Egy asszonyt, akit a DK elnöke „gyorsan felismer,” hiszen „emlékszik a járására,” most a szokásos köszönésen kívül kérdezett is a politikustól.

Gyurcsány: az asszonynak 128 ezer a nyugdíja és 120 ezer lesz a havi számlája

Tényleg ennyi lesz?

– kérdezte az asszony, mire Gyurcsány Ferenc a bejegyzés szerint „nem bonyolította” a választ, hiszen „tudta, hogy miről beszél,” és azt mondta: „szerintem igen” – idézi a posztot az atv.hu.

„Nem tudom kifizetni. Csak én vagyok. 128 ezer a nyugdíjam. Kiszámolták nekem, azt mondják, 120 ezer lesz a számla. Nem lehet, hogy meggondolják magukat?”

„De, lehet. Ha van eszük, ezt nem csinálják így meg. Ha van eszük” – írta posztjában a politikus.

Címlapkép: Facebook

Forrás: atv.hu

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Magyarországon 3 millió ember el melyszegenysegben. Nekik ez a durva rezsi növelés egyenlő egy halálos ítélettel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Nem baj, Böszme efftárs! Azt az egy havit, amit majd te tervezel lenyulni tőle, össze fogja spórolni!
Yoda69
Magyarországon 3 millió ember el melyszegenysegben. Nekik ez a durva rezsi növelés egyenlő egy halálos ítélettel.
amortizáltok
ja a kormányt ez a kérdés nem foglalkoztatta, csak a saját zsebük ami kb olyan mint a FENEKETLEN TÓ a Móricz körtérnél. ez a magyar valóság a NÉP felének kilóg a segge, de a bagázs az dőzsöl haway meg napszemüveg a hazugságok elfedésére.
magyar1
Mekkora lakásban él egyedül ez az asszony? Gondolom 100 nm felettiben és központi fűtéses.
nejlontacskó
@KisTehen: ismerek sajnos, nem egy, nem is két családot itt vidéken, akik jóval nagyobb szarban lesznek, mint a cikkben szereplő asszonyka!
Apfelbaum
Elmentek a faxba,te is Fleto meg a felcsúti szélhámos...egyszer te, aztán orsós ,éltek mint Marci Hevesen,a Magyar emberek többsége pedig dolgozik éjj nappal,gyűjtögető,spórol ti meg loptok,hazudtok és minőségi életet éltek egy perc munka nélkül...KAPJÁTOK BE BŐ NYÁLLAL EGYMÁSNAK
Csizmás Kond
Ez egy újabb gyurcsánuvicc...
Mindenki a saját életkörülményeiért felelős nem mást kell azért nyaggatni hogy jaj nekem nincs jaj nem tudok élni.
namihami
@Csizmás Kond: 11.35:. Nem a humánumodért fognak elrabolni. Vajon az az asszony, aki pl egy faluban él és ott is dolgozott (és hasznos volt a munkája), ha pl 2005 körül lett nyugger, annak mekkora lehet a nyugdíja? És, ha már se iskolázottsága, se nem lopott, akkor most dögöljön meg?
Tény, így még a 100.000-120.000-ret is megspórolhatja a ""Családok Kormánya"". És ez a mami nem is család, csupán SZINGLI, hiszen egyedül él.
division
@Csizmás Kond: Én is ezt hangoztattam évekig, de mára beláttam, ez nagyon nincs így. Mit tehet egy nyugdíjas, aki ledolgozta az élete java részét? Mit tehetnek a közalkalmazottak, akiknek meghatározott fix bérük van? Vagy ne legyenek pedagógusok, egészségügyi dolgozók, gyári munkások, stb.? Nem szabad csak magunkból kiindulni, mert zsenikből, vezetőkből, igazgatókból jóval kevesebb van, és ha mindenki csak vállalkozó akarna lenni mondjuk, összedőlne az egész rendszer mindenestől, sőt ha nem vinnék el minden héten a szemetet, nem nyírnák a városban pl. a füvet, ellepne minket a szemét. Akik dolgoznak becsülettel, mindegy mit, azoknak gond nélkül meg kellene élniük. Nyilván kevesebb bérből, mint aki tanult ember, stb., de ne kelljen számolgatniuk hó vége előtt két héttel, hogy még mennyi maradt kenyérre.
division
@Horizont: @namihami: A képviselők megszavaztak maguknak havi több százezres benzinpénzt is. Az ellenzék nem véletlen tojik már erre az egészre, a szegényebb rétegre, ők is megkapják a maguk millióit csak azért, mert ott ásítoznak a parlamentben.
Csizmás Kond
@namihami: A nyugdíj ma (a kisembereknek) a befizetett járulék alapján számolódik ki. Az pedig senkit nem érdekel, hogy én vagy akárki mit és mennyit dolgozott az életében és most miből fog megéln. A humánum meg nem számonkérendő dolog, akit sért az adjon.
