A Semmelweis Egyetem rektora pomponlányokat, vagyis cheerleadereket éltetett és táncoltatott.

Kínos felvételek kerültek elő Merkely Béláról – hiába próbálták eltussolni, kiszivárgott
Kép: TikTok

Egy a Reddit közösségi oldalra kirakott videóban, hallható, amint azt mondja:

Én, a Semmelweis Egyetem rektora, a mai napon rektori utasításba adom, hogy cheerleaderek az első számú sporttá emelkednek az egyetemen, és a cheerleaderek a legmagasabb elismerésben részesülnek.

A videón Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem vezetője egy buliban volt, a videót a Redditről törölték, de valaki már kimentette a YouTube-ra.

A Redditre egy másik videó is felkerült a rektorról, ami feltehetően ugyanazon a bulin készült. A felvételen Merkely egy fiatal nőt fél kézzel ölelve táncol.

Merkely Béla szívsebész a koronavírus-járvány idején rendszeres szereplője volt a magyar sajtónak, és rendszeresen állt a nyilvánosság elé, hogy a pandémiáról beszéljen.

Az alábbi szintén kiszivárgott beszélgetésben olvasható, hogy kínosan próbálták megállítani a lavinát, és a közösségi oldalakról is megpróbálták leszedetni. 

Kínos felvételek kerültek elő Merkely Béláról – hiába próbálták eltussolni, kiszivárgott

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Egy igazi buzi pasas lányokkal ??? Jujjjjjj!!!
Nessy
Azért sok vállalati és egyéb, pl. hivatali névnapi etc. bulin lehetett volna hasonló felvételeket készíteni anno. Szerencsére akkoriban nem volt divat, meg nem volt okos telefon! Sőt másnap nem volt szokás az ott elhangzottakat komolyan venni.
Gazella
Ez akar lenni azegészségügy éllovasi minisztere?!!
Yoda69
@Shikari: @Maccska: Ja ja, semmi problema, meg kokot is szivhat felolem. Csak aztan ne ossza az eszt az ereszteny eletmod rejtelyeirol kozpenzbol.
Nessy
Kitört prüdéria a fórumon? nem gruppen parti volt! Az vesse rá az első követ, aki még soha nem volt spicces, és nem mondott olyan szöveget, amit józanul nem mondott volna! Úgy mellékesen ez pártfüggetlen! Legalább itt tessen hagyni a "libsizést, buzizást!"!
Nessy
@Yoda69: Az ég szerelmére, még a nyakkendője sem volt elcsúszva! Mi köze a vallásnak, egy bulihoz, ahol spiccesen mond valaki valamit, amit maga sem gondol komolyan, de jó poén? Nem védem Merkelyt, csak nem értem ezt a felzúdulást!
Yoda69
@Nessy: Hol irtam ilyesmit? Azt irtem felolem meg narkozhat is, borkai a yachton. Ez boven belefer a NEResztenyek vilagnezetebe. A lenyeg hogy legyen 3 millio barom, aki mindezekrol nem tud es hatalomban tartjak a maffiat.
Pálinkás Pál
@Nessy: te most komolyan azt a merkelyt véded,aki szerint jó döntés volt aranyáron horkolásgátlót venni...?..aki egyik állításával ütötte a másikat?...
CsipkeRózsa
Nem kellene lejáratni egy elismert vezető orvost, a majdnem semmiért. Nem egy hajón kurválkodott, nem lopott földeket, egy kicsit szerette a nőket. Na bumm.
Hány nem ismert ember megteszi ugyanezt?
Eladott Ország
Merkely Béla: Az oltás működik. Magyarország múködik. Elvis él. Pont pariban vagy a kiskosztümös kaspórémmel, amelyik a tojásmosási és szellőztetési tanácsaival nyunyókázik. Béla „kihasználja a legkisebb rést is.” a tojás fertőtlenítés után.
uploads.disquscdn.com/images/d8c34d7971df71448dba81680212734137f9a33aaaca8e6adbc6a2afd2147748.jpg?w=800&h=640
human
Mondjuk ennek akkor lenne jelentősége, ha a Cheerleader-ekkel egyszer csak az egyetem külön kivételezene, esetleg külön anyagi támogatásban részesülnének.
Hogy egy NER közeli klasszikust idézek: "A ló néz. A csikó lát. Felszívnék egy csík kólát."
www.youtube.com/watch?v=BGCq576d0oE
jesz
Merkely csak úgy simán egy egészséges ember...még dühöng benne a tesztoszteron, tehát gyorsan egy muffot..
Hajrá rektor úr...e.ü. miniszter már úgysem lesz, tehát irány a buli...minden elszalasztott vagina a túlvilágon az orrára lesz kötve!
Emmersson71
@Shikari: Szerintem sincsen ezzel gond, bulizott Béla bátyó, iszogatott picit..vagyis jól érezte magát. Ami zavar, hogy amikor Gyurcsány egy paródia videón táncolgat, akkor viszont savazzátok, mert...miért is?!
namihami
Ajánlanám a Feneketlen tavat. Igaz, hogy sokkal kisebb, de nem olyan messze menni és sokkal olcsóbb is.
Giovanni Alba
@Pegero: ma, 20:54
Végre valaki felfedezte a történetben meghúzódó "Gyurcsány-szálat", gratulálok. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy egyszerű keresés a doktorminiszterelnökúr által alapvető élelmiszerként aposztrofált pálinka fogyasztásának egy egyszerű keresés alapján 1,21 másodperc alatt kb. 2700 találatot hoz, és ezek hivatalos események, nem pedig rejtett kamerás felvételek.
Itt egy nyolcéves cikk mutatóba: www.origo.hu/itthon/20140228-orban-viktor-kozszereplesei-es-az-alkohol.html
Málna
@Yoda69: 17:13 Nem tudom megnézni a videót, mi van rajta, miért esett el Merkely?
Yoda69
@Málna: Tanultan mondat elemzest altalanos iskolaban?
Akkor fuss neki megeccer :)
Yoda69
@Pegero: Te ostoba fajankó. A NER-lovagokat nem ütik, hanem tömik. Magyaroktól lopott közpénzzel.
Uriel
"Semmilyen etikai előírást nem sértett meg a viselkedésével – ezt mondta az RTL Klub Híradójának Merkely Béla a róla előkerült bulivideók kapcsán."

