Szombat este valahogy mindenkinek ugyanaz jutott az eszébe. 

Itt tartunk: 3 csapat kivételével az összes élvonalbeli magyar focicsapat kiállt a Fidesz mellett

Fotó: Facebook

Szombat este pár órán belül hat magyar focicsapatnak is pont ugyanaz jutott eszébe: nemzeti színekre világított stadionjuk képét kiposztolni a Facebookra a Fidesz kampányszlogenjével, miszerint "Nekünk Magyarország az első".

Az NB-1-es csapatok közül különös módon kimaradt a Tállai András tulajdonában álló Mezőkövesd, a Deutsch Tamás elnökölte MTK, a frissen kormányközeli kézbe került Újpest, a Kisvárda és a Gyirmót. 

Forrás: Telex.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ha lesz kormányváltás,buznyákot se a fociba...tartsák el magukat..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Ahonnan számolatlanul öntik rájuk a pénzt, oda szavaznak.
A geci a hibás mindenért. Igen, az áprilisi hóesésért is.
Németh István
A sportolók különösen a labdarúgók sokat köszönhetnek a kormánynak! kellet ez a segítség, ahhoz,hogy megalapozzuk a magyar foci jövőjét! Persze más területeken is valójában erőn felül teljesített a kormány - a nép, nemzet sokat nyert az 2010 óta Fidesz-Kdmp vezette kormánnyal! A jövőt illetően az eredmények hozatala az elvárt! Miként a nép a polgárok körében is az önös sikerek érvényre jutása az elsődleges! DE a kormánynak sokkal nagyobb erővel kell a közszolgálati rendre koncentrálnia és kemény eszközökkel gyorsan nem a megszokott időt húzó módon kell élni és kézben tartani a polgári fegyelmet! Ezt a demokrácia érvényesülése is egyértelműen így követeli! A balfaszok @Macskaszem: @Pálinkás Pál: @namihami: és hasonlóak a sporthoz is olyan hülyék minta politikához!
Macskaszem
@Németh István: A lopást kihagytad. Pedig abban voltak a "legsikeresebbek". A focisták a béka segge alatt tanyáznak tartósan, ezekbe kár minden fillérért.
Németh István
@Macskaszem: a te személyes rosszindulatod a mocskosságod mérföldekről érződik!
Különben a büdös kurva anyád lop és lopós, legfeljebb a moslék haverjaid!
Aztán ha valaki, valakik nem tudnak produkál úgy ahogy azt elvárnák akkor az nekik személy szerint a gondja, miként minden más téren, nem csak a sportban! Ha nem tetszik valami ne nézd! Ne csináld, dolgoznod sem kell de ha éhen döglesz a te bajod! De ne ítélj BAZDMEG mert te is elítéltetsz! -még akkor is ha van olyan része az írásodnak amivel sokan és én magam is egyet értek - de ahogy leírtad nagyon nem jó!
Macskaszem
@Németh István: Te szerencsétlen agymosott hülye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.