Szűkszavú bejegyzésében arról is írt, hogyha az ellenzék nyer tönkreteszik a gazdaságot.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Te meg az orosz terroristával. Az ukránok hősök, harcosok akik a hazájukat védik, te hazaáruló putyin csicska.És inkább az ukránokkal "paktáljanak" le, mint egy terrorista gyilkossal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ha az ellenzék nyer, neked menekülni kell puhos..
kereső
Te meg az orosz terroristával. Az ukránok hősök, harcosok akik a hazájukat védik, te hazaáruló putyin csicska.És inkább az ukránokkal "paktáljanak" le, mint egy terrorista gyilkossal.
kereső
És ne legyenek kétségeid orbán, ha vasárnap győzöl is, tetteidet a történelem fogja megitélni- és ott leszel a sorban hitler, sztálin, a kommunista kianai vezetők(mao), putyin mellett. Te (még) nem fegyverrel irtod a népedet, hanem a "szellemeddel". És azzal "gyilkolod" a tudást, a művészetet, a gondolkodást.
Nyírfa
Ha Orbánba szorult volna némi bölcsesség, akkor elsüthetném, hogy a bagoly vádolja a verebet nagyfejűséggel. Na de a bagoly a bölcsesség jelképe egyes kultúrákban, így szó sem lehet az Orbánnal kapcsolatos párhuzamról.
Viktor Viktorovics egy faék egyszerűségű hazudozó, rém könnyű összezavarni, ezért csak betanult szöveget mond vagy előre megírt monológokat ad elő, azokat sem ő szüli meg, és, ha előadás után a szoros védőgyűrűjéből bepattanhat az autójába, akkor fellélegez, ezt is megúszta.
Ez az ember annyira szorong, hogy egy átlagos képességű utcai járókelő elől is hét határba menekülne, csak nehogy megszólítsa őt, nehogy kérdezzen, nehogy válaszolni kelljen.
Nekem van egy tippem, Viktor. Ha már semmiképpen nem szabadulhatsz egy helyzetből, kívánj boldog húsvétot. Ezzel nem lőhetsz mellé. Gyakorolj, még van két napod. Na jó, két és fél.
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ..s ha nem akkor neked ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: én nem loptam közpénzt...
csipetke
Értem én,hogy a fidesz végighazudta a 12 év garázdálkodásukat, de ezek vallják magukat kereszténynek?Mint a vízfolyás,úgy hazudnak,mert baromira nyerni akarnak. A hatalomért orbán talán még a fél karját is odaadná, ezért hazudik olyasmit,amit még tán a saját birkáik se hisznek el, hogy a baloldal a háború pártján áll. Ez arra emlékeztet,amikor azt nyomták,hogy az ellenzék a vírusnak drukkol. Bárcsak már 4.-e lenne,mert akkor már talán okosabbak leszünk. Mit nem adnék érte,ha ez az aljas gané banda eltakarodna az életünkből.
Dr. Proktor
Ne várjunk együttérézést a putyincsicskáktól, azok az ilyesmit hírből sem ismerik...
orsos vendel
"Orbán; a fideSS lepaktált az oroszokkal !!!" igy a helyes !!!
kereső
Orbán irigy. Irigy, mert hiába mondja magáról, hogy "utcai harcos", sohasem lesz " egy Zelenszkij"! És irigy, mert intellektusban. elvhűségben , szabadságszeretetben, demokrácia iránti elkötelezettségben, hazaszeretetben soha a büdös életben nem ér fel az ukrán elnökkel, de mondhatnám a "mumust" is- Gyurcsányt.
Orbánról mintázta Petőfi " Sehonnai bitang ember, ki, most ha kell, halni mer. Kinek gyávább rongy élete, mint a haza becsülete"
kereső
Még mielőtt valaki szóvá tenné, tudom, hogy petőfi igy irta: "kinek drágább! rongy élete, mint a haza becsülete"! Nem volt véletlen a "gyáva , rongy élete".
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...azzal a bizonyossággal amivel te állítod másról hogy lopott ugyanúgy rád is rád lehet fogni, rám is és bárkire, nem gondolod ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: rám foghatod,ha pár év alatt munka nélkül enyém lesz a fél ország..
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali, nem attól ember valaki hogy mekkora nagyot tud mondani...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: de nem is a közpénzek lenyúlásától...
simmering73
Mit tesznek tönkre te aljas, hazug, tróger. Hol van itt magyar gazdaság?
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Attól sem, viszont marhaságokat állítani tudatlanul az épp akkora bűn...mert amíg egyik csak állítólag lop addig a másik valójában hazudik...
Béla333
A maffia teljes pánikban van! Valamit tudnak az esélyekről, ami nyilván nem kedvez nekik!
Azért vonyítanak ilyen keservesen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.