A háború egyet jelent a családok felbomlásával – írta az igazságügyi miniszter vasárnap, a Facebookon.

"Mi nem katonákat látunk, hanem apákat és fiakat, gyászoló édesanyákat. Ezért kell azon dolgoznunk rendíthetetlenül, hogy Európába mihamarabb visszatérjen a béke"

- írta a politikus a közösségi oldalán. 

Varga Judit még egyszer elmondta, hogy Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból

Fotó: MTI/Kovács Attila

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Varga Joci még egyszer,,férfiasan elmondta a semmit..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
és a volt helyettesröl még mindí egy kukkot sem?-ez aztán az igazi fideszes, igazságos minyiszterina... :)
Clavigo
Varga Joci még egyszer,,férfiasan elmondta a semmit..
polgarb
A békéért,szabadságért bizony harcolni kell!!
human
@polgarb: Bizony. 89-ben ajándékba kaptuk a demokráciát. És látod hogy becsültük meg :(
Yoda69
Jól van Juditka, felmondtad a lecket. Leülhetsz, ötös.
division
@polgarb: Akkor indulj, senki nem tart vissza. Sokan nincsenek itt tisztában, miről is szól ez a háború.
Klubtag
Varga Judit rossz helyen hangoztatja ezeket a fennkölt mondatokat - a főnöke főnökének kellene elküldeni, akinek az parancsára éppen ezekben a napokban teszik földdel egyenlővé Ukrajna városait, hajtják el akaratuk ellenére orosz területre az embereket azzal az indokkal, hogy csak "visszaütnek". Azoknak a szájából - akiknek politikai ars poeticájuk évek óta a harc, a küzdelem, a megnyerés, a lovassági attak (perdülj - fordulj) és még sok más háborúskodással összefüggő jelmondat - igen hamisan csengenek ezek a szavak. Nagyon álságos ez a békegalamb szerep... különösen annak tükrében, hogy idehaza mást sem csináltok, mint hogy a békétlenséget szítjátok az emberek között...
justhpeter
Remélem Orbánnal együtt ennek a papagájkommandónak is kitelik az ideje két hét múlva ls onnantól a legnagyobb gondjuk az elszámoltatás lesz.
Béla333
Senki nem is akar önként háborúba menni.
Mondjuk az tény, hogy a dekázó is vastagon benne van az Unió maffia általi bomlasztásában, Putyinék érdekeinek való kiszolgálásában. Így most a saját maguk által gerjesztett problémát kezelgetik nagy vehemenciával.
Lehetett volna ez másképpen is...
simmering73
Jé, a művésznő előkerült. Csak nem koncertkörúton volt? Mert már rég nem láttuk, nem hallottuk. Szerencsénkre.
Eladott Ország
Ki akarja, hogy háborúba menjünk?! Ki nyalja Putyin seggét a ma napig?! Ki akadályozta meg több alkalommal Ukrajna NATO tagságát?! Ki akadályozza a gazdasági szankciokat az oroszok ellen, ( Paks 2, orosz bank kitiltása, debreceni vakcinagyár stb.) ?!
A hintapolitika vége!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274941456_3049230032001343_5298960974228275698_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=ZDhRZaflKX8AX8lilz8&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_wW67W_8D_Wc0w4FytgL1EsTVbEI6JdxPDkzHZPT_ezA&oe=623CFE3D
Nessy
@Eladott Ország: Mindig az kiabál, akinek a háza ég!
ómió
Kár, hogy "efftársiul" nem beszél, mert ők így sehogy sem értik!
kereső
Ezt a baromságot abbba kéne hagyni. Nem tudunk kimaradni- máris nyakig benne vagyunk.Az, hogy nem küldünk katonákat, nem küldünk fegyvereket- bár teljesen érthetetlen, hogy miért nem- a lengyelek,szlovákok, csehek, románok, horvátok küldenek,adnak- és? csak orbán van bex@rva attól, hogy mit szól putyin??- attól még benne vagyunk. Hiszen érzékelhetjük majdan ennek az agresszónak a gazdasági hatásait, érzékeljük a humanitárius katasztrófát a menekültek személyében, látjuk nap-mint nap a borzalmas képsorokat egy országot, egy szomszédos baráti országot ért pusztitásról, egy országéról, ahol magyar ajkú kisebbség is él. Persze ezt igy jól el lehet adni, na de ha az ország vezetése nem foglal egyértelműen állást az agresszorral szemben, nem itéli el putyint és agresszióját a 1994 Bpestui egyezménnyel szemben, akkor ismét csak elmondhatja az ország, amit Teleki Pál irt a levelében. Ezt nem pótolja az össztársadalmi adományozás, és szolidaritás a menekültekkel szemben.UFF!
kereső
Talán az egyértelmű állásfoglalás a orbán részéről, és a cselekvés- a kémbank jogainak megvonása,és kiutasitása az országból, paks 2 leállitása, a gyógyszergyártási szerződés felmondása,az elővasúti szerződés felmondása , a magyarországi orosz oligarcha vagyonok befagyasztása valamicskét javitana az ország renoméján a szövetségesek szemében, amit orbán sikeresen letornázott a béka feneke alá. Mert orbán megitélése nem érdekel, de az országé igen. És orbán most is, mint már hosszú ideje az érdekével ellentétesen cselekszik, viselkedik - ezzel a bohóckodással felérő trottyos békegalamb szereppel. Hiteltelen és hazug az egész.
Aki Én
@ómió: Már hogy ne beszélne efftársiul a bolsi besúgó lánya. Ő beszél csak igazán efftársiul, ezért imádod.
kereső
@kereső: Most látom, hogy kimaradt egy nagyon fontos!! szó:
"És orbán most is, mint már hosszú ideje az érdekével ellentétesen cselekszik, viselkedik - ezzel a bohóckodással felérő trottyos békegalamb szereppel. Hiteltelen és hazug az egész."

