Az ellenzéki politikus a Facebook-oldalán fakadt ki. 

Aki nem látja az összefüggést az EU-s pénzeken megvett polgármesterek (kivételek vannak) és a fideszes falusi mozgósítás között, az vagy vak, vagy becsukja a szemét

- írta a politikus a közösségi oldalán.

Hadházy: egy tisztességtelen, nem demokratikus, nem fair választáson nyert a Fidesz

Fotó: Facebook

Hadházy Ákos a választások után a közösségi oldalán írt arról, hogy miket tapasztalt a korábbiakban vidéken. Az eredményt elemzők számára konkrét eseteket írt le és fotókat is közölt arról, hogy szerinte mi minden játszhatott közre a Fidesz választási győzelmében.

Hadházy szerint egy tisztességtelen, nem demokratikus, nem fair választáson nyert a Fidesz.

A propaganda mellett ennek legfontosabb eleme a falusi “mozgósítás” volt, ami leginkább azt jelentette, hogy EU-s támogatásokkal megvett vagy megzsarolt polgármesterek hajtottak el kiszolgáltatott, egyszerű embereket a Fideszre szavazni.

- írta Hadházy. 

Forrás: szmo.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pécsi
Patkány! Menjen vissza a tehén farához, dolgozzon, vagy huzzon el a picsába!
Klubtag
Hadházy Ákos jófomán az egyetlen ebben az országban, aki rengeteg esetben elvégezte az igencsak fáradtságos "talpas munkát", a tényfeltárást és ebből mindenki másnál hitelesebb...annak ellenére, hogy a célkeresztben lévők milyen agyafúrt eszközökkel próbálták(ják) negligálni.
bfeco
@pécsi: Nem vetted észere, onnan huzott ki téged, megköszönhetnéd, baromarcu.
bfeco
@Shikari: 1 gyöztes erkölcsi hulla itélkezik fidessnáci modra.
Xebulon
Állítólag az a hír járja, hogy az ellenzékiek egy csoportja egy budapesti népszavazást akar kiírni, hogy Budapest önálló köztársaság legyen. Én csak nyomásgyakorolás végett tudnám ezt elképzelni, hogy a Fidesz hajlandó legyen alkotmány módosítani. De elégé felzavarná a vízet, és pár narancsost a mentő vinné el a hírre...
Klubtag
Én nem értem a polgártársaimat - főleg a győzedelmes fidesz-kdnp-s szavazókat. Gennyesre nyerték magukat Hadházy Ákos tevékenysége ellenére...miért kell mégis ilyen alpári módon bizonyítani (itt is és más fórumokon is), hogy igenis a társadalom egy leépült rétege tette le újra a vokság az orbáni rendszer mellett.
Gazella
Hadházy ! Teljes mértékben igazad van!
A világon a legbutább nép a magyar.
Meg az oktatás a béka segge alatt s rengetegen nem tudnak rendesen magyarul.
Pálinkás Pál
nos...a fidesz azért nyert mert sokkal többen szavaztak rá...hogy s cigók meg a gyengeelméjűek, az más kérdés..de amíg ezeknek szavazati joguk van,ez lesz mindig..a fidesz faék egyszerűen kommunikál, ezek ezt értik...őket nem érdekli az üvegházhatás,meg a többi ellenzéknek vezérfonalat alkotó marhaság..nekik az a lényeg hogy az éhbérből ezt a rezsit még kinyögi..erre mint mondd a makimajom...?..hogy a rezsicsökkentés rossz, meg kell szüntetni..igaz utána benyögi hogy sávosan kéne támogatni őket...de kérdem én ,ezt a fidesz választóinak zöméből ki érti meg?? mert legtöbbjük sávot eddig csak az autóúton,meg esetleg zászlón látott...nos..tehát ez jócskán benne van a bukásban , a szar propaganda...no meg a miniszterelnök jelöltet többen utálták,mint támogatták, az eredmény igazolta...
Dr. Proktor
@Pálinkás Pál: Mo.-n van vagy három millió szegénységi küszöb alatt vagy azon élő szavazóképes ember és ezek a balfékek képtelenek voltak lemondani a felső tízezer szavazatáról azzal a jelszóval, hogy fizessenek a gazdagok...
Csizmás Kond
...és ilyen szarkavaró tekergőkre szavazott a baloldal...
Dr. Proktor
@Pegero: Ő is munkásőr volt mint Stefka István?
Aki Én
@pécsi: Az egyetlen, aki tényleg dolgozik, teszi a dolgát.
Minden normális ember köszönettel tartozik neki.
bfeco
@Shikari: Fidessnáci, el vagy tévedve.Közel 70 éve itt születtem.Téged kéne elzavarni az oroszokhoz, ha annyira vágyakozol háboruzni, gyilkolni.
bfeco
@Shikari: Jaa, + ezt is te irtad:2" Putyin nem tud veszíteni olyan hadsereggel.
Z testvérek, verjétek el az ukrán bandát!
Tisztelem az orosz hadsereget. Hihetelenül erősek! 21:27" Na ezzel csak megerösitetted , hogy náci vagy,háborupárti aljadék fidess ss.
Gauntlet
Indulni se kellett volna. :( Csak hát hiába mondom.
Nessy
@Pegero: Igazad van, a Bencsik volt a Munkásőr c. újság főszerkesztője.
kereső
Ákos! Ha már rábirtatok 1800 ezer embert, hogy egy tisztességtelen, nem demokratikus, nem fair választáson részt vegyen, és rátok szavazzon- akkor az a minimum, hogy már csak a rátok szavaó emberek iránti tiszteletből sem veszitek fel ezeket a mandátumokat- és elkezdtek igazán politizálni az emberek között. Mert egyébként, kiirjátok magatokat nem csak az "ellenzékiségből", hanem a tisztességes emberek sorából is. Az én szembemben biztosan nem a "bukott ellenzék" lesztek, hanem bukott emberek.
ómió
Az Athina Híradó "archívumából merítetted" mindezt, Hullaházy efftárs? Netán saját hazugságbölcselet?
Dr. Proktor
@Nessy: Én meg láttam ahogy munkásőrökkel érkezett és sízett Donovalyban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.