A Telex stábja Heves megyébe látogatott, és olyanokat kerestek, akik régebbi családi házban laknak, hiszen őket fogja a legjobban érinteni a rezsiemelkedés.

Csalódtak Orbánban a Fidesz-szavazók: becsapva érzik magukat és félnek – ez a magyar valóság

Mindenkinek rossz lesz, a lakók szerint, akik a gázt már be se merik kapcsolni, hiszen annyiba fog kerülni a gáz. Sokan már azon gondolkoznak, hogy fognak spórolni, és ezt az átlagember be is látja.

10-11 köbmétert minden nap elhasználok. Akkor hol van az a 144 köbméter egy hónapban?

– mondta egy hölgy, aki 12 éve mindig a Fideszre szavazott, és nagyon meglepte őket, hogy nem tartják be a fő ígéretüket.

Mások általány díjra álltak át, amely szintén többe fog kerülni, de legalább kevésbé fog fájni, olyan is van aki szerint mindenkinek rossz lesz. Többen leszerelték a gázkazánt, mert eleve, annak idején is többet fizetett és mással fog fűteni.

Azt mondta Orbán Viktor a választás előtt, hogy biztosítva van az olcsó gáz. Azt most meg mennyi lesz, ki sem bírjuk fizetni. Ez hogy van?

– panaszkodott egy és a több lakó is rögtön helyeselni kezdett, akik bíztak a kormány ígéretében és most átverve érzik magukat. 

Szégyellhetnék magukat ezzel kapcsolatban. Ők maguknak beosztják a milliókat, észre sem fogják venni. Tőlünk elveszik, és ők abból élnek. 

– mondta egy felháborodott idős hölgy aki szerint ők itt nyomorgnak ezekből a pénzekből, amiket löknek nekik.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Al X
Nem láttak Á-t a szitán választás előtt, pedig szerintem rajta volt az egész ABC.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Yoda69: Oda meg vissza ahonnan kijöttél te húzzál el!
Havanagi
"Azt mondta Orbán Viktor a választás előtt, hogy biztosítva van az olcsó gáz. Azt most meg mennyi lesz, ki sem bírjuk fizetni. Ez hogy van?" Nocsak,kedves Bözsi ! Csak nem elindult a kételkedés?Eddig hol éltél,hiszen a diliházat mér rég bezárták!Méghogy szomorúak vagytok.!Gyerek,unoka,haza,magántulajdon,semmi nem ugrik be,csak most?Üljetek a kispadon,csókoljatok kezet röfiteknek!
134.bátor
Nekem nem úgy tűnik,hogy csalódtak benne.
Olyanok ,mint a mohamedánok. " Egy az Isten,ès orbán az ő prófètája"
Peller Anikó
@134.bátor: Itt van rögtön ez a gyagyás hurka egy élő példa, sajnos. Kibaszottul okosnak képzeli magát ez a sikari német illuminátum.
nezelodo
Most hírtelen sikerült az ország lakossága nagy részének bejutni a "szemészeti kezelésre"! Igaz a várakozási idő most is majdnem annyi volt április harmadikától, mint az SZTK-ban, de a sikeres kezelésnek hála, kezd kinyílni az érintettek szeme! Hát még mekkorára fog nyílni amikor megkapják az első "rezsivédett gázszámlát" (ami olyan kövérre hízott, mint a rezsibiztos), és meglátják menyi is az ötödárú gáz, Orbán és Szijártó kebelbarátjától a Putyintól. Sebaj, ha eddig nem látta a végeken a lakosság közel másfél évtizeden át a hatalmas átverést, majd most talán megvilágosodik, vagy nem...?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.