...és ez bár durván hangzik mindenkire érvényes, rád is, csak szokásunk adni a mittudommikvagyunkot...ami lószart sem ér.
Csizmás Kond
@division: ...pedig így van...és most sem az ilyen emberekhez viszonyuló jótékony hozzáállással van a baj hanem a választási nemtörődömséggel. Az ország felét nem érdekli hogy mit mond az a párt amelyre szavaz csak tetszik a hazug beszéde, a másik fele meg szarik az egészre...és ez az eredmény. Amúgy mindenki dolgozik (persze egykét kivétel mindig van aki nem) de az nem elég, mert amikor dolgozni kezd és megkérdezi mennyit fizetnek arra is kéne gondoljon hogy lesz-e tovább, lesz-e nyugdíj stb..
Nekem is van olyan ismerősöm, hogy azért nézett hülyének mert ő negyede felkészültséggel feketén kétszerannyit keresett mint én és még adót sem fizetett, most nyafog hogy nincs nyugdíj, nincs miből megélni és nem győz tüntetésekre járni...
nemethagnes
@Csizmás Kond: Egyetértek Veled! Színész, művész, zenész stb. szokott így lenni. Lehozza a bulvár lap, hogy szegény, szerencsétlen "művész úr" nyomorog (persze a luxus villájában) havi 30.000 Ft-os nyugdíjból.
Vajon miért? Nyilván mert előtte a havi milliós gázsijából nem fizetett be egy fillér nyugdíjjárulékot. Akkor mire várja hogy legyen nyugdíja...
division
@Csizmás Kond: Nem azt mondtam, hogy nincsenek ilyen emberek, vannak persze, csak igazából én már nem szeretek úgy általánosítani mint egykoron.
KisGenyo2
Ez esetben költözzön kisebb házba az asszony. Jó esetben még marad is pénze, amiből feljebb tudja tolni a nyugdíját. ;-)
division
@KisTehen: Nálunk elmegy a téli hónapokban 350-400 köbméter is. Nem értem a hozzád hasonló embereket, de tényleg. Ennyit fogyasztani egyáltalán nem ördögtől való.
nejlontacskó
@KisTehen: a fával fűtők pedig, jók megszívták. Igaz, ez eddig sem volt másképp...
division
@KisTehen: Igen, tudom ezt a jelleggörbe dolgot, csak az nem világos még, hogy havi elszámolású lesz e a diktálóknak, és majd év végén fizetik vissza a különbözetet, vagy valahogy elosztják az előző évet figyelembe véve (ebben az esetben viszont értelmét veszti a diktálás). A nyáron el nem fogyasztott limit is elvileg belekerül a kedvezménybe a végelszámolásnál, de mindezeknek a megvalósítása szerintem még sok problémát vet majd fel. Aki teszem fel diktál, és havonta kell fizetni, az mindenképpen rosszul jár, mert pl. fogyaszt 300 köbmétert, és ki kell fizetnie. Mi van akkor, ha nem tud havonta ennyit kifizetni? Akkor nem sokat segít rajta, hogy majd valamikor visszakapja a különbözetet meg a kedvezményt az éves elszámol után.
division
@nejlontacskó: Én fával is fűtök meg napelemmel is, persze a fafűtés az egy hatalmas és nagyon drága cserépkályhát jelent, nem egy szokványos kályhát. A nappalim dísze is egyben.
Málna
Gyurcsány még hergeli az asszonyt, úgy, hogy fogalmas sincs, hogy tényleg annyit kell-e majd fizetnie. Inkább segített volna neki utánanézni. De csak ripacskodik most is.
terlasz
Nehéz elgondolni, hogy a nyugdíjas, aki kényszerből megtanult spórolni, az ne férne bele a kedvezményes tarifájú fogyasztásba.
evacica
@Málna: Remélem Te is jól megszívod főnököd újabb népnyúzó intézkedését! Sajnos igaz majd októberbe fogjuk igazán érezni a számlák nagyságát! Persze ez a szemét kormány élükön Orbánnal nem fog szorongani a számlák miatt, fizetésük jól megemelve benzi költségük szintén, persze ez mind a mi pénzünkön, hogy verje meg az Isten az ilyen vezetőket4
vacsi
"Csak én vagyok. 128 ezer a nyugdíjam. Kiszámolták nekem, azt mondják, 120 ezer lesz a számla"
Akkor ez a nő hazudik! Nekem 82 ezer a nyugdíjam,a férjemé valamivel több, talán 96 ezer, és a számláink:
- villany 5600.-
- gáz 11.000.-
- víz 2400.-
- internet 3500.-

