Demonstrációsorozatra készülnek.

Fellázad a Mi Hazánk, mert az Orbán-kormány eddig egyetlen javaslatukat sem támogattaMTI/Koszticsák Szilárd

Utcai demonstrációk sorozatával tiltakozik a Mi Hazánk Mozgalom az ellen, hogy a kormány és a miniszterelnök egyetlen javaslatukat sem támogatta eddig az Országgyűlésben. Hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Toroczkai László pártelnök, frakcióvezető elmondta: október 24-én kezdik meg flashmobjaikat, performanszaikat és félpályás útlezárásaikat.

Közlése szerint addig tart ez a sorozat, amíg nem tapasztalnak pozitív elmozdulást a kormányzat részéről.

A politikus elfogadhatatlannak nevezte a miniszterelnök azon magyarázatát, hogy átfogó tulajdoni kataszter hiányában nem hajlandóak vagyonadót kivetni a száz leggazdagabb magyarra, hozzátéve, eközben „a népszámlálás ürügyén egészen elképesztő információkat kérnek” az emberektől javaikról.

A kormány továbbra is védi az oligarchákat, továbbra is védi a multikat – fogalmazott a Mi Hazánk politikusa, a nemzetközi cégek helyett a hazai kis- és középvállalkozások támogatását sürgetve.

Hozzátette, nem hajlandóak elfogadni azt, „hogy a mesterséges krízis haszonélvezői továbbra is megússzák a közteherviselést”, ahogy azt sem, hogy a kormányzat a döntései meghozatalát követően rendezzen nemzeti konzultációt adott ügyekben.

Forrás: MTI

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
"Fellázad a Mi Hazánk, mert az Orbán-kormány eddig egyetlen javaslatukat sem támogatta"

Az ellenzéki pártoknak melyik javaslatát támogatta Orbán? Egyiket sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
117
Na jó, néha küldök (idézek) smileyt, de nem a környzettudatosságom miatt, hanem figyelembe veszem a környeztem tudatosságát. Együtt örülnek, együtt szomorkodnak... Meg ilynek.
Nos, én tulajdonképpen katatón arccal szemlélem ezt a világot, ahogy híres költőn(őn)k is megaszondta - tomsawyer-régről - "Katatónok vagytok mind!" Aztán kiderült, hogy Ő is katatón. (Van ilyen. Néha előfordul.)
Szóval, ha már katatónok vagyunk mind, mi a probléma Katatóniában?

(man down)
drrotf
Nem töltöttek a Mi Hazánk képviselői még elég időt ahhoz a Parlamentbe, hogy ismerjék azt a fideszes szokást, hogy amikor ők vannak hatalmon senki másnak még csak javaslatai sem lehetnek arra nézve, hogy milyen törvényeket is hozzon a "mi" Országgyűlésünk?Nem ismerik fel a képviselő urak, hogy itt egyed uralmi rendszer van, és az nem úgy működik, hogy bárki javaslatot tehet az ország helyzetének jobbítása érdekében!Most megtanulhatták a rendszer lényegét!
Pálinkás Pál
@rokker33: azt hogy ilyen terhek vannak a nyakukon, boxolják le a cigánnyal
Aki Én
Nem azért vagytok ott, hogy orbán támogasson, hanem azért, hogy orbánt támogassátok.
Jó reggelt!
ómió
Ők is bebújnak a Böszme ágyába!?
T-Boly
@Gazella: Neee !!
Van itt elég hülye !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.