Szerinte a háttérben leginkább a jól működő gazdaság áll. 

Pintér Sándor elmagyarázta: azért van rendőrhiány, mert jól megy a gazdaság

Fotó: MTI/Kovács Attila

Interjút készített Trócsányi László volt igazságügyi miniszter Pintér Sándor belügyminiszterrel – írta meg az Index.

Amikor a Károli Gáspár Református Egyetem rektora azt kérdezte a tárcavezetőtől, hogy minek látja magát, Pintér Sándor azt felelte: „rendőrnek”.

„A pályafutásomat a rendőrség alapozta meg, a jogi ismereteknek a megszerzése, betartása, betartatása, a fegyelem kérdése, a szervezés és az irányítás összhangja – ezek azok a tulajdonságok, amelyek a Belügyminisztériumnak minden más területére is ki kell hogy terjedjenek”

– mondta Pintér. 

A tárcavezető beszélt arról is, hogy Orbán Viktortól csak kereteket kap, és bár 126 nap múlva a legtovább hivatalban lévő magyar belügyminiszter lesz, egyelőre nem tervezi a nyugdíjba vonulást.

Pintér Sándor reagált a Mi Hazánk ötletére is, miszerint vissza kellene hozni a csendőrséget – ha már a kormány vármegyékben és főispánokban gondolkodik.

„Csendőrségre nincs szükség” – mondta a belügyminiszter, aki a rendőrhiányról is beszélt. Elismerte, hogy van hiány, de álláspontja szerint az elsősorban azért alakult ki, mert a gazdaság jól megy, a hivatásos múlttal rendelkezőket pedig ott is szívesen látják.

Azt már a 444 írta meg, hogy Pintér pénteken bejelentette, hogy idén ősszel, szeptember-október elején felmérést készítenek a magyar diákok képességeiről.

Forrás: Index.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hát a felszópáson kivül kábé ezer éves börtönt a fideSSes nemzeth megvezetők "olajszőkítéséről"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Azért kevés a rendőr,mert jól megy a gazdaság?Bakker,azt halljuk évek óta,hogy dübörög a gazdaság, (ami a német autóösszeszerelő gyárakból áll) akkor hogy lehet az,hogy orbán 12 éve alatt a béka sgge alá került az ország. Sőt, a bolgároknál nemsoká euró lesz,és valószínűleg ők is lehagynak majd minket,mint a többi volt szoci ország. Nyilván ebben a négy évben se lesz változás,mert orbánnak arra nem futja a "tehetségéből", hogy ki is húzza onnan az országot,ahova áldozatos,kemény munkával lekormányozta, a gödör aljába. A rendőröknek meg nem kéne szabadszemmel jól látható béremelést adni,hogy ne hagyják ott a pályát annyian? Egy szempontból van haszna, ha a nép egyszer megunja a birkaságot, és az utcára megy, nem lesz,aki megvédje a leendő ispánokat,főispánokat,meg a franc tudja,minek akarják magukat elnevezni a maffiózók.
csipetke
@Nyírfa: 18:38 ...vagy átfekszünk egy másik kórházba...
tudode
Előkotorva emlékezetből, a ma már mindenre ható, másképpen működő logiKÁJA szerint működő, jobb sorsra érdemes ország 4+13. éve bizalmat adó, sűrün, akár naponta változó logiKÁJÁVAL működő ÚJ állaMÁVAL akkora fülest adott saját hazájával együtt a népes családjának is, hogy a FAL ADJA A MÁSIKAT, olyan kilátástalanságba, bizonytalanságot „teremtve” amelyre nem volt példa – szinte minden szinten –bizonyára a honfoglalás óta, visszafelé, amely visszatükröződik pl. a nyugalmazott rendőrtisztnek átadott egészségüggyel/oktatással kapcsolatban is, visszaröhögve őfélesége múltja, kapeszkedve a győzelmi kényszerével a sírig tartó hatalomért!!!
.
Lássuk csak? megér egy misét a vizitdíjas NÉPSZAVAZÁSA:
.
---Orbán Viktor az atv műsorában (2007. december 16.)
www.youtube.com/watch?v=VhQSquzUzk4&t=201s
.
Az Orbánnak saját orgánuma szerint a normálistól eltérően másképpen működött/dik a mai napig a logikája!!!
.
Az idő nagyobb úr bármely halandónál, ennek a ámokfutásnak több tanulsága lett SS uralkodása alatt!

Kitartásból jeles, kormányzásból elégtelen, a kor előrehaladtával az alaptermészet romlik, őfélesége sem kivétel ez alól, és a mindenre hatót a konfrontáció élteti, mert szirénhangjával megteheti, különben azon feladatok, amelyek a mindenkori tagállam feladatkörébe tartozik, képessége arányában csupán a béka alteste alatt működteti!
.
Oszt' ki tudja, hogy a családi GÁNTKŐ holl áll meg!!!
.
???
szép új világ
Pintér a tudása miatt lett belügyminiszter! Orbán minden mocskosságáról tud és a hallgatásért cserébe lehet örökös belügyminiszter. A tudás hatalom - Pintér módra.
ómió
A "gazdaság" jobban fizet? Akkor, "van miről tenni"!
kisfalud
Szarkasztikus a humora a Sanya Bá'-nak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.