Megkezdődött az új nemzeti konzultációs kérdőívek postázása. A kormány hivatalos Facebook-oldalán tette közzé pénteken a "brüsszeli szankciókról" szóló kérdéssort.

Megkezdődött a nemzeti konzultációs kérdőívek postázása – itt vannak a kérdések
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az íven hét kérdés szerepel Oroszországgal szemben már bevezetett, illetve tervezett szankciós lépésekről, illetve azok következményeiről.

A kormány a lakosság véleményét várja az olajszankciókról, a gázszállításokra, a nyersanyagokra, a nukleáris fűtőelemekre vonatkozó intézkedésekről, a paksi atomerőmű bővítésével és a turizmussal kapcsolatos szankciókról, illetve a szankciók élelmiszerárakra és migrációra gyakorolt hatásáról.

A kormány által közzétett konzultációs ív szerint a kérdőív visszaküldése ingyenes, a feladási határidő 2022. december 9.

Forrás: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Ezt a konzumálos szart kitőltve,már megfelelő helyen őrzik!Szóval,csak annyit kell tenni,hogy chipelni kell a visszaküldött ívet,hogy melyik szemét dombon lehet megtalálni!
Törölt Nick
A Csutkány ezeket egytől egyig megszavazta. Most azt kéri tőlünk, hogy szavazzunk arra, hogy ő rosszul szavazott? Noooormális? Ennek tényleg zárt osztályon lenne a helye.
kereső
Álhirekről, és nem létező szankciókról indit hazug "konzultációt" orbán. Csupáncsak 7-10 milliárd forintért, amelynek semmiféle következménye nincs, és nem is lehet- hacsak az nem, hogy putyinisitává tegyék az országot, és nem mellesleg legyen egy kis karácsonyi ajándék valamelyik csókosnak( a konzultációs iveket le kell gyártani). Egyéb magyarázat erre nincs. Következtetés, : orbán egy gerinctelen, gyáva, köpönyegforgató, hazug szaralak- aki nem meri felvállalni a saját döntését, és a szájból scheggcsinálásba bevonja az egész országot.
telegdilaci
@Emmersson71: Tele lesz hazugságokkal, kár hogy a papír alkalmatlansága miatt nem lehet vissza küldés helyett másra használni,egyébként felfoghatatlan miért van szükség erre a kamu konzultációra,amikor Orbánnak 2/3 van a Parlamentben ezzel és a soha meg nem szűnő rendkívüli felhatalmazással azt csinál amihez éppen kedve van!
Eladott Ország
@Pegero: Üzenjük Brüsszelnek! Pegero análba, orálba, nyomta a többgenerációs román cigányt!
memgyar.net/items/19102.jpeg
Üzenjük Brüsszelnek: Pegero a fidesz eszetlen birkája.
memgyar.net/items/19103.jpeg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.