Az mfor.hu utána járt annak, hogy mennyire érzik meg az emberek az inflációt, és mit gondolnak róla. Mint írják, nem sokan voltak hajlandóak elmondani a véleményüket, de néhányan azért megosztották gondolataikat.

"Nem érzékelem az inflációt, rengeteg nyugdíjt kaptam Orbántól" – kiderült mit gondolnak az emberek az inflációról
Fotó: Pixabay

A lap azt írja,

a megkérdezettek közül szinte mindenkit nyomaszt az infláció, az árakon és a saját életszínvonalán is érzi a hatását. 

Volt, aki azt mondta, hogy a más országban tapasztaltak alapján számára a mostani infláció normálisnak mondható, mivel látott már 10 százaléknál is nagyobb emelkedést máshol. Abban viszont biztos, hogy lesznek olyan családok, akiken nagy lesz a nyomás.

Forrás: Mfor

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
a szembeszomszédom 300ezer feletti nyugdíjból él(egyedül)...hát perszehogy nem foglalkozik az inflációval, meg hogy a boltban mi mennyi...
...az sem érdekli, hogy ki lop, és mennyit...
...biztos szavazó.
134.bátor
A vèn hülyèig bîrtam..tovább nem nèztem . Persze,ha több százezer a nyugdîja,elhiszem neki.
Gazella
@KisTehen: elmész te a rohadt picsába te görény... Rengeteg @KisTehen: nugdijas van akinek csak!!! 150.000 ft a nyugdija.
Találkozzak veled egyszer ... meg fogod bánni az fix... libró barom
RonaGyuri
@jesz: @134.bátor: ez akkor is baromság. Ismerőseim között többen esnek ebbe a kategóriába, de ők is csak hápognak az elképesztő inflációtól !! =))
Nessy
Mennyi a nyugdíja ennek lököttnek? Úgy 500-600 ezer forint/hó esetén én is kevésbé érezném! Bár a nyugdíjamat nem Orbán vagyonából, hanem a dolgozók által befizetett adókból és járulékokból kapom/kaptam!
Pipás
@KisTehen: Egy kategóriába tartoztok.
Nessy
@KisTehen: Tudod, ugyanúgy 40 évi munkaviszony, nem segédmunkás beosztásban, de 30 évvel ezelőtt az akkori bérek, amiből amúgy is degressziven számolták a nyugdíjat, a mai bérek mellett megállapított nyugdíjnál sokkal alacsonyabb! Minél régebben ment valaki nyugdíjba, annál alacsonyabb összeget kap. A másik csoport, akinek 90-s években megszünt a munkahelye, és utána 10- 15 évig minimálbért kapott, az bizony negyven évi munkaviszony mellett is 100 ezer körül kap manapság! Néha nem ártana a tényeket is megismerni!
verőce21
A nyugdíjasok többségével nem is lesz baj, azok a jelenlegi kormánykoalícióra fognak szavazni.

A kérdés, a cigányok szavazataival kapcsolatban van..., hogy a balos önkormányzatok hogyan tudják "meggyőzni" a közmunkás cigányokat, a baloldali koalícióra való szavazásra?

Továbbá szintén az ngo-k mennyit tudnak fizetni cigányvajdáknak, a közösségük szavazataiért?
A lipsik nem számítanak, hova szavaznak! Legtöbbjük el sem megy 3-án...!

Egyfajta "Népek csatája" lesz ez a jövő vasárnapi szavazás... USA ügynökei, Soros NGO-i, cigány, ukrán, román szavazók, magyarok, lipsik...:)
Levendula
Ezért fog ismét a Fidesz nyerni. Mindenki kapott valamit, és ezért hálásak az emberek. A nyugdíjasokat kitömték, a gyerekeseket is az adó visszatérítéssel. Szinte nem is lehet olyan csoportot mondani, akik ne kaptak volna plusz pénzt a kormánytól. Ámbár speciel a mi családunk SEMMIT NEM KAPOTT. Sem ettől, sem a másik, sem a harmadik kormánytól. Mindenig meg kellett dolgozni a létfenntartásunkért.
Toller Béla
...akinek 300 ezer körül van a nyugdíja, az sem költi el 1000 forintos paradicsomra, ami már 1920 forintért is kapható ! Az ezer forintos karfiolhoz 350-ért vehet egy kila félbarnát, a legvacakabb vajat 250-ért (10 dkg). Ha valamit tenni is akar a kenyerére, hát ne nagyon finnyáskodjon. És van, akinek ez tetszik, hülye ember mindig van !
ómió
A bolsi népzsebelés idején, bezzeg, azt is érzékelted!
Toller Béla
@verőce21: Aggódsz a kis semmidért ? Azt meghagyja neked a lipsi új rendszer is, remélem annyit és nem többet !
simmering73
@Levendula: Nehogy azt hidd. Anyámnak a ksh szerinti átlagnyugdíja van, bőven jól él belőle, mégis zsigerből gyűlöli a fideszt.
bencemacska
Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítése!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.