Az Európai Parlamentben megszavazott Magyarország-jelentéssel kapcsolatban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kijelentette: az EP “jól fizetett képviselői” jobban tennék, ha “mindenfajta igaztalan vádak ismételgetése” helyett a valós európai problémákkal foglalkoznának, például azzal…

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Te x@rházi, senkiházi putyin csicska, és NER lovag! A nyugati kormányok mostanság vezetik be az "ársapkát" az energiahordozókra-és a legrászorultabbak azonnali támogatását. Ti meg mit csináltok- amikor "habzsi dőzsi" volt, akkor támogattátok a saját luxus felhasználásotokat, most meg rászabaditottátok az árakat az emberek tömegeire- na, nem a világpiaci árból kiindult kalkulációval, hanem hogy meg legyen továbbra is a "hasznotok." Kikérem magamnak, hogy egy ilyen primitiv, a diplomáciát hirből sem ismerő-és azt csak ugató legyen az országom külügyminisztere, aki ha megszólal csak szégyent hoz az ország gondolkodó felére. Kikérem magamnak, hogy te okitsd Európát- amikor ki sem látszotok egy terrorista lator scheggéből- és minden megszólalásotok azt a terroristát védi. Szégyen vagy , állampártoddal együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Csizmás Kond: Anno Szájer is azt kérte, hogy a Bajnai kormánynak ne adjanak egy fillért se! Tudom, rég volt, ellenzékben! Amit akkor mondott és tatt a fidesz, azért ma szankcionál, és tiltakozik, vagy adott esetben bevezeti!
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: Hát persze hogy az kapja...pl szántóföldre aszfaltozni ad a zunió de a falvak utcáira nem...és lehetne sorolni egyész este...
A zunió is mint az imf kiköti hogy mire ad mennyit és milyen határidőre anélkül hogy megérdeklődné van-e arra érdek vagy nincs.
Csizmás Kond
@Nessy: ...tudom hogy pártolásnak hangzik de a Bajnai kormány a Gyurcsány kormány szennyesének a kimosására kérte a pénzt...amúgy minden olyan uniós képviselőt aki a saját országa ellen kér támogatást, függetlenül pártra fajra nemre vagy akármire felakasztatnám.
Ha bárki meglopja az országot, a kapott pénzeket saját vagy kapcsolatok segitségére használja szintén.
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: tegnap, 18:00
Szokás szerint marhaságokat írogatsz. Az EU célokat fogalmaz meg, a megvalósításra vállalkozók pályázatokat írnak, amiket az illetékesek elbírálnak. Aztán beindul az ügyeskedés, amiket Hadházy szokott képekkel illusztrálva bemutatni, és amiket a rendőrség nem vizsgál, hiszen nincs itt semmi látnivaló, az ügyészség ingerküszöbét pedig nem lépi át.
Mindegy is, bármit írok, csakis a torzító szemüvegeden át látod.Kevered az uniós felzárkóztatási programokat a Nemzetközi Monetáris Alappal.
propeller.hu/itthon/3859664-igy-cseszte-el-orszag-eu-ezer-milliardokat-lerantotta
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: Ja, hogy célok...olyanok amelyeket csak onnan látni de itt nincs irányvonala...kilátók meg erdei sétányok, bicikliutak meg ezerféle olyan haszontalan dolog amelyek a szegénységben már nem pazarlásnak hanem bűnnek számítanak...mert tudják hogy ha a projekt felét kifizetik lesz mindig egy hülye aki a másik felét hozzáadja és így nem költik olyanra ami az ők iparuknak kereskedelmüknek vagy egyéb hasznuknak a kárára lenne...mert ők ezt látják felzárkózásnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.