Meglepődik valaki, hogy a vadászati világkiállítás nem lett hipersikeres?

17 milliárdot költöttek Semjén kedvenc rendezvényére – 655 millió hozott visszaMTI/Koszticsák Szilárd

Határidő előtt közzétette a 2021. évi beszámolóját a vadászati világkiállítás szervezéséért és lebonyolításáért felelős állami cég, az Egy a Természettel Kft – szemlézi az mfor.hu cikkét a 24.hu.

Ebből kiderült, hogy 654,8 millió forintot hozott a konyhára a világkiállítás, amit 17 milliárd forintból rendeztek meg.

Azt is részletezték, hogy ez az összeg pontosan milyen forrásokból folyt be: 239 millió forint jegybevételekből, 171,4 millió a szponzori bevételekből, 99,3 millió bérleti díjakból és 52,2 millió forint újsághirdetési bevételekből.

Kiemelendő, hogy az értékesítésből származó saját bevételeknél sokkal nagyobb mértékben kapott egyéb bevételt a társaság, egészen pontosan majdnem 17,6 milliárd forintot.

Az átlagos létszám a cégnél 47 fő volt, viszont a fluktuáció és a munkaerőigény meglehetősen változatosan alakult. Mint a kiegészítő mellékletben írják, a csúcsidőszak ebből a szempontból a június-szeptember volt, majd utána folyamatosan csökkenni kezdett a létszám. A fent említett 47 fővel számolva havonta kicsit több mint bruttó egymillió forint volt az átlagos bér a kft.-nél.

Forrás: 24.hu, mfor.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez a tény így szimplán megérne egy kötelet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
A "hipersikeres" itt, kérem, a 2008-as efftársi államcsőd volt utoljára!
evacica
@colibri: Megérdemli ez a nép, akik akkora birkák, hogy április 3 nem rúgták fenékbe ezt a korrupt tolvaj bandát! Lopnak tovább és urizálnak, mily érdekes a haverokra meg családjára nem vetette ki Orbán az extraprofit adót! hiába azokon akik nem gondolkodnak nem lehet segíteni! Nyomorogjanak csak tovább ebbe az isteni Orbán szemétdombban!
Aki Én
@KisTehen: @ómió: Azt gondoljátok ti fideszeseknek is legalja, hogy ha egyre nagyobb, ide nem illő butasággal próbálkoztok, az tompítja ezt a felelőtlen, kontár herdálást, tolvajlást?
Ezekből csak az derül ki, mennyire mérhetetlenül ostobák vagytok.
De ezt már tudjuk.
colibri
@evacica: Minden szavaddal egyet értek, de sajnos mi is kapjuk az ívet rendesen, akik nem szavaztunk rájuk és nem érdemeljük meg már tizen éve!
ómió
@Aki Én: Mi történt, bolsiék fajkreténje!? A 2008-as "sikeretek" így görcsbe rántotta az efftársi gyomrodat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.