Ahogy arról korábban beszámoltunk, Jakab Péter hivatalosan is kilépett a Jobbikból. A párt Pest megyei elnöke, Zágráb Nándor is lemond a megyei elnöki tisztségéről, a felügyelő bizottsági tagságomról és elhagyja a pártot.

Jakab Péter kiszorítása a Jobbikból volt az utolsó csepp a pohárban! – kilép a Jobbikból a Pest megyei elnök
Fotó: Facebook / Zágráb Nándor

Jakab Péter kiszorítása a Jobbikból volt az utolsó csepp a pohárban!

- indokolta döntését közösségi oldalán.

Ezért a mai nappal lemondok a Pest megyei elnöki tisztségemről és a felügyelő bizottsági tagságomról, valamint kilépek a pártból

- tette hozzá.

Mint mondta, "a napokban megdöbbenve figyelte, hogy az eddig Európa – pártinak tartott Jobbik, hogyan sodródik át az Európa egységét veszélyeztetők táborába. Egy most benyújtott népszavazás kezdeményezés miatt".

Zágráb Nándor szerint fel lehet tenni a kérdést, hogy "Gyöngyösi Márton felkészületlensége, vagy Magyarország Európából való kiszakítása az indítvány mozgatórugója?"

A zavaros magyarázkodásokból nem derült ki az igazság. A következmény viszont az, hogy a Jobbik elveszíti az Európa – párti szavazóit, és felsorakazik a két másik Európa-ellenes párt, a Fidesz és a Mi Hazánk mellé.

- fogalmazott.

Mindemellett Gyöngyösi Márton a tegnapi nap folyamán, a fidesz összes rágalmát felhasználva, a nyilvánosság előtt brutálisan hátbatámadta Jakab Pétert. A Jobbik legnépszerűbb politikusát. Azt az embert, akit a vidék hangjának, és Orbán legnagyobb ellenfelének tartanak

- tette hozzá.

Ugyanakkor Péter nem hajlandó részese lenni a Jobbikot felszámoló belső viszálykodásnak, ezért tegnap bejelentette kilépését a pártból. Ezzel a Jobbik elvesztette a politikai kapcsolatot a vidék Magyarországával. Vagyis a párt jelenlegi vezetése, az európai értékek után felszámolta vidéki támogatottságát is.

Forrás: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
A Jobbiknak annyi is.
Jó lenne ha Jakab pártot alapítana aztán Hadházy is és ott a DK ...és ennyi nem is kellene több.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@namihami: orbán mindenkit addig használ amíg neki jó aztán kinyírja őket.
Szerintem 2018-ban a Jobbik nyerésre állt, de kőkeményen elcsalták orbánék.
Nem lehet őket kinyírni, eltaposni.
Maccska
@Horizont: az lófaszt sem ér hogy szerinted nyerésre állt.
Annál is inkább mert nem igaz.
Az meg látható tisztán hogy a fidesz 2006 óta mindenféle választást megnyert.
Elcsalásról beszélni nevetséges.
Peller Anikó
"Gyöngyösi Márton a tegnapi nap folyamán, a fidesz összes rágalmát felhasználva, a nyilvánosság előtt brutálisan hátbatámadta Jakab Pétert, a Jobbik legnépszerűbb politikusát. Azt az embert, akit a vidék hangjának, és Orbán legnagyobb ellenfelének tartanak."

Sikerült kitekézni, makizé ez az egyik legfőbb bűnöd fideszcsicska.
namihami
@Maccska: 13.32:. Vajon mégis mi indokolhatta azt a pánikszerű rohamot, amivel meg kellett venni azt a programot (amit egyébként egy független szoftvercég dolgozott ki) a 2018-as választás előtt.
Én már leírtam (és maradok is), hogy a Fidesz nagy valószinűséggel nyert volna 2018-ban. A 2/3-ok éppen azokhoz a törvényekhez kellettek (persze Lölő/Vitya anyagi felhozata mellett), amik a dolgok szőnyeg alá söpréséhez és ezzel együtt a 2022-es új 2/3-hoz kellett. Egy olyan ellenzék mellett, ami tele van orbáni ""márkizajokkal"".
Ma se tudjuk, hogy mivel zsarolta meg a Karácsonyt a Fidesz, aminek hatására ""visszalépett"" a Karácsony. Aki egyébként (saját véleményem) inkább ballaszt, mint haszon az ellenzéken.
levarosbukta
@namihami: Tuti hogy megvásárolták Karácsonyt. A választások óta elhallgattak azok a szlogenek hogy Karácsony alkalmatlan, mondjon le. Még a bértollnokok is abbahagyták Karácsony vegzálását.
ómió
Na! Voltak ott, azért, parizertípus rajongók is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.