A nemrég 400 forintra is fölszaladó euró és az üres benzinkutak látványának árnyékában mondott választási beszédet a Fidesz frakcióvezetője Mátészalkán.

A Fidesz frakcióvezetője szerint Magyarországnak egy olyan jobboldali kormányra van szüksége a következő négy évben is, ami erős országot és gazdaságot hoz létre, valamint vitán felül, és minden áron kiáll a nemzeti érdekek mellett.

Kocsis Máté: olyan jobboldali kormányra van szüksége az országnak, amely erős országot és gazdaságot hoz létre

Fotó: Illusztráció/Facebook/Kocsis Máté

Kocsis Máté a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mátészalkán hétfőn tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, a magyar választók április 3-án egyszerű választási lehetőség előtt állnak, választhatják az Orbán Viktor által vezetett kormányt, amely adókat csökkent, béreket emel, megvédi a gyermekeket, illetve kibővíti a családtámogatási rendszert.

De választhatják a Gyurcsány Ferenc vezette baloldalt is, amely – amikor módjában állt és tehette – elvette a 13. havi nyugdíjat, elvette a 13. havi bért, megvonta az otthonteremtési támogatásokat, kiürítette a családtámogatás rendszerét és háromszorosára emelte a rezsit – emlékeztetett a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője.

Kifejtette, teljesen nyilvánvaló, hogy a koronavírus-járvánnyal, a háborúval és az energiaválsággal sújtott "veszélyek korában", amiben élünk, valamint a jövő európai gazdaságának nagy kihívásaira való válaszként Magyarországnak egy olyan jobboldali kormányra van szüksége a következő négy évben is, amely erős országot és gazdaságot hoz létre, valamint vitán felül és minden áron kiáll a nemzeti érdekek mellett.

Kocsis Máté az orosz-ukrán háborúra kitérve azt mondta, a határhoz közeli térségekben élők nagyon jól tudják, mekkora jelentősége van annak, ha a baloldal politikusai felelőtlenségeket mondanak, meggondolatlanul és összevissza beszélnek a háború kapcsán.

A Kárpátalját elhagyni kényszerülő magyarok sorsa, valamint a menekülők családtagjainak és vagyonának elvesztése tükrében világossá válhat mindenki számára, hogy miért nem szabad és miért óriási politikai felelőtlenség zagyvaságokat mondani a baloldal politikusainak – mondta Fidesz frakcióvezetője.

Az áprilisi országgyűlési választásra kitérve, a fideszes politikus arra kérte a helyieket, hogy Kovács Sándor jelenlegi fideszes képviselőt, a Fidesz-KDNP jelöltjét válasszák újra.

"Vele előre megyünk, nem hátra, ő a letéteményese annak, hogy Mátészalka és térségének jövője rendezett és biztató legyen" – fogalmazott Kocsis Máté.