Akkor miért próbálták eltusolni?

Érzi a paraszt, hogy valamit rosszul csinál (jobban mondva a lelkiismerete érezteti vele), de csak csinálja a paraszt.

"Mert amikor a pogányok (Istent nem ismerők, benne nem hívők), akiknek nincsen törvényük, természet szerint a törvény dolgait cselekszik, akkor ők, törvényük nem lévén, önmaguknak törvényük, jelezve, hogy a törvény cselekedete be van írva a szívükbe;
!!! lelkiismeretük és egymást kölcsönösen vádoló vagy mentegető gondolataik is erről tanúskodnak !!!

@Málna: tegnap, 21:42

1. hazudsz
2. az ami a képeken
3. morálisan salto mortale
csipetke
@Uriel: 05:51 Én is a híradóban láttam, már nem volt szomjas a pacák.
terlasz
Táncikál a rektor úr. Miért baj az? Ez még csak nem is hasonlít a Borkai-féle orgiákra.
Persze nem tudjuk, hogy mi történt a buli után a kereszténység jegyében.
ómió
Persze, ugye, ha "jó efftárs" lenne, akkor, ezzel semmi baj nem lenne!?
Málna
@Yoda69: Hogy én tanultam-e mondatelemzést általános iskolában? Ezt szeretted volna kérdezni? Mert nem sikerült...Egyébként sem érdekes, mert csak azt kérdeztem, mi van a felvételen. De látom, magad sem tudod, miért mondtad ezt...
Yoda69
@Málna: Te butus. Az hogy egy lovag elesik, az nem azt jelenti hogy megbotlik es elesik. Nem szo szerint kell ertened. Ezert kerdeztem tanultal-e mondat elemzest, de ugy latszik ha tanultal is, mar reg elfelejtetted. Helyesirasi hibakon meg ne rugozzal, mert attol meg ertheto amit irtam.
Málna
@Yoda69: Honnan veszed, hogy szó szerint értettem? Szó sincs róla. Ne gondolkozz, csak a kérdésemre válaszolj...És ez amúgy sem mondatelemzés, hanem értelmezés kérdése...És még mindig egybe írjuk a mondatelemzést.
De még mindig nem tudom, hogy nem szó szerinti értelemben miért esett el Merkely...:-)
szaboria1
Ide vezet a modern technika már az okostévé is belelát a lakásokba. Angliába a Google az utcát térképezve lefotózta egy családiházban éppen, ahogyan szeretkeztek.
Katalina62
@Shikari: szerintem sem ügy az egész, de ugye egy "libsi" politikussal ilyen megértő, és elfogadó lennél adott esetben? A kérdés persze álnaiv, mert sejtem a választ!
Nyírfa
Gimisek voltunk, már nem is emlékszem, milyen apropóból rendezett az iskola bulit. Arra viszont nagyon is jól emlékszem, hogy sárgultunk az irigységtől, amikor az egyik fiatal , igen jó fej , és piszok jóképű tanár felkérte a legszebb lányt az osztályunkból - sajnos, nem én voltam - egy táncra (kettő is lett belőle ). Egy gyors szám után jött a lassú, és nem kellett hozzá egy perc sem, hogy az osztálytársnőm feje a tanár vállán pihenjen. Ó, hogy mennyire szerettünk volna a helyében lenni! :))