És orbán most is, mint már hosszú ideje az ORSZÁG érdekeivel ellentétesen cselekszik, viselkedik- ezzel a bohóckodással felérő trottyos békegalamb szereppel. Hiteltelen és hazug az egész.
ómió
@Aki Én: Kizárt! Akkor értené a tetübolsi fajtád! Ennyi nem áll össze számodra, bolsiék fajkreténje!? Látom, nem javul az állapotod!
Aki Én
@ómió: Nem sutyárák, ez sem igaz. Azért nem értjük, mert hozzátok beszél bolsi nyelven a besúgó lánya.
Ti meg zabáljátok ezt a kihalóban lévő nyelvet, mert a nosztalgia bejön nektek.
ómió
@Aki Én: Már megint a tetves bolsiságotokat (azokhoz kell bolsi nyelven beszélni, nem tudtad?) hazudnád másokra, bolsiék fajkreténje!? De a mai "szent bolsi zsoltár" Internacionálé kvótátokat, ugye, előtte már legalább elénekeltétek? Vagy már ezt is a Fideszre kell hazudnotok, bolsiék gyagyása!? Ez pártközponti, vagy elmeosztályi "direktíva" nálatok?
Aki Én
@ómió: Amióta a gazdád közel 10 éven keresztül volt a Liberális Internacionálé alelnöke, nem tudod elereszteni ezt az internacionálé éneklést. MI, bolsi suttyó?
Hát csoda, hogy neked bejönnek a bolsi besúgók és kölykeik?
ómió
@Aki Én: Már a tetvesbolsi suttyóságodat, az Internacionálé-kántálásotokkal együtt hazudnád másokra, bolsiék elmebetege!? Ráadásul az aljabolsi besúgófajtáddal együtt? Így romlik a mentális állapotod, bolsi fajgörény!? Az meg az elmebeteg bolsi fajtádnak máig is felfoghatatlan, hogy van, aki képes "kigyógyulni a betegségéből" és van - mint te is - aki képtelen a tetves bolsiságából való kigyógyulásra? Sürgesd meg az agydonorodat!
Aki Én
@ómió: Hát csoda, hogy neked bejönnek a bolsi besúgók és kölykeik?
ómió
@Aki Én: Nekem jönnek be? Amikor te az egyik vagy közülük? Súlyosbodott az agybajod!?
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...csaknem nyaltad ki a bilijét ?...:)))
Aki Én
@ómió: Látod ez a baj veled. Azt sem tudod kiket imádsz, te agyhalott bolsi csicska.
ómió
@Aki Én: Már azt is képtelen vagy meglátni, eldönteni, ki imád téged és ki viseltetik irántad "Mutyigeri véleménnyel" ("szarok rá")? Sürgessed már az agydonorodat, mert téged a papagáj is "leköröz", bolsiék elmebetege! Ezen mitsem segít az, ha - ahogy itt is - a tetves agyhalott bolsi csicskaságodat próbálod másra hazudni!
Aki Én
@ómió: Nem nagyon értelek tulok. Nem kérdeztem, mondtam.
ómió
@Aki Én: Mit értesz te a bolsi elmebajoddal, fajkretén!? Itt is kb. ugyanannyit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.