Októbertől háborús gazdasági helyzetre kell számítanunk egész Európában, ha nem sikerül kezelni a mostani energiakrízist, jelentette ki a kormányfő pénteken reggel a Kossuth rádiónak adott szokásos interjújában.

Orbán: jöhet a háborús gazdasági helyzet októbertől

Fotó: Facebook

Emlékszem azokra a miniszterelnöki találkozókra, ahol elég nagy mellénnyel számos ország, amely a szankciókat kezdeményezte, arról beszélt, hogy meg lehet ezt oldalni. Az olajembargó, a gázembargó következményeit. Akkor is mondtuk, hogy nekünk magyaroknak nincs ellenünkre az önbizalom, mert anélkül nehéz túlélni, de azért számolni sem árt. Nincsenek meg a kapacitásuk, ha az oroszokkal nem egyezünk meg. Ez most bekövetkezett

– magyarázta.

Címlapkép: Facebook

Forrás: 24.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Ez tényleg elme beteg!2010 óta a háborús helyzetre hivatkozva kurmányoznak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Ez tényleg elme beteg!2010 óta a háborús helyzetre hivatkozva kurmányoznak!
Peller Anikó
@balos: Affenét, nem kormányoznak ezek, csak lopnak.
kereső
Orbán azzal kampányolt, hogy az ellenzék "háborúba sodorná az országot", katonákat küldene Ukrajnába- ebben is hazudott, sőőőőőőőőt, ő lesz az aki háborúba fogja sodorni az országot??? természetesen putyin oldalán.
ómió
De, aztán, tessék, ám, a "Zorbánra" hazudni, efftársak!
Toller Béla
Te teremtesz háborús helyzetet, az általánostól teljesen eltérően ! Téged kellene elűzni,és sokkal könnyebb lenne ! Mit riogatsz itt fantomokkal ? Az árak európaszerte alacsonyabbak, mint nálunk, hiányról sehol sincs szó, az együttműködés mindenki számára kívánatos, kivéve a lábszagú magyar kormányt. Ebben menjen utánatok a nép ? Legyünk Európa szemetje ?
Qqberci
@KisTehen: Szegény Putyler meg csak szenvedő alanya... Jó, tudom, minden tehén marha...
jesz
Orbán most nem viccelt...valamit már tud, amit nem mer a nép orrára kötni,, mert akkor futás lenne belőle...
Nessy
Na ki érti ezt. Külügyérünk nemrég tárgyalt prpsz barátaival több százezer m3 gáz beszerzéséról. Első perctől kezdve minden fizetési óhajukat vállaltuk az oroszoknak. A "kém bankjuk" remekül el Budapesten. Minden szankciót megvétóz Orbán és külügyérünk. Mi kell még Putyinnak? Vagy az ő szavuk is annyit ér mint kormányunké? Homok a szélben? Vagy ennek az égisze alatt marad Orbán teljhatalma, és lehet újabb megszorításokat bevezetni!
orsos vendel
orsos !!! menj harcolni Ukrajnaba !!! de te gyava vagy !!!
Dr. Proktor
@KisTehen: Nem is értem hogy titeket miért ide küldtek eszet osztani? Rátok inkább a zsákfalvak népe lenne vevő...
balos
@Peller Anikó: KUR-MÁNYOZNAK!VELÜNK KURNAK KI!Igyekszem a sorok közé rejteni a lényeget!Ezzel is a fideSSes hülyéket igyekszem "kiokosítani"!Sajnos akiknek ehhez nincs meg ott fent azok ,most éppen fosványoson nyelik a fideSS p-ropit!
Peller Anikó
@balos: Ahha, akkor kibasznak velünk miközben lopnak. Közbe szerzés. Ha bírnák akkor lelopnák nekünk a Napot is az égről. De így csak lehazudják.

Ha ha ha hatalomra jutok lehazudom az eget, kilopom a szemet, leszarom a nepet.

Egyébként meg tönkreteszem az országot. Meg amit még birok.
levarosbukta
@jesz: Igen, azt már tudja hogy októberben vagy novemberben ráteszi a kezét a kisemberek megtakarításaira. Csak idő kérdése volt. Jobb ha már most kiveszitek és a ciha alatt tartjátok a lozsótokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.