Vagyis fogják – valószínűleg a kormánypárttal karöltve.

Varga Judit ígéri: a brüsszeli atombomba után a hidrogénbombájukat is hatástalanítani fogjaVarga Judit/Facebook

Az igazságügyi miniszter legújabb Facebook-bejegyzésével reagált arra, hogy az EU újabb szankciós csomagot tervez bevetni Oroszország ellen. Mint ismert, egy korábbi szankciós csomag egy részét Magyarország már ellehetetlenítette – ebben volt szó az olajembargóról, ami most hazánkra nem vonatkozik. Az olajembargót szokták a kormánypárti politikusok atombomba-metaforával illetni.

De úgy tűnik, hogy most – az újabb csomagban szereplő – gázembargóra is találtak kifejezést: ez lett a hidrogénbomba.

A brüsszeli buborékban már megjelentek azok a hangok, akik a gázembargó ötletét erőltetnék. Az atombomba után a hidrogénbombát is ledobnák az európai gazdaságra. Mondanunk sem kell: ezt is hatástalanítani fogjuk!

– fenyeget az igazságügyi miniszter.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ajaj! Tényleg lesz egy euró ötszáz forint??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@sgl: ma, 11:36 ♦ Bizony az ellenzék nagy hibája (is), hogy ez a dagadt bűnöző geci idáig el tudott jutni! Most meg már a fejünkre szarik, a dolgok odáig fajultak, hogy ásót, kaszát, kapát kell ragadnunk...
volvós
@Eladott Ország: ...és a sufniból előszedni az AK 47-eseket...
human
@Gazella: "Amig el nem kobozzák a vagyont!"
Nem számítanék a helyedben a következő 10 évben arra, hogy itt vagyonelkobzás lenne. Ellenzéki vezetőktől, jogvédő civil szervezetektől már el tudok mképzelni, hogy elveszik Orbánék a vagyonukat. Ráhel és Tiborcz még sokáid itt marad velünk. Ha esetleg majd úgy néz ki, hogy nyomorában lázadna a nép, majd megint elszólítja őket valami üzleti lehetőség messze Magyarországtól.
human
@justhpeter: "Ceausescu is bben bízott. Ő rossz lóra tett."
Kezdenek már idegesíteni ezek a Ceausescu. Az egy teljesen más történet volt. Orbán teljesen más gazdasági és politikai környezetben lett diktátor. Ilyenkor legalább annak nézzeták már utána mielőtt a Csau példát felhozzátok, hogy mi váltotta ki akkor a tömeges szembefordulást a rendszerrel. Segítek: munkanélküliség, általános szegénység, eltűnt ellenzékiek, a szociális háló teljes hiánya. Ahhoz a romániához képest Magyarország maga a nyugati álom, mert 12 éven át az EU tolta a pénzt az országban és a gazdasági növekedésünk ennek volt köszönhető.
És mivel az emberek nem éheznek, az ellenzékieket már nem verik halálra csak karaktergyilkolják a médiájukkal ezért nem lesz itt sapi repülés. Orbán ügyel rá (amíg van miből), hogy annyit adjon a népnek, hogy viszonylagos jó lét legyen. A nép meg úgysem tudja, hogy sokkal jobban is élhetne egy demokráciában, egy jogállamban.
human
@human: az elejét mégegyszer: "Kezdenek már idegesíteni ezek a Ceausescu sapis példálózások."
justhpeter
@human: A történetem nem erről szól, hanem arról, hogy bár Orbán valóban máshonnan indult és más körülmények között lett diktátor, azért vannak közös pontok és eltérő dolgok is ebben a kapcsolatban Ceausescu egy degenerált volt, ezzel szemben Orbán viszonylag tanult embernek mondható. Ceausescu a kivégzése elött Románia minden tartozását kifizette, Orbán ellenben megduplázta. Azonban a lényeges különbséget mégsem ezekben gondolom, hanem abban, hogy Románia a közös idejű gengszterváltáskor lényegesen elmaradottabb volt és onnan emelkedett a mai szintjére, míg Magyarországon az eltelt 33 év lejtmenet volt gazdaságilag közös felelősséggel, ám a jogállam leépítése, a több százezer magyar nyugatra távozása teljes egészében az Orbán sara. Nem szolgál mentségére semmi, de a támogató "bátor " emberek is osztoznak a felelősségben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.