Ezekben a percekben értékelte a választásokat Gyurcsány Ferenc. A korábbi miniszterelnök szerint nem kifogásokat, bűnbakot kell keresni a választási vereség után, hanem tovább küzdeni.

Gyurcsány nem vonul vissza, azt üzente: Legyetek "Gyurcsányok"
Kép: Facebook/Gyurcsány Ferenc

A DK elnöke egyúttal bejelentette, hogy

folytatja az aktív politizálást pártja vezetőjeként.

Gyurcsány szerint az országgyűlési választások már az előválasztás második fordulójának eredményhirdetése után elveszett, ugyanis Dobrev Klára volt az alkalmas jelölt.

Dobrev Klárával győztünk volna

-fogalmazott a politikus.

Gyurcsány nonszensznek nevezet, hogy egy alapvetően baloldali összefogásnak jobboldali vezetője volt.

Legyetek Gyurcsányok

– üzente hallgatóságának Gyurcsány Ferenc. Utalva arra, hogy a választási vereségek ellen a legerősebb ellenzéki pártot hozta létre, és folytatta a küzdelmet poltikai ellenfeleivel szemben.

A politikus megköszönte a jelölteknek, az aktivistáknak és a támogatóknak a munkájukat. Egyértelművé tette, hogy folytatni fogják, és a mandátumaikról sem mondanak le:

Azok, akik azt mondják, ne vegyük fel a mandátumot, vagy vegyük fel, de ne éljünk ezzel vagy azzal a jogunkkal, azt mondják, hogy mondjunk le a fegyvereink egy részéről. Ha most lemondunk a fegyvereinkről, legközelebb még jobban megvernek. Lábhoz tett fegyverrel nem lehet küzdeni

– szögezte le a DK vezetője.

Forrás: 168.hu

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
"Mielőtt bármilyen gyanúsítana, hogy a “DK embere” vagyok, vagy “Gyurcsány lefizetett bértollnoka”, szeretném emlékeztetni arra, hogy az ellenzéki táborban senki sem bírálta olyan élesen a DK-t és Gyurcsány Ferencet, mint én és az Amerikai Népszava, amikor először részt vett Orbán csaló választási komédiájában és bevonult a parlamentbe. Ezzel az utolsó remény is megszűnt arra, hogy legyen egy rendszeren kívüli ellenzéki párt, amely nem kollaborál a hatalommal és nem legitimálja Orbán államcsínnyel, törvénytelen, fasiszta diktatúráját.

Ahogy most is a legélesebben ellenzem, hogy az ellenzék (és ma már a legnagyobb pártja, a DK) bevonuljon Orbán díszletparlamentjébe, és a demokrácia látszatát adja a diktatúrának, amivel a NER legerősebb támaszt jelentik. Amíg az ellenzék legitimálja ezzel az alkotmányos rend megdöntését, felesküszik a törvénytelen alaptörvényre és demokráciának láttatja a diktatúrát, addig Orbán hazug rendszere él és virágzik. Akik csak az orrukig látnak, nem hiszik el, hogy az Orbán-rendszer bukása akkor kezdődik el, amikor ennek véget vetnek."
Bartus L.
Nyírfa
@kereső: 19.33

Hát, lehet csak elfáradtam, de nekem nem rémlik a szlovák fickó. :)
De ez nem változtat a lényegen.
Te@kereső: , lehet, hogy bennünk van a hiba. Valamiért nem látjuk, hogy Orbán értünk lop. Talán félre ismerjük, hümmögünk, ha rajongva kiáltja felénk: neki mi vagyunk a szenvedélye, és merő szokásból rögtön a zsebünkhöz kapunk.
Látod, vacsi érti, amit mi nem, mert mi Gyurcsánynék vagyunk, azért. De a jó isten megmentette a hazát, mondja a vacsi, és tényleg, mert nem minket, az értetlen, gőgös nagy mellényűeket sodor el az államcsőd-cunami, hanem azt az áldott jó embert, azt a jóra valót, a szegényt. Remélem, tud úszni. A vacsi legyen vele utolsó pillanatában. Ámen.
Nyírfa
@kereső: 22.34

Akkor már Bartusok is vagyunk! :)
vacsi
@Nyírfa: Ez az én véleményem, senkit nem akarok tanítani. Ha magától nem jön rá...
Nyírfa
@kereső: ma, 07.31

Így már világos. Soha nem olvasom el azokat a cikkeket, amiket cirmiék feltesznek.
Néztem, ki ez a Micskó András, de az általam látogatott oldalakon nincs nyoma, így járt. Csak megleszek nélküle, ahogy Ursula is.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.