak…. Nos, ez nem igaz kedves Judit! Mellé tetszettek lőni megint, akárcsak Keserű Sándor vagy Czeglédy Csaba esetében. Hiszen az ördög ügyvédje én vagyok, de hozzám nem ér el Orbánék keze, mivel a MOSSAD vigyáz rám már jó ideje itt Izraelben. Egy ártatlan Embert öltek meg, aki ráadásul testvérem is volt egy bizonyos értelemben…. Őszinte részvétem és legyen könnyű a hant Gergely Testvéremnek! Fogadom, hogy a harcot nem adom fel, Érted is bosszút állunk! Novus ordo seclorum! Liberté, Égalité, Fraternité!"

Miért gondolom, hogy nem Dániel Péter az ördög ügyvédje? Mert az igazi, azóta sem jelentkezett érdemi anyaggal, pedig olyan időket élünk, amiben bármilyen botrány (hát még egyszerre több) nagyot ütne a Fideszen. A botrányok kifutásához (minden emberhez eljusson - a csak az M1-et nézőkhöz is), megemésztéséhez idő kell, már csak bő három hét van a választásokig, tehát mostanában kellene előjönni a farbával.

Jó reggelt kívánok!
simmering73
@Rizikó: Dekázni is tud és a nőket is szereti. Univerzális.
namihami
Várjuk egy nagy közönségsikert előrevetítő ""VÖLNER SÓ""-ban való fellépését is!
Nessy
@justhpeter: Az igazi bohócok értelmes, jó humorú emberek voltak. A zenebohóc meg kiváló zenész! Lásd Eötvöst, a zenebohócot! Van máásik!!
Csizmás Kond
de tulajdonképpen mi a baj a BANDI SÓ-val ? miért is nem lehet valamit úgy nevezni ahogy azt a megálmodó vagy alapító elképzeli ?
...vagy amikor békönt emlegetnek meg szrókot az nekik magyarabb ?
namihami
@Csizmás Kond: 14.47: Mert sem a békön, sem a sztrók nem magyar kifejezés. Beszédben használják, mivel az angol kifejezésnek ez a ""magyaros"" kiejtése és NINCS más értelme és igazán jó magyar helyettesítő kifejezése.
Viszont a ""só"", mint show kifejezés a magyarban is jelentéssel, ráadásul gyökeresen más jelentéssel, bír! Ez elmegy egy fideszes falugyűlésen (katónénik, líszomszédok és társaik között---sajnos), de ebben az esetben is csupán az urbánus jelleg tagadását tűzi ki céljául. Így, ilyen bumfordi formában!
Csizmás Kond
@namihami: ...ki kell ábrándítsalak. Akkor amikor még azt sem tudták, hogy mi az az angol, akkor is volt hasaljszalonna, amiből a császári időkben császárszalonna lett és csak most a genderidőkbe lett békön.
A gutaütés, szélütés angol megfelelője a stroke, amit már a sztyeppei időkben is ismertek amikor még angol sem volt.
Namostmár ha egy magyar kifejezést lehet angolosítani akkor egy angol kifejezést miért volna tilos magyarosítani ?
Nessy
Mit meg nem tud az ember! Az angol kifejezések elterjedése genderidőket jelez.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 15:18
Akkor mint bennfentes szólj már,hogy a bdpst meg a vsgrd kft ha már a magyar adófizetők pénzéből él magyarosítsa már a nevét.Érted cszms knd hozzászóló.
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: ..miből gondolod hogy én kéne helyetted valamit szóvá tegyek ?
namihami
@Csizmás Kond: A gutautés még csak közelít, de a császárszalonna az nem bacon. Ugyanis a kettőnek nem ugyanaz a fűszerezése és kezelése. Ahogy az íze is. Persze, ne azt a bacon-t kóstold meg, amit a húsipar a hazai piacra készít. Az ugyanis (mint pl a pizza, a palacsinta és még sok egyéb) erősen a hazai szájíz felé van közelítve.
Csizmás Kond
@namihami: ..na de kérlek itt az alapanyagról beszélünk nem a fűszerekről.
...dehamár nem ugyanaz mi az a békön és honnan származik melyik állat melyik testrészéből...persze csak az eredetit mondjad mert ma ha igaz még élő csirkét is csinálnak müanyagból.
kissé felnőttem
" huzd rá cigány had szóljon a nóta had dőljön a romcsaj a sátorban " annó minden úri milliómos gyerek tanult hangszeren .tellett a luxusra. ez nem az elmúlt 12 évről szól, ott felkopott az átlag ember szája
Nyírfa
Ezt a gagyi országot...8 általános, közmunka, piros volt a paradicsom, fehérvári huszárok, Bayer stb.
Nesze neked, kultúra!
namihami
@Csizmás Kond: Bocs, de itt éppen ""termékről"" van szó. A disznóból más terméket állít elő a magyar (hungarikum-pl Pick szalámi), mást a német (fehérkolbász) és megint mást az angolszász (bacon-nem császárszalonna). Ha ez nem így lenne, akkor a disznót nem ezerféleképpen dolgoznák fel a világban.
A nájloncsirke sem a feldolgozás, hanem a tartás és etetés módja miatt lesz nájlonízű.
lemon tree
@Csizmás Kond: Kussoljál már el geci, egy undorító féreg vagy a világ szemében - csak !!!
Csizmás Kond
@namihami: ...csak a rend kedvéért. az hogy az angolszász a császárszalonnát békönnek nevezi, másként ízesíti vagy tudjaafaszom...attól még az a magyar szóhasználatban az császárszalonna...és hogy még világosabb legyek ott az autó, ami ugancsak az előbbi lógoszervem megnevezése a helyes...magyarul császárszalonna, még ha az ég leszakad akkor is...persze attól bárki nevezheti ahogy akarja törheti a nyelvet de az csak az ő genderhajlamát minősíti.
Csizmás Kond
@lemon tree: ...na figyelj lócitrom...húzz abba kibaszott kokós anyádba aki a túladagolás miatt hozott erre a kibaszott világra.
namihami
@Csizmás Kond: Legyen---én inkább abbahagyom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.