A gyed szabályainak megváltoztatása a népesség csökkenéséhez vezethet. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete szerint már a megszorítások miatt is kevesebben vállalkoznak a családalapításra, az egy évre módosított minimális kötelező biztosítási jogviszony pedig késlelteti a második gyerek születésének időpontját. A szociális támogatások átalakításáról ezúttal sem egyeztetett a kormány az érdekvédő s...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
ja kevesebb szerecsen kolok lesz... en a harmadik gyerek utan mar nem adnek semmi tamogatast. Ok nagyon egyszeru harom gyerek meg nevelheto, de nem kellne a kutya kenel elvet gyerekekre alkalmazni ami egyes csaladoknal annyit tesz, hogy a gyerek a bevetel es penzforras. Amugy meg a szulok erdeke a gyerek legyen es ne a penz amit ertuk kapnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.