Forrás: mti.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Erős ország, erős gazdaság, talán valami megbecsültség - no ezektől vagyunk most távolabb, mint 10 évvel ezelőtt ! És ehhez nem most kellene hozzálátni még csak szavakban sem ! Rusnya kis harácsoló réteget hoztatok létre, az ország nagy része nem részesült a fejlődésből, legfeljebb bámulhatja a házaitokat, a stadionjaitokat meg kerülgetheti az autópályákat, amelyeken degeszre kerestétek magatokat ! És hát a legnagyobb kárt az emberekben okoztátok, az agymosott híveitek még azt sem hiszik el a szemüknek , ami kiszúrja azokat ! Ti vagytok a nemzet zsákutcája !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
Erős ország, erős gazdaság, talán valami megbecsültség - no ezektől vagyunk most távolabb, mint 10 évvel ezelőtt ! És ehhez nem most kellene hozzálátni még csak szavakban sem ! Rusnya kis harácsoló réteget hoztatok létre, az ország nagy része nem részesült a fejlődésből, legfeljebb bámulhatja a házaitokat, a stadionjaitokat meg kerülgetheti az autópályákat, amelyeken degeszre kerestétek magatokat ! És hát a legnagyobb kárt az emberekben okoztátok, az agymosott híveitek még azt sem hiszik el a szemüknek , ami kiszúrja azokat ! Ti vagytok a nemzet zsákutcája !
Klubtag
@Toller Béla: ...és a hülyéje nem az EU-ban (fujfuj Brüsszel), hanem Oroszország(Putyin) csatlósaként véli megvalósíthatónak az ígéreteket...ezen dolgozik a "felvilágosult", "művelt", "szakképzett" jobboldal immáron 12 éve...Az ország semmivel sincs közelebb a jól prosperáló gazdasághoz, a demokratikus berendezkedéshez, a társadalom egészséges közérzetéhez, mint a fidesz-kdnp regnálásának kezdetén...sőt a romláshoz még a nemzetközi megítélés jelenlegi állapotát is hozzá lehet sorolni. A főnöke kiszolgálja és teljesíti Putyin igényeit az EU bomlasztására mindenféle taktikai handabandázással, vétókkal, majd mocskos módon a szájukra merik venni a "nemzet érdekét".
Lehet "Békemenetelni", de az nem más, mint a hazát árulók delíriumos tánca egy beteg ország beteg testén...
Béla333
Így is majdnem csődben van az ország, kiürült az államkincstár, küszöbön a jegyrendszer bevezetése és sok évi szívós munkával egy háború kapujába navigálta a maffia az országot.
Akinek ez vonzó...???
simmering73
Ez a gazdaság 12 éve egy lepkefing Mátécica. Napnál is világosabb, hogy ilyen kormányra nincs szükség. Abcúg fidesz.
Eladott Ország
Don Vétó, a keresztapa. MEDDIG VEZETHETI EZ A "KERESZTAPA" HAZÁNKAT 2 MILLIÓ ELVTÁRS MEGGAZDAGODÁSÁHOZ ÉS 7 MILLIÓ MAGYAR NYOMORA ÁRÁN?!
pbs.twimg.com/media/Eoush98WMAMTg2O?format=jpg&name=small
...Az internetelérést is, ha zsíroskenyeret esznek és csapvízet isznak rá, ruhát és cipőt pedig kapnak ingyen, innen-onnan, ennyi!
pbs.twimg.com/media/ErdMj-BXIAYVh4Y?format=jpg&name=900x900
csipetke
Csak a címre:- 12 év alatt mi a büdösnyavalyát csináltak? Lekormányozták az országot a béka segge alá. Ha azt olvasnám hamarosan,hogy már Bulgária is beelőzött bennünket,kicsit se csodálkoznék. Európa szegényháza lettünk orbán regnálása alatt. Szép teljesítmény. Az orbán-pereputty,és a haveri kör viszont gennyesre kereste magát. Ha valaki azt mondja,hogy pl a nemzeti töklámpás vejkó harmincegynéhány évesen a 35 milliárdos vagyonát tisztességesen szedte össze,az hazudik. Vagy a félanalfabéta orbán-haver, a nemzet gázszerelője pár év alatt dollármilliárdos? Röhej ami itt megy
Macskaszem
CsokisMáté, volt12 évetek, de szétloptátok az országot, gazdag, nagyképű, fennhéjázó, jachtozó, urizáló, kacsalábon forgó geczik lettetek mindnyájan, mi meg Európa legszegényebb országa. Elég volt belőletek, takarodtok a bdsQrva anyátokba.
Eladott Ország
@fideszes gyökér: ma, 06:53 ♦ Hát ez jó kérdés erre nem készültünk. Best of Kósa Lajos - Nézze újra a távozó miniszter legjobb pillanatait!
youtu.be/XWy6ylxPwjk
Eladott Ország
Kocsis Máté: „Magyarország védi egész Európát.” Kocsis Máté fideszes országgyűlési képviselő FB oldalán találtuk. Nem is tudom: sírjak, vagy nevessek? Viszont ha fizetsz, ha kell titkosszolgálati úton is behozunk, az se baj ha körözött bűnöző vagy! Jelige:"Tóni segít, csak fizess"! Mivel? Zászló erdővel? Vagy a kormány szóvivő hölgy személyes látogatásával? Esetleg az obcén dalocskával ami annyira tetszik neki? Ezt nem értem: védjük Európát, Brüsszel ellen meg harcolunk ,az nem Európa? Tipikusan az a seggnyaló volt MIÉP-es f@sz, aki minden rendszert gondolkodás nélkül kiszolgál, 89 előtt tuti munkásőr lett volna. Nem agyhalálban szenved a hugyosmáté’, mert ahhoz agy is kellene!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272622184_2004392373098820_6288013251894592134_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=PQIvYNrWMPUAX99RAQG&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_4MouZ4WTAM6CH2b1uOTFjl1Nfdv7lu0tFw4WPso-bfQ&oe=62347AA9
Összesen 9 fideszes járt Brüsszelbe bulizni ...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/137238011_2756108894642185_929816951362877576_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=7kEaugyVTc0AX8RZA4j&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-O_I-Bt9TB25x2oR0frKNw0pAx86RhVj_WXGYz-UzBXQ&oe=625719A6
Pipás
@Shikari: Te aztán megtudod ítélni azzal a két bittel, ami az agyad tárolókapacitását jellemzi.
Nessy
Mondja drága Kocsis szócséplő! Maga tudja, hány milliárd a nagyon titkos hitelállomány, amit Orbán innen, onnan drágán felvett az utóbbi két évben? És nem forintban! A jelenlegi gyenge forint mellett, ennek a visszafizetése lesz az igazi csőd, bármilyen kormány lesz is! Persze újgazdagékat és a kegyenceket ez nem igazán fogja érinteni!
ómió
Szóval, pont' olyanra, mint a jelenlegi!
kedvelem a NERtelenséget
"Kocsis Máté: olyan jobboldali kormányra van szüksége az országnak, amely erős országot és gazdaságot hoz létre."
Igen, ezért mentek a picsába.
namihami
És az olyan fideszes melegeket, mint ő, valamint a házipedofilokat is tolerálja.
DE...jaaaajjjjj az ellennek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.