Dobrev Klára közösségi oldalán osztotta meg bejegyzését.

Kemény kritikát fogalmazott meg Dobrev: "Orbán már régen elveszítette minden kapcsolatát a külvilággal"
Fotó: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje beszédet mond a DK XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. MTI/Mohai Balázs

Miközben Orbán – értelmetlen harcát az EU-val egy pillanatig sem szüneteltetve – EU-s milliárdokért könyörög, Goebbelst idéző náci alapvetésével azt „érte el”, hogy a luxemburgi kormány szerint a civilizáció alapvető normáit sértette meg. Valamikori legfőbb szövetségesünk, a finn kormány szerint Magyarország elszigetelte magát a civilizált nemzetek sorából.

Hozzátette:

Mi azonban tudjuk, hogy ezek a vérfagyasztó mondatok nem Magyarország egészére, hanem csak annak vezetőjére vonatkoznak, még ha a keserű pirulát mindannyiunknak kell is lenyelni.

Dobrev úgy fogalmazott "az elmúlt 12 év megtanított bennünket arra, hogy Magyarország miniszterelnöke, mint egy félrenevelt kisóvodás, minden kudarcért valaki mást hibáztat, ő persze soha nem tehet semmiről. "

Orbán a Karmelita-kolostorból már régen elveszítette minden kapcsolatát a külvilággal.

Dobrev szerint "talán nem is érti, hogy a megszorítások, magyarok millióinak a kilátástalanságba taszításának, a száguldó inflációnak, a rohamosan gyengülő Forintnak, az egyre súlyosabb üzemanyaghiánynak egyetlen oka van: saját maga, a minden tudást nélkülöző, öntelt gazdaságpolitikája".

Magyarország hírneve az elmúlt fél évszázadban soha nem volt annyira rossz, mint manapság, és ez sajnos nem csak Brüsszelből, hanem a Holdról is látszik.

A teljes bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás: Facebook

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Csak tudnám, - persze sejtem,- miért azonosítják Magyarországot ezzel a rohadék aljas gazemberrel?
Orwell megmondta:
uploads.disquscdn.com/images/f3d62e62121a45f45fdc01f9b2de3517ba64d8e56795c1ba28b4f02ba9d96b4a.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Gazella: Már miért lenne a magyaroknak a javára az, ha visszakapnánk Kárpátalját, Erdélyt, a Vajdaságot, a Felvidéket? Mihez kezdenénk az ott élő népekkel, akik között már több aki nem magyar? Kitoloncolnánk őket, mint a svábokat? Vagy kicserélnénk a lakosokat, mint a felvidéki magyarokkal tették a szlovákok?! Jó ez nekünk így - kirándulni meg bárki mehet bárhova. Nekem pl. mind a 4 vidéken élnek rokonaim, rendszeresen találkozunk, gyakran mi is megyünk hozzájuk. De ennyi! Ők sem akarnak itt élni, én sem ott!
anka
@Németh István: orbán' és családja jobban megérdemli..., tönkre tette az országot a saját és sleppje gazdagodása céljából!
- lehet anyázni..., lexarom!
vacsi
@Horizont: Szerintem Orbánból nagyon is sokan kértek - ezért ő nyerte most is a választást. Jelenleg nincs jobb nála - a többi mind kutyaütő hozzá képest.
ómió
Ez már megint férjura efftársa "státuszát" hazudná a "Zorbánra"!?
Horizont
@vacsi: Neked jó. Maradjunk ennyiben. Pedig ő a fő kutyaütő. 3 millió nem az egész ország és nem is a 2/3 . Bárki jobb lenne nála. Na de legyél boldog vele. Örülsz Hatvanpusztának is?
Ja és nem Gyurcsányné a neve hanem Dobrev Klára még neked is. Vagy Lévai Anikó is orbánné? Azon az egyetemen szívhattál volna be magadba sok mindent. Ha jártál tényleg :)
Horizont
@sgl: ):18
Nem szoktam ábrándozni. De miről is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.