A Semmelweis Egyetem rektora pomponlányokat, vagyis cheerleadereket éltetett és táncoltatott.

Kínos felvételek kerültek elő Merkely Béláról – hiába próbálták eltussolni, kiszivárgott
Kép: TikTok

Egy a Reddit közösségi oldalra kirakott videóban, hallható, amint azt mondja:

Én, a Semmelweis Egyetem rektora, a mai napon rektori utasításba adom, hogy cheerleaderek az első számú sporttá emelkednek az egyetemen, és a cheerleaderek a legmagasabb elismerésben részesülnek.

A videón Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem vezetője egy buliban volt, a videót a Redditről törölték, de valaki már kimentette a YouTube-ra.

A Redditre egy másik videó is felkerült a rektorról, ami feltehetően ugyanazon a bulin készült. A felvételen Merkely egy fiatal nőt fél kézzel ölelve táncol.

Merkely Béla szívsebész a koronavírus-járvány idején rendszeres szereplője volt a magyar sajtónak, és rendszeresen állt a nyilvánosság elé, hogy a pandémiáról beszéljen.

Az alábbi szintén kiszivárgott beszélgetésben olvasható, hogy kínosan próbálták megállítani a lavinát, és a közösségi oldalakról is megpróbálták leszedetni. 

Kínos felvételek kerültek elő Merkely Béláról – hiába próbálták eltussolni, kiszivárgott

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Pegero: Mást nem tudsz csak fingani meg röfögni marhaságokat?Szard össze magad bunkó:)))))
Istenakinincsen
@Pegero: Mondjad még mester!Iszom szavaid szarcsimbók:)))
Németh István
@Pegero: @Istenakinincsen: @Pegero: @Istenakinincsen: minősítő óriások vagytok! Aztán tudjátok-e miből lesz a kisegér!? Seggfejek! alsó hangon! az a fingom momentán!
Németh István
Az ember! van létezik; ezen körben eszik, iszik, dolgozik, szarik, baszik, stb. >>él! nem sorolok mindent! Ki a büdös kurva anyjának van köze ahhoz valakinek is, ha a munkáját elvégezvén mint EMBER mit csinál magával! (((( persze a közbotrány okozás és a bűnelkövetés gyakorlatai kizárva))))) @Pegero: na látóóód sok eszű, magasröptű tudással rendelkező cimborám tényleg valami emberei meglátás szükségeltetik és nem egymás hülyézése, alázása a propeller égisze alatt, ezen a kultúra szentélyévé avatott szinten! Tiszteletem!
Németh István
Tiszteletem érte! Magam is úgy gondolom a neveléstechnikámat ott tudom leginkább fejleszteni ahol a leghülyébbek találhatók! Persze mondhattam volna finomabban és, hogy pl, agyszegény és gondolkodni sem tudó locsogók, stb. Na Látoóóód ez az öntudat ez az önfeláldozás, az önzetlenség netovábbja!
Rockxy
hellósztok!
a bélus üzent, hogy a hatodikhullámot a nyunyókánál lehet megrendelni, de igyekezzen akinek kell, mer tudjátok, hogy negyedik sem volt!
veoh.com/watch/v142150116sqMKekaW

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.