Összesen 22500.- havonta. Éjszakai boylerünk van a melegvízhez, gázkonvektorral fűtjük az 50 nm-es házunkat , szigorúan 20 fokot tartva...
Málna
@evacica: Köszi cica, aranyos vagy, de nem fogom megszívni. Mindig ti szívtok, ezt ne felejtsd el... A nénit is jól behülyítette valaki, Gyurcsány meg rátett még egy lapáttal. Hogy nem szégyelli magát...
vacsi
@Yoda69: Te nem szoktál gondolkodni?! Aki "mélyszegénységben" él, annak a villany- és gázfogyasztása mélyen az átlag alatt van! Pl. mi nem élünk mélyszegénységben, a villanyfogyasztásunk kb havi 150 kW, a gáz pedig évi 1100 m3 (havi 100 m3 alatt!). 50 nm-es házban élünk.
magyar1
@Yoda69: Azoknak semmit nem emelkedik a gázszámlája, mert az átlagnál többet nem fogyasztanak. Én sem.
Gyurka80
@evacica: Cicuska nem szívjuk meg ,mert nem pazaroltunk és átlagfogyasztók vagyunk, így 1 Ft-al nem fizetünk többet.Bezzeg böszmeferi aki most játsza a fejét akkor volt ám gázáremelés, pedig háború sem volt. meg ilyen idióta eu-s vezetők sem voltak!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Lépjél már túl böszmegyurka papagáj.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Mért lépnék, ő qrta el nem kicsit hülyegyerek!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Na lazulj el okoska és próbálj értelmes választ adni! tételezzük fel hogy igazad van(ami ki van zárva, de legyen úgy).
1: Ő elkurta 12 évvel ezelőtt...Miért nem vonták felelősségre?(ha tényleg elkúrta?)
2: Miért sokkal rosszabb a helyzet ma?(coviddal, rezsirizsával háborús és energia vészhelyzettel most ne próbálj érvelni mert ezzel is csak átbasztak téged) .
3: 12 év alatt nem tudták helyrehozni amit "elkúrt"?...ne viccelj már! Ennyit soha nem tett a saját és sleppje zsebébe egyik kormány sem!
4: Ki is az aki elkúrta az utóbbi 12 évben nem kicsit, de nagyon?Ki lopja ki az emberek szemét,ki akar már minden maradékot elszedni?A böszmeferi te idióta?
5: Ki a hülyegyerek?
Gyurka80
Amelyik, nyugdíjasnak 120Eft lesz a számlája az majdnem 1,5 Milló Ft/év ott NAGY a pazarlás, ursula meglátja szívéhez kap, böszmeferi magyarázd meg ursulának!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Ennyit tudsz papagáj?Miért nem válaszolod meg részletesen?
Ennyire hülye vagy?Konkrét kérdésre illene konkrét választ adni!
Gyurka80
@Istenakinincsen: Neked felesleges bővebben, mert a vörös szemüvegedtől úgy sem látnád!
Istenakinincsen
@Gyurka80: ?Nem rajtam van rózsaszínű szemüveg szemellenzővel, hanem rajtad! Minek/kinek röfögsz ide ha nem tudsz értelmes magyarázatot produkálni?
Seggfej hülyegyerek.Befejeztem a meddő vitát veled, ne fáradozz a válasszal mert azt kapod vissza amit érdemelsz.
A helyedben most már kussolnék, de úgysem bírod ki hogy ne pofázz vissza valami sületlenséget.
Igaz vagy igaz?:)))
Gyurka80
@Istenakinincsen: "Minek/kinek röfögsz ide " Hát NEM neked az biztos, mert ilyen béka segge alatti szöveged van.
Istenakinincsen
@Gyurka80: Látod? Tudtam hogy nem bírod ki böszmegyurka,és azt is hogy valami faszságot fogsz válaszolni:)))
Menj a francba idióta!
Gyurka80
@Istenakinincsen: És te kibírod barom.Jó lenne, ha tükörbe néznél baromarcú! NEM kell válaszolnod!
vacsi
@Maccska: Ha eddig ügyeskedett, ügyeskedjen ezután is - éljen úgy, hogy a kiadásai beleférjenek a bevételeibe...
FLETÓ
@magyar1: Még abban sincs akkora gázszámla + villany!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.