Mert bizony, kissé összesimultak.
És, valahogy fel sem merült bennünk, hogy ebből ügyet kéne csinálni. Pedig még nem voltunk 18 évesek. A tanár tanár úr maradt, mi pedig diákok.
Hogy Merkely betintázott? Ha csak ez lenne a baj!
Galway
@Pegero: Tehetsz ellene! Eredj a p*csába, már kevesebb lesz belőlük!
Giovanni Alba
@Nyírfa: Ez szép és jó, csak van az a szint, van az a pozíció, amikor már kínosan ügyelni kell a látszatra is. Amit elnéznek a portásnak, azt nem nézik el a vezérigazgatónak, éppen az alá-fölé rendelési viszonyok miatt. Az osztályvezető sem ülteti a térdére Micikét ha diktálni akar. Könnyen lábrakap a szóbeszéd, ha ilyenkor csukott ajtó mögött történt ami történt, és a rúzs meg elmázolódott valahogy.
Igen, persze, rossz az, aki rosszra gondol, de a valóság meg az, hogy a bolondballagásra gyülekezők miatt pánikba esett egy nézelődő a szomszéd házban, pedig ott nem is történt semmi.
Summa summarum, jobb lenne az ilyen helyzeteket elkerülni.
Katalina62
@Giovanni Alba: azért ebben van igazság! De azért, nem kell máglyára küldeni!
Giovanni Alba
@Katalina62: ma, 12:11
Pontosítok, nem ezért járna neki a máglya, hanem a covidos szerepvállalása miatt, ami igazából vállalhatatlan.
Aki Én
@ómió: ,,Persze, ugye, ha "jó efftárs" lenne, akkor, ezzel semmi baj nem lenne!?"

De így, hogy jó efftárs, így szerinted nincs baj vele.
Aki Én
Én már annak is örülök, hogy nem kisfiúkhoz dörgölőzik.
Nyírfa
@Giovanni Alba: 11.58

Vannak határok, amelyeket kölcsönösen be kell tartani. Sem a tanár, sem a diák, sem a főnök, sem a beosztott nem válhat tolakodóvá, bizalmaskodóvá, de vannak helyzetek, amelyek akkor is ártalmatlanok, ha két ember közelebb kerül egymáshoz, akár lélekben, akár szívügyileg, akár fizikailag.
A gimis példával élve: az a tánc nagyon emberi volt, szép, és nem folytatódott, ami már valóban szemöldökfelhúzóan feltűnő lett volna.
Macskaszem
Nem látok ezen a felvételen semmi kivetni valót. Buliztak táncoltak.
Azért viszont elítélem, amit a járvány idején művelt fideszcsicskaként.
ómió
@Aki Én: Jó efftárs!? Csak nem sikerült ráhazudnod önmagadat?!
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 12:50
Természetesen (most is) igazad van, felidézett viszont egy, csak nagyon lazán kapcsolódó emléket. Szüretelni voltunk, már végeztünk a munkával, bratyiztunk a tanárral. Kértem egy szál cigit, azt mondta, ő mint tanár egy középiskolás diáknak nem fog adni cigarettát. De tüzet azért adott.
Nyírfa
@Giovanni Alba: 14.42

