Az Eurostat felméréséből az is kiderül, hogy melyik európai országban volt a legalacsonyabb.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Ezt tudja az 1millió mély szegénységben élő is?Propeller ez 1 gelleres cikk!Legalább idéző jelet tegyetek az ilyen blödli elé!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Ezt tudja az 1millió mély szegénységben élő is?Propeller ez 1 gelleres cikk!Legalább idéző jelet tegyetek az ilyen blödli elé!!!
emerencia
@Horizont: Én is azt hittem, hogy engem már nem lehet az árakkal meglepni de valamelyik nap mégis felment az agyvizem a Spárban.
Nessy
@Horizont: Most gondolj bele, nekem CBA van a közelembe! Még szerencse, hogy gyermekem sok mindent bevásárol, komolyabb dolgokat két hetente az Auchanban, jóval olcsóbban.Sok minden a piacon a "kínai?" boltban. nnan hűzom haza, kicsit nehezen már. Úgy hogy, kormányunk is, meg Matolcsy is meglátogathatják a mamájukat.
Clavigo
Nem vazzzze,,,tényleg nem olyan rossz. Amíg megtudjuk tankolni a csutkai putris Falconját,Airbus- át,,addig semmi gond ...!--stb..Itt mindenki hülye? Itt??? Mindenki...!!!
Yoda69
Hat, ha úgy nézzük hogy lehetne kétszer ilyen rossz is, akkor valóban nem rossz.
csak úgy....
@Maccska: gondolom,te már a közeli dögkútból táplálkozol,az is egy lehetöség, te orbán idiótája!
vitriol
Ez a megállapítás netán mészárosék környékéről származik?
Nessy
@Maccska: Gondolom, nem idős nyugdíjas vagy, aki még 2000 előtt ment nyugdíjba, és most kb. tizedannyi a nyugdíja, mint a hasonló paraméterekkel ma nyugdíjba vonulóknak. Ha hiszed, ha nem, az idősek eddig is megbecsülték az élelmet!
Sámannus
Jáj! én má csak szegíny ministraánselnökurunkat sajnálom. Hát mié duplázták meg a fizetésit neki? Hát azé mert a világbajnok áfa mellett a forintgyengülés miatt a fizetési pont a felét éri, mint koarábban. Hiába no az 100-s emeés neki, nem nőtt a fizetése, és továbbra sem lesz megtakarító képesítése, akár csak nekünk.
Bár szavát egy pillanatig sem tartotta be korábban sem, réges rérgen le kellett volna neki mondani a 300ft-s euró után. de a 400-s után már az öntökönlövés lenne csak a megfelelő válasz
namihami
Ezek szerint most kibaszottul jó nekünk?!? (bocs, de ide csak ez a szép magyar szó illik)
Legyünk boldogok? Netán verjük a földhöz kis popónkat?
Lehet, hogy egy önző disznó vagyok, de lesz@rom, hogy máshol mekkora a trutyesz, ha nekem itt kell biztosítanom a napi megélhetésem. Valamilyen (érthetelen!) módon, de ezokból egyetlen grafikon se képes bennem az öröm érzését felkelteni.
csak úgy....
@Maccska: oszt honnan a tökömböl tudod,hogy pár ezer éve ki és mikor éhezett?
a magyarok éhezhettek akkoriban is,hiszen kénytelenek voltak új hazát keresni!
-most meg a buta magyarnak nagy a pofája,ha ázsiából gyünnek a rokonaik..
csak úgy....
@KisTehen: lekerültél a lélegeztetöröl ? már aggódtam...
akkor lökjed boci a fideszes süketet!
volvós
Csak a birkanyáj érzi, de azok türik az éhendöglésig...
csak úgy....
@KisTehen: 14;10 szóvak a szokásos kisz suli! remélem ragadt rád valami...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.