Újabb tüntetés kezdődött ma a Kossuth téren, a kata kivéreztetése ellen.

"Fasiszta g.ci a kormány, azt akarják, hogy legyetek bűnözők" – újabb tüntetés Budapesten

Ésik Sándor ügyvéd, a Diétás Magyar Múzsa főszerkesztője a Kossuth téren azt mondta, hogy bevételtől függően három vagy hatszoros adóemelést jelent majd a kata megszűntetése.

Szerinte a kormány pillanatok alatt átvert törvénye a feketegazdaságot fogja növelni, a kormány pedig lényegében azt mondja a módosítással a 450 ezer katásnak és a családjának, együtt úgy másfél millió embernek, hogy csaljanak újra.

Azt akarják, hogy legyetek ti is bűnözők, mint azok, akik ezt a törvényt megszavazták.Ésik szerint az Orbán-kormány elkúrta, üres a kassza, ezért hozták ezt a törvény. A kormány azt akarja, hogy az emberek féljenek, és a kormány hülyének nézi az embereket

- mondta, az emberek amúgy hajlandók lennének többet adózni, ha azt a kormány normálisan el tudná magyarázni.

Elkúrták. Pánikolnak, hogy üres a kassza

- mondta Ésik Sándor, a tömeg pedig mondja vele. Szerinte ha a kormány plusz 20-30 ezret kérne, odaadnák a katások, a kormány azonban azt akarja, hogy féljenek.

Az újságíró Para-Kovács Imre is felszólalt, aki szerint fasiszta a kormány, és április harmadikán a magyar nép egyértelmű választ adott arra, hogy akarják-e, hogy hülyének nézzék őt a kormányból.

Para-Kovács szerint nem úgy történt, hogy lefeküdtünk, és egyszer csak fasiszta geci a kormány, hanem szép lassan.

Ahogy ezek váltakoznak, mikor milyen a közhangulat, szerinte a katamódosítás szerinte egy hosszú folyamat része.

Az átlagos az, hogy nagyon hosszú, nyugodt fasiszta időszakok váltogatják a nagyon rövid népirtásokat"

– részletezte az újságíró.

A kormány a kata szétverésével a mélybe löki a szakadék szélén álló magyar vállalkozókat

- mondta a Momentum elnöke, akinek a testvére és a felesége is katázik vagy katázott.

Gelencsér szerint a rendőröknek, az ápolóknak, a tanároknak és a vállalkozóknak is össze kell fognia, külön kiemelve, hogy a tüntetést biztosító rendőrök is nagyon keveset keresnek, átszámolva kevesebb, mint 500 eurót. 

Novák Katalinnak pedig azt üzente, hogy egy ilyen fércmunkát, mint a kata helyesírási hibákkal teletűzdelt módosíta, magára valamit is adó köztársasági elnök nem írhat alá. De nincsenek illúzióik, ezért a Momentum törvénymódosítást nyújt be, hogy ne lépjen hatályba a kata-törvény, és rendkívüli parlamenti ülést hív össze. Ha pedig ezt nem fogadja el a parlament többsége, akkor a Momentum fordul majd az Alkotmánybírósághoz, ahogy ezt már jelezte a Jobbik és a Mi Hazánk is.

Foglaljuk el a Nyugati teret!!

- a 444 tudósítása szerint ezt hallani hangosbeszélőkből a Kossuth téren, miután a tüntetés hivatalos részét Miczura Mónika dala után a szervezők lezárták. 

Miközben a tüntetők az Alkotmány utcán haladnak a Nyugati irányába, az úttesten. A menet elejéről egy rendőrautóból hangosbeszélőn szólítják fel a tömeget, hogy menjenek a járdára, mert a tüntetésnek már vége. 

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Hányan tüntetnek? 450 ember? Minden ezredik KATA -s ott van??? Ja, hogy a tüntetők fele sem az...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
T-Boly
@Pegero: Téged a szél bánt? Hát akkor jó !!!
Ne tudsz fingani vazze? Köhögd fel !!!
Németh István
Na most örül a gyurcsány balliberális banda!! Most tényleg örűl, ők már több mint tíz éve is ellenezték a rezsicsökkentést, az árstopról, jajjjj meg a KATA - bakfisról ne is beszéljünk! Most, hogy rendesen kifejlődőben van ugye a pofátlansági kiskapus tényező >> lép a kormány és nevel, akkor ugatnak a görények! Igazam van józan meglátású tesóim??? ne fukarkodjatok az elismeréssel, mert a gyurcsány még zokon veszi!
T-Boly
@Pegero: Felköhögted ! Na ugye megy ez ,csak így fostos lett a pofád !
Bruhahahaha !
T-Boly
De jól van megfogalmazva a cím !
És mennyire igaz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.