Jakab Péter szerint Márki-Zay Péter nem leváltotta az ellenzéket, hanem megbuktatta azzal, hogy meggondolatlan dolgokat mondott a kampányban.

Jakab Péter üzent: "Márki-Zay Péter megbuktatta az ellenzéket" – videó

Jakab Péter, a Jobbik elnöke leadja szavazatát a miskolci Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskolában kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Embert próbáló idők állnak mögöttünk és úgy tűnik, hogy embert próbáló idők is állnak előttünk

– jelentette ki Jakab Péter, a Jobbik elnöke a közösségi oldalára feltöltött videóban a választási eredmények ismeretében.

A Jobbik elnöke megköszönte a választóknak, akik az ellenzékre húzták az X-et, továbbá köszönetet mondott az aktivistáknak, a szavazatszámlálóknak és a jobbikosoknak is.

Jakab Péter büszke arra, hogy az egységes ellenzék részeként küzdöttek a „rezsim” ellen, illetve arra is, hogy a hat ellenzéki párt le tudott ülni egy asztalhoz és be tudta temetni azokat az árkokat, amelyek korábban megosztották őket.

Márki-Zay Péterben októberben hat párt hadseregét kapta meg, és tetemes ellenzéki előnyt. Ebből az előnyből fél év elteltével mára ellenzéki hátrány, hovatovább Fidesz-kétharmad lett. Talán a kevesebb és megfontoltabb beszéd, most több szavazatot hozott volna

– fogalmazott Jakab Péter.

Felidézte, hogy Márki-Zay Péter októberben arról beszélt, hogy leváltja az ellenzéket, a Jobbik elnök azonban kijelentette: „valójában nem leváltotta, hanem megbuktatta”.

Jakab szerint „jó eséllyel” az Orbán-kormány nem húzza ki a következő négy évet, „rájuk fog omlani az a válság”, amit Orbán Viktor idézett elő. Hozzátette: fel kell készülniük, hogy ott álljanak és átvegyék az ország irányítását.

Erre készülünk, de már Márki-Zay Péter nélkül

– szögezte le Jakab Péter a videója végén.

Forrás: Index

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És, ami még borzasztóbbá teszi a dolgot, hogy tökéletesen igaza van!
Nagyon sokszor leírtam, hogy szerintem a M-ZP az Orbán téglája. És ez a hitem csak nőtt.
""Kiugrott keresztény fideszkutyából nem lesz ellenzéki szalonna!""--(bocs, hogy magamra hivatkozom)
ómió
"Nem jött be" a bolsevista-nyilas moslékkoalíció, Parizer efftárs!?
FLETÓ
@ómió: Sőt elillant a 4 évvel ezelőtti listás 19%, amit önállóan értek el! Azóta elillant a házassága, összeállt egy MOSLÉKKAL! Neki is 3 gyerek, a főtitkár asszonynak is 3 gyerek... A frakció NULLA(0)! Abból pénz nem lesz! Magánélete NULLA (0)...
Lassan ő is egy HULLA (0)!
Sámannus
Kár ezért a hangvételért.Ráadásul ti magatokat teszitek taccsra.
terlasz
@Sámannus: Kár az igazságot kimondani...
Sámannus
@terlasz: Kedve barátom az igazság, a közmédia elzárása az ellenzék elől. A fölösleges civakodás eltereli a valódi cselekvés elől a lehetőséget, z a napnál világosabb. Pillanatnyilag az ellenzék elmarasztalása, és egymás okolása a legnagyobb badarság. Aki ezt teszi évekkel veti vissza a közösen elért eredményeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.