Különös meglepetést talált egy kispesti család a most megérkező gázszámláján: éves szinten simán ott vannak az átlagos gázfogyasztók között, vagyis nem kellene emelt árat fizetniük, az augusztusi napokra mégis emelt díjat fizettek. Azon kevesek köz tartoznak, akiknek sikerült elérniük az MVM ügyfélszolgálatát, ahol meglepő választ kaptak. Tehát a fűtési időszakon kívül piaci árat kellene fizetni a gáz egy részéért akkor is, ha benne marad az ember az átlagban.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
szembe jön a valóság agyhalott szektások...erre tapsikoltatok...megérdemlitek..." lassan mondom ,hogy mindenki értse..,nem lesz gázár emelés " no most menjetek,azt csókoljatok kezet a koszos cigánynak...mivel ti főleg a csóringer ostobák közül kerültök ki.../ fidesz szavazóbázis /...nektek fog fájni qrvára...sokatok megtanulja majd télen, milyen jó fideszesnek lenni...ha nem lesz nagy hideg,majd túlélitek valahogy...
Havanagi
Ebben az országban a nyugdíjas előlegez az államnak,ugyanakkor MINDEN állampolgár Mészáros Lőrincnek .Igy kell ennek lenni? Birkaországban így!Mindent bekajálnak!!
magyar1
Elmennek a pichába ezzel a jelleggörbével! Miért nem az egész évi fogyasztást számolják és úgy állapítják meg a rizsacsökkentett árat?
Peller Anikó
@magyar1: Mert a cél a teljes hazug rezsicsök kivezetése és nem a te kényed kedved.

És ha te 2-3 m3-t használsz el augusztusban, akkor (most még) beleesel a rezsicsökbe. Ha 20-at akkor az 5 m3-ért 7x-es árat fizetsz. Most még talán így van, de ezeknél a férgeknél naponta változik minden és hazudnak a végtelenségig.

A jelenlegi rezsicsök egyébként méltányos, így kellett volna már bevezetni is, mert ez takarékosságra nevel, nem is kicsit. A földgáz ugyanis elfogy néhány évtizeden belül, amit ez a rohadék putyin most eléget mert nem tudja hova tenni, ha eladni nem tudja.
amortizáltok
a pistikét akkor is megverik ha használja a gázt meg akkor is ha nem fergeteges bandita kormányunk van a piaci árral játszva fenyegetőznek el kéne ám gondolkodni meddig mehet ez igy CSAK ők akarnak élni a tőbbi DÖGÖLHET meg kéne ám az ámokfutást állitani már 18 c ra hűtik nem tévedés a hűtik, itt irják le az intézményeket Hatvanpusztán is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.