Orbán Viktor 33 százalékkal megemelte a miniszterek fizetését – szúrta ki az RTL Klub a parlamenti honlapra feltöltött dokumentumokban. Orbán Viktor 33 százalékkal megemelte a miniszterek fizetését – szúrta ki az RTL Klub a parlamenti honlapra feltöltött dokumentumokban.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A gyorsaság indokolta, mielőtt bevezetik a rezsidíjak változását, utána már nem illett volna megemelniük a brutális fizetésemelésüket.

Bár, amilyen pofátlanok, simán megtették volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Ez a lényeg!Akiket megválasztott a geci azokat csak az "arannyal" tudja a helyükön tartani!Ezeket a kápókat testőr nélkül még a wc-re sem láthatjátok kimenni!
lampa laz
ezek szardarabok meg az oligarchái tartják hatalmon ezt a redvásdisznót, amit velünk fizettet meg. A pedagógus bérekre nem jut pénz, azok várjanak a míg a zúnió fizet, de azt sem 1x-re, mert túl sok lenne, majd 3 évig csúrgatja nekik. Szerencsétlenek még a megemelkedett rezsi árát sem keresik meg.
Itt az ideje ezt az undorító brancsot a picsába kergetni.
csak úgy....
aki annyi buta hívövel dicsekedhet mint orbán, az egyszerüen megengedheti magának..., a shikarik sosem kérik töle számon,inkább éhenhalás közben is sorosoznak..
CsipkeRózsa
A gyorsaság indokolta, mielőtt bevezetik a rezsidíjak változását, utána már nem illett volna megemelniük a brutális fizetésemelésüket.

Bár, amilyen pofátlanok, simán megtették volna.
tudode
Államháztartási ismeret hiányában a szakberek véleménye szerint:
.
---Volt pénzügyminiszter: a kormány el akarja kerülni az IMF-et, elindult a kapkodás
forbes.hu/penz/koltsegvetes-csaba-laszlo-rezsicsokkentes-kormany-imf/
„”””Egyre kevesebb esélyt lát arra László Csaba korábbi pénzügyminiszter, hogy a magyar kormány és az Európai Unió megállapodjon egymással. Szerinte a kormány kapkodva, átgondolatlanul nyúlt a rezsicsökkentéshez, és a problémát aligha oldja meg vele. László szerint nagyon is elképzelhető, hogy hamarosan Magyarország újra az Európai Uniótól és az IMF-től kér pénzügyi segítséget.””””

----Csaba László: a mostani infláció megmutatta, téves a modern monetáris elmélet
infostart.hu/interju/2022/01/06/csaba-laszlo-a-mostani-inflacio-megmutatta-teves-a-modern-monetaris-elmelet#
.
"""Globális világban, de lokális közösségekben élünk, és ezért egyáltalán nem vagyunk felkészülve arra, hogy mit kezdjünk a világméretű járványokkal – mondta Csaba László egyetemi tanár az InfoRádió Aréna című műsorában. A közgazdászprofesszor beszélt az infláció természetéről és hatásairól, a fenntartható fejlődésről és a járvány gazdasági hatásairól is."""
--------------
..
Addig járt a korsó a kútra, míg a kleptomániás szakbarbárok magával rántotta azt is aki bitalmat ad/adott a piros pacsis, székház mutyis fideSS alapítók vezérhangyájának.

Kitartásból jeles, hataloméhes jogÁSZnak, pofakaratés bársonyfotel foglaLÓnak KARÓ!
.
!!!
Németh István
A kérdésre a válasz!!>> meg kell fizetni azokat a vezetőket akik kemény munkával , gondolkozva tesznek azért, hogy a népnek ezen belül sajnos a moslék ellenséges polgárnak is jó legyen! Lehetőleg megvédjék őket az ellehetetlenüléstől! Aztán pontosan az ellenzék által generált szemétségek és aljasságok kivédése az ezzel szembeni harcukat azt bizony meg kell fizetni!! DE meg kell fizetni azt is hogy bírják és tűrik katonásan azt a szemét támadás sorozatot, amelyet nem érdemelnek meg, az alázások, az aláztatások sorozatát! Innentől kezdve aki kérdezi, hogy miért az kapja be a szaros kukit!
simmering73
A bátrak duplájára emelték a kevlármalac fizetését, most ő viszonozta 33%-kal.
Béla333
Mocsok harácsolók! Költsék gyógyszerre!
magyar1
Egyértelműen a forintárfolyam, de azt nem értem ugyanilyen arányban miért nem emelnek mindenkinek minden jövedelmet?
gina
Csak a tolvajlás semmi más, ócska rohadt fidesz csürhe !!
csak úgy....
@magyar1: és akkor miböl védenének meg téged a migráncsoktól, csak nem az ö jussukból ?
csak úgy....
fideszék mérhetetlen kapzsisága és hatalomvágya,egyenes arányban van a buta magyarokból származó feneketlen lehetöségekkel!
Qqberci
A szerviis seggnyalás mindig jól fizetett...
Nessy
Ejnye drága miniszterelnökünk! Pont maguk számolták ki a 8,9 % inflációt a nyugdíj emeléshez, Sőt már a KATA módosítás is a nyugdíjasok miatt történt!
Remélem Putyin háborújának, és a klíma változásnak még nem mi nyugdíjasok vagyunk az okai?
szaboria1
@Németh István: Ennyire nem lehet tudatlan. A minisztereknek azért vannak államtitkárok, meg helyettesek, hogy azok készítsék elő a tervezeteket.
Lásd Varga M. helyett a Tállai mondja fel a parlamentben a tervezetett, mert Varga még a szavazáson sem vett részt.
Ugyan ez vonatkozik a többi miniszterre is.
szaboria1
Orbán nem viccből vette kézbe a fizetéseket, hogy Ő határozza meg kinek hogy mennyi legyen, mert fél, hogy egy két minisztere lemondana.
amortizáltok
orbán a hátsóját féltette ezért adott a seregnek, meg a jardnak manyt? de miből is ? majd 2-3 hónap aztán az ujoncok lelépnek ám. ki megy a saját fajtáját verni? AJAJ

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.