Egy tanár mindig legyen következetes! :)
Nem tudom, hogy igazam van-e, többnyire a magam igazságait vetem "papírra", akkor is, ha egyetemes vagy annak tudott/vélt igazságokkal hozakodom elő.
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 15:58
És most is igazad van :-)
verőce21
Szerintem hihetetlenül megnőtt Merkely-nek a népszerűsége ezzel...!
Tud laza lenni, a műtétek és felelős pozíció betöltése mellett... Na meg ennek a Macának a szája...? :)
csak úgy....
@Shikari: magyarországon a fidesz választók között te vagy tibim nálam a mérce!
te nem vagy butább de okosabb se a többinél,szaros a nyelved mint nálatok mindenkinek és itt a propelleren ,több név (nick) alatt éled a silány életed...
semmid nincs a bútorozott olcsó albérleteden kívül,családod elhagyott és senki sem kíváncsi már rád! a napjaidat itt töltöd egyedül ,mert az élövilágban már senkit sem érdekelsz,mindenki lemondott rólad mióta megkergültél..
Emmersson71
@Pegero: Te balfasz!
Egyrészt, én Shikarinak írtam, és TE ÜTÖTTED BELE a kampós orrodat a dolgunkba;, másrészt a válaszom nem az anyád lovaglási szokásaira ment, hanem a május 4., 20:54-es hörgésedre!
Te baromarcú!
Istenakinincsen
@Pegero: Te akkora ökör vagy,hogy nem is értem miért nem veszed észre magad?
Istenakinincsen
@Pegero: Nem csak én mondom,de biztos hogy úgy van.Szedd össze magad,soha nem késő:))
Istenakinincsen
@Pegero: Ezekszerint neked nincsenek szüleid,vagy nem tudsz róluk.Lehet ám hogy nem is a szűleid tehetnek róla hogy ilyen bunkó maradtál,bár a géntervrajzot nem tudod megváltoztani.Ilyen félkegyelműek mint te vagy testvér(fertőzés),vagy családon belüli szerelemből születnek.
Elég szellemes voltam?...Megint túl sokat fingasz,vigyázz mert összerosálod magad szaros.
Németh István
Aztán azért kell kikezdeni ezt a rendes és tényleg emberi embert, mert a kormány oldalán van a nemzet érdekében tesz!? nem szégyellitek a moslék pofátokat!?
Istenakinincsen
@Németh István: Mit tesz a nemzet érdekében te szerencsétlen?A nemzet érdekében senki sem tesz semmit,de azt kell propagálnia hogy a nemzet érdekében tőmi a saját zsebét meg a te hülye fejedet és a moslék pofádat marhaságokkal.
Istenakinincsen
@Pegero: Mást nem tudsz csak fingani meg röfögni marhaságokat?Szard össze magad bunkó:)))))
Istenakinincsen
@Pegero: Mondjad még mester!Iszom szavaid szarcsimbók:)))
Németh István
@Pegero: @Istenakinincsen: @Pegero: @Istenakinincsen: minősítő óriások vagytok! Aztán tudjátok-e miből lesz a kisegér!? Seggfejek! alsó hangon! az a fingom momentán!
Németh István
Az ember! van létezik; ezen körben eszik, iszik, dolgozik, szarik, baszik, stb. >>él! nem sorolok mindent! Ki a büdös kurva anyjának van köze ahhoz valakinek is, ha a munkáját elvégezvén mint EMBER mit csinál magával! (((( persze a közbotrány okozás és a bűnelkövetés gyakorlatai kizárva))))) @Pegero: na látóóód sok eszű, magasröptű tudással rendelkező cimborám tényleg valami emberei meglátás szükségeltetik és nem egymás hülyézése, alázása a propeller égisze alatt, ezen a kultúra szentélyévé avatott szinten! Tiszteletem!
Németh István
Tiszteletem érte! Magam is úgy gondolom a neveléstechnikámat ott tudom leginkább fejleszteni ahol a leghülyébbek találhatók! Persze mondhattam volna finomabban és, hogy pl, agyszegény és gondolkodni sem tudó locsogók, stb. Na Látoóóód ez az öntudat ez az önfeláldozás, az önzetlenség netovábbja!
Rockxy
hellósztok!
a bélus üzent, hogy a hatodikhullámot a nyunyókánál lehet megrendelni, de igyekezzen akinek kell, mer tudjátok, hogy negyedik sem volt!
veoh.com/watch/v142150116sqMKekaW

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.