Azt mondta rá, hogy az marad, közben eredeti formájában biztosan nem. 

Orbán Viktor megmondta, mi az az egy dolog, ami biztos Magyarországon – Ezzel sokaknál kiveri majd a biztosítékot ismét

Orbán Viktor szerdán Facebook oldalán azt írta, hogy a brüsszeli gázcsata után és a kormányülés előtt azt mondhatja:

Bonyolult idők jönnek, de egy biztos: Magyarországon a rezsicsökkentés marad!

Akkor mi az a rezsicsökkentés csökkentése? Merül fel bennünk a kérdés. 

Mindeközben Gyurcsány Ferenc DK-elnök ma arról írt közösségi oldalán, hogy egy asszonynak, akivel a minap beszélgettet, 128 ezer a nyugdíja és 120 ezer lesz a havi számlája.

A kormány a múlt héten hirdette ki az energiavészhelyzetet, és bejelentette, hogy átalakul a nyolc éven át tartó rezsicsökkentés.

Forrás: Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Ami biztosan nem változik: ha pénzt látunk, ellopjuk!"...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisfalud
A rezsicsökkentésnek egyetlen definíciója maradt, választást nyerni vele, aztán a pofájukba vágni a birkáknak, eddig és nem tovább, és röhögve új gumicsontot hajítani nekik, hogy csak marakodjanak rajta. Addig sem a tolvajláson, és Európa megmentésén valamint a lopakodó orosz, (szovjet), befolyás ideérkezésén, és a hatalmas méreteket öltött infláción rágódnak.
magyar1
Azért nem értem a rezsicsökkentés elleneseket mert éppen az ő vezetőik alkalmazták ezt anno, 2010-ben Orbán elba@ta és mindenkinek egyformán adta a vegetáló dolgozó embereknek és a milliárdos gazdagoknak is.
Most helyrehozta és most meg csipognak.
Sámannus
Energia átviteli díj egységára Júliusban 2,78 ft augusztusban 9,8ft. Akár hogyan is nézem egy a háromhoz. Még az áfához is hozzá jön a három gombóc fagyi.
kisfalud
@Shikari: Szépen és találóan leírtad illiberália eszmei vezérénnek és vakhitű híveinek a látható tulajdonságait, és tetteinek mibenlétét. Lehet, hogy tükör előtt ülve elégedetten bámulod magad, ezért a pontos "tájleírás"?! Egyébként miért nem állsz távgyógyítónak, hiszen anélkül, hogy látnál, és ismernél bárkit is, "pontos személyiség leírást" tudsz adni, torz szellemiségednek hála.
evacica
@magyar1: A baj csak az, hogy nem megfelelően! Átgondolatlan, kapkodva szakemberek kihagyásával, szóval ez így ahogy van egy kalap szar! Persze nekik és bandájuknak nem kell félni a számláktól a "jóságos" főnök megemelte a fizut, úgy hogy lesz miből fizetni!
telegdilaci
@Qqberci: Amit a szemük meglát a kezük nem hagyja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.