A nemrég 400 forintra is fölszaladó euró és az üres benzinkutak látványának árnyékában mondott választási beszédet a Fidesz frakcióvezetője Mátészalkán.

A Fidesz frakcióvezetője szerint Magyarországnak egy olyan jobboldali kormányra van szüksége a következő négy évben is, ami erős országot és gazdaságot hoz létre, valamint vitán felül, és minden áron kiáll a nemzeti érdekek mellett.

Kocsis Máté: olyan jobboldali kormányra van szüksége az országnak, amely erős országot és gazdaságot hoz létre

Fotó: Illusztráció/Facebook/Kocsis Máté

Kocsis Máté a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mátészalkán hétfőn tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, a magyar választók április 3-án egyszerű választási lehetőség előtt állnak, választhatják az Orbán Viktor által vezetett kormányt, amely adókat csökkent, béreket emel, megvédi a gyermekeket, illetve kibővíti a családtámogatási rendszert.

De választhatják a Gyurcsány Ferenc vezette baloldalt is, amely – amikor módjában állt és tehette – elvette a 13. havi nyugdíjat, elvette a 13. havi bért, megvonta az otthonteremtési támogatásokat, kiürítette a családtámogatás rendszerét és háromszorosára emelte a rezsit – emlékeztetett a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője.

Kifejtette, teljesen nyilvánvaló, hogy a koronavírus-járvánnyal, a háborúval és az energiaválsággal sújtott "veszélyek korában", amiben élünk, valamint a jövő európai gazdaságának nagy kihívásaira való válaszként Magyarországnak egy olyan jobboldali kormányra van szüksége a következő négy évben is, amely erős országot és gazdaságot hoz létre, valamint vitán felül és minden áron kiáll a nemzeti érdekek mellett.

Kocsis Máté az orosz-ukrán háborúra kitérve azt mondta, a határhoz közeli térségekben élők nagyon jól tudják, mekkora jelentősége van annak, ha a baloldal politikusai felelőtlenségeket mondanak, meggondolatlanul és összevissza beszélnek a háború kapcsán.

A Kárpátalját elhagyni kényszerülő magyarok sorsa, valamint a menekülők családtagjainak és vagyonának elvesztése tükrében világossá válhat mindenki számára, hogy miért nem szabad és miért óriási politikai felelőtlenség zagyvaságokat mondani a baloldal politikusainak – mondta Fidesz frakcióvezetője.

Az áprilisi országgyűlési választásra kitérve, a fideszes politikus arra kérte a helyieket, hogy Kovács Sándor jelenlegi fideszes képviselőt, a Fidesz-KDNP jelöltjét válasszák újra.

"Vele előre megyünk, nem hátra, ő a letéteményese annak, hogy Mátészalka és térségének jövője rendezett és biztató legyen" – fogalmazott Kocsis Máté.

Forrás: mti.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Erős ország, erős gazdaság, talán valami megbecsültség - no ezektől vagyunk most távolabb, mint 10 évvel ezelőtt ! És ehhez nem most kellene hozzálátni még csak szavakban sem ! Rusnya kis harácsoló réteget hoztatok létre, az ország nagy része nem részesült a fejlődésből, legfeljebb bámulhatja a házaitokat, a stadionjaitokat meg kerülgetheti az autópályákat, amelyeken degeszre kerestétek magatokat ! És hát a legnagyobb kárt az emberekben okoztátok, az agymosott híveitek még azt sem hiszik el a szemüknek , ami kiszúrja azokat ! Ti vagytok a nemzet zsákutcája !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Kocsis Máté: „Magyarország védi egész Európát.” Kocsis Máté fideszes országgyűlési képviselő FB oldalán találtuk. Nem is tudom: sírjak, vagy nevessek? Viszont ha fizetsz, ha kell titkosszolgálati úton is behozunk, az se baj ha körözött bűnöző vagy! Jelige:"Tóni segít, csak fizess"! Mivel? Zászló erdővel? Vagy a kormány szóvivő hölgy személyes látogatásával? Esetleg az obcén dalocskával ami annyira tetszik neki? Ezt nem értem: védjük Európát, Brüsszel ellen meg harcolunk ,az nem Európa? Tipikusan az a seggnyaló volt MIÉP-es f@sz, aki minden rendszert gondolkodás nélkül kiszolgál, 89 előtt tuti munkásőr lett volna. Nem agyhalálban szenved a hugyosmáté’, mert ahhoz agy is kellene!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272622184_2004392373098820_6288013251894592134_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=PQIvYNrWMPUAX99RAQG&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_4MouZ4WTAM6CH2b1uOTFjl1Nfdv7lu0tFw4WPso-bfQ&oe=62347AA9
Összesen 9 fideszes járt Brüsszelbe bulizni ...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/137238011_2756108894642185_929816951362877576_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=7kEaugyVTc0AX8RZA4j&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-O_I-Bt9TB25x2oR0frKNw0pAx86RhVj_WXGYz-UzBXQ&oe=625719A6
Pipás
@Shikari: Te aztán megtudod ítélni azzal a két bittel, ami az agyad tárolókapacitását jellemzi.
Nessy
Mondja drága Kocsis szócséplő! Maga tudja, hány milliárd a nagyon titkos hitelállomány, amit Orbán innen, onnan drágán felvett az utóbbi két évben? És nem forintban! A jelenlegi gyenge forint mellett, ennek a visszafizetése lesz az igazi csőd, bármilyen kormány lesz is! Persze újgazdagékat és a kegyenceket ez nem igazán fogja érinteni!
ómió
Szóval, pont' olyanra, mint a jelenlegi!
kedvelem a NERtelenséget
"Kocsis Máté: olyan jobboldali kormányra van szüksége az országnak, amely erős országot és gazdaságot hoz létre."
Igen, ezért mentek a picsába.
namihami
És az olyan fideszes melegeket, mint ő, valamint a házipedofilokat is tolerálja.
DE...jaaaajjjjj az ellennek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.