Szilágyi Zoltán személyiségi jogi eljárást kezdeményez.

Fordult a kocka: Szilágyi Liliánát 30 millióra perli az apja@lilianaszulagyi/Instagram

2020 végén nagy port kavart Szilágyi Liliána Eb-ezüstérmes úszó, miután a nyilvánosság előtt beszélt arról DTK műsorában, hogy az apja zaklatta őt. A fiatal sportoló fizikai, mentális és szexuális abúzussal vádolta és vádolja az apját. Az üggyel foglalkozott az úszószövetség – a lánynak adtak igazat. Eközben a rendőrség is vizsgálódni kezdett, ám miután Liliána nem tett vallomást, nem indítottak nyomozást.

A blikk.hu most arról ír, hogy Szilágyi Zoltán beadott egy keresetet lánya ellen – adta hírül a 168.hu. Ezt az ügyvédje közölte Szilágyi exfeleségével. A lap úgy tudja, hogy a volt férj legalább három pert indított már az anya ellen házasságkötés felbontása miatt vagyonjogi, ingatlanokkal és céges kötelezettségekkel kapcsolatos ügyekben.

Most pedig Liliánával szemben kezdeményez – egy 30 millió forintos – személyiségi jogi eljárást.

Dr. Bacsek György ügyvéd szerint ekkora összeget aligha ítél meg a bíróság. Az ilyen perekben az alperesnek bizonyítania kell, hogy valós tényállítást tett. Ha a bíróság megállapítja a jogsértést, nyilvános bocsánatkérésre is kötelezheti az illetőt. A sérelemdíj összege több tényezőtől, például alperes anyagi körülményeitől is függ, de a jelenlegi bírósági gyakorlat által megítélt összeg az ötmillió forintot jellemzően nem haladja meg idehaza – részletezte az ügyvéd.

Forrás: 168.hu, blikk.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez így is, úgy is egy qrva beteg család.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
...és a kedves papa ellen indult már eljárás?Merthogy a pszichológusok egyöntetűen állították,hogy a lányt valóban molesztálták.
Emmersson71
@csipetke: A pszichológusok szakvéleménye nem perdöntő! Ráadásul abból dolgozott, amit a feleség és Liliána közölt. Ők pedig ellenérdekelt felek voltak egy gyermekelhelyezési perben. Vajon a kisebb leány miért marad(hatot)t az apával?!
Egyébként is ködös terület a pszichológia, egy forintot nem ér a szememben. Én úgy megvezettem a munkahelyi "szakembert", hogy maga is nevetett.

A psziché gyógyítgatására alkalmas lehet, de leginkább sablonokra épít, az alapja az emberismeret. Nagyjából úgy, mint a vásári jövendőmondók esetében ;)

Az pedig, hogy "a papa ellen indult-e már eljárás" azon múlt, hogy a kisasszony b.szott megjelenni a nyomozóhatóságnál!

"...a rendőrség is vizsgálódni kezdett, ám miután Liliána nem tett vallomást, nem indítottak nyomozást."

Az már komoly dolog lett volna, komoly következményekkel! Azt már nem merte bevállalni a Liliána! A sárdobálás az ő szintje.

Egy interjúból: "A szexuális bántalmazásokkal kapcsolatos kérdésekre viszont konkrét válaszok helyett kérdésekkel felelt, mivel egyeztetett ügyvédekkel arról, hogy mit mondhat és mit nem.

"Az, hogyha mondjuk egy gyermek együtt alszik az apjával, és arra kel fel, hogy a hímvesszője megmeredve nyomódik a hátához, és nem érti, mi történik. Ez szexuális zaklatás? Vagy hogy egy lány első menstruációja után a bugyiját az apja elteszi, meg szagolgatja? Vagy milyen dobozba raknád azt, ha egy 19 éves lánynak a bugyijába nyúlva a szeméremdombját simogatná valaki?" - kérdezte a Szilágyi a műsorvezetőt, aki visszakérdezett, hogy ezek megtörténtek-e, erre az úszónő annyit felelt: "én csak kérdezem, hogy szerinted ez micsoda? Én nem mondhatok semmi konkrétat, nem akarok támadható lenni"."

www.origo.hu/sport/futball/20220417-szilagyi-liliana-apam-szemebe-akarok-nezni-nem-kell-hogy-beismerjen-semmit.html

Ilyen sunyi ez a nő!
Aki Én
Ez így is, úgy is egy qrva beteg család.
Emmersson71
@jesz: Micsoda memória..az 5-6 éves korában állítólag történtekre emlékszik! Simán lehet, hogy keveri a fürdetést a molesztálással és beképzel dolgokat. Eleve azt mondja, félt a nagyanyjától. Ehhez negatív dolgokat társítani nem ritka.
Pálinkás Pál
@csipetke: ez a " lány " egy hazug ribanc...a pszichológusokról meg hadd ne mondjak semmit...
CsipkeRózsa
Folytatásos családregény, én viszont Szilágyi Liliána igazát látom. Nem hiszem, hogy egy nő ilyen kellemetlen témát hozna ország-világ tudomására, ha nem lenne igaza.
drrotf
Ez a család, apától a lányáig úgy van ezzel a szégyenletes üggyel, ha harc akkor legyen egy igazi végsőkig elmenő harc!Szerintem egyik fél sincs tisztában azzal hogy mit is művelnek.Tönkre teszik egymást, egyiknek sincs ereje visszalépni egyet, és talán mindketten, az apánál nem vagyok biztos, de a közéletet bíróságnak fogják fel, és inkább meghalnak, de a vélt igazságuknak érvényt akarnak szerezni.Ez már nem egy normális állapot!
csipetke
@Pálinkás Pál: 12:54 Miért gondolod,hogy az?A faszi ügyvéd,gondolom,nincsenek anyagi gondjai, a felesége is csak egy biodíszlet volt mellette,akit bokszzsáknak is használhatott,ha úgy tartotta kedve. Gondolod,hogy a nő azért vált el tőle,mert nem ette meg a mákostésztát?Az egész családját gyepálta. És hogy a nagyobbik lányát még molesztálta is,hát rohadjon meg az ilyen.
Emmersson71
@CsipkeRózsa: Akkor miért nem tesz feljelentést?! Merthogy a nyomozóhatóság hivatalból vizsgálódott VOLNA, nem Liliána feljelentésére! Még arra sem képes, hogy reagáljon, ha keresik!
csipetke
@Emmersson71: 08:20 Láttam a D.Tóth Kriszta Magammal viszlek c.műsorában,és a Kadarkai interjúban is. Nekem mindenesetre őszintének tűnt.
Emmersson71
@csipetke: Az ún. "őszintének tűnt" nem sokat nyom a latban BIZONYÍTÉKKÉNT! Ha megtámogatná látlelettel, nőgyógyász szakvéleményével...hovatovább hiteles tanúkkal a vádjait, melyeket hivatalos feljelentéséhez csatol, még akkor sem jelenthető ki, kinek van igaza! Azt bíróság döntHETné el!
Az sokkal beszédesebb, hogy a kisebb lány az apával maradt! Pedig nyilván meghallgatták fiatalkorúként, hogy kivel élne és a bíróság hagyta az apjával, nem rendelt ki gyámot! Ez viszont TÉNY..a többi megérzés, szimpátia és feltételezés!
Emmersson71
@sgl: ...és mégis apuval akart maradni a kisebb leány! Ha nem akart volna - pszichológusnak meg kellett vizsgálnia -, akkor anyuhoz kerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.