A Jobbik elnöke számolt be arról, hogy a médiában terjedő fotókon az ukrán hadsereg magyar nemzetiségű katonái állnak büszkén a lyukas zászlóval egy az orosz megszállás alól nemrég felszabadított falu főterén.

Ideje megbüntetni Orbánt, mert 1956 helyett Moszkvát választotta

A politikus szerint harcosok ezzel üzenték:

ők ma is az orosz önkény ellen küzdenek.

Gyöngyösi Márton szerint eközben Budapesten a központi állami ünnepség olyan jelentéktelen volt, hogy a hírekbe sem került be, Orbán Viktor pedig inkább vidékre menekült, hogy egy a nyilvánosságtól elzárt megnyitón mondjon beszédet.

Az egykor 1956 emlékén a politikába kapaszkodott Orbánnak ugyanis ma már kínos 1956 és az orosz megszállás ellen fegyvert fogó magyarok emléke. A Fidesz rendszerének támasza ugyanis egyre inkább Vlagyimir Putyin Oroszországa, Orbán pedig hittel vallja az orosz propaganda tételeit, hajbókolva Moszkva előtt.

- írta a politikus, és szerinte 2022. október 23-a Orbán Viktor erkölcsi lelepleződése volt.

A nemrég még bőszen kommunistázó politikus mostanra már nem mer a kommunizmus bűneiről beszélni, mert támogatóinak nagy része jobban szereti Putyint, mint őt magát, ő maga meg a muszkavezetők nyomdokaiba lépett.

- tette hozzá, és elmondta az idei október 23-ával Orbán és pártja teljesen végrehajtotta a szimbolikus szakítást Európával. Ideje volna ezért végre belátni a realitást, és kidolgozni Orbán és társai európai szankcionálásának pontos mikéntjét.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nem kell ragozni, mert így igaz. Győri Gábor besúgót ma büszkeség tölti el a múltját megidézve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Shikari: Te moszkovita barom, az ilyen hazaarulo tetveket karoba kene huzni.
Roman kocsog inkabb dubrinccsal mulasd az idod, mint hogy ide hanyod az ostobasagaidat.
Eladott Orszáq
@Maccska: Tízmillió forintot gyűlt össze a DK rezsimentő alapjában
Az oroszok és a kínaiak már a spájzban vannak, schengeni vízum nélkül. Az is lehet, hogy szőkitő Sanya miatt jelentek meg a piacon, a kínaiak védelmében.
www.youtube.com/watch?v=QKZZu3GOQG4
Kétkerék
@kereső: pontosan milyen szövetségesét hagyja cserben Mo ? Ki van bajban bármelyik (EU, Nato) szövetségi rendszerünk tagjai közül ? Ha egy kocsmában a haverod beszáll két csapat közti bunyóba úgy hogy ahhoz a világon semmi köze, és a világon semmit nem tud a bunyót kiváltó okokról, csak azért száll be az egyik oldalon mert ott verekszik a matektanárjának a fia, és szeretne jobb jegyet matekból, akkor neked nem feltétlenül kell abba a bunyóba beszállnod.
kereső
@Kétkerék: Most mondjam azt, hogy nagyon félre értelmezed a "szövetségi rendszereket"- annak csupán csak az előnyeit vagy/vagytok képesek értelmezni- Eu támogatások, NATO védelem- a kötelezettségeket már nem. Finnország és Svédország két európai ország fenyegetve érzi magát - nem alaptalanul- az oroszok által. Ezért kérték felvételüket a NATO-ba, amely egy védelmi szervezet-sohasem volt támadó pozicióban. Ezt megakadályozni, zsarolni a csatlakozási szerződés ratifikálásának tényével a többi NATO tagállam, a szövetség cserbenhagyása.
A többi dumád, meg csak kocsmai szinvonalú .
Egyébként a kérdés okafogyott- bár orbánék gecisége mély nyomot fog hagyni a szövetség tagjai között- mert a NATO főtiitkár kimondta, hogy ugyanolyan védelem illeti meg a két csatlakozót, mintha teljes jogú tagok lennének. Szóval oda koppintott orbán és putyin orrára- ez az időhúzás nem jött/nem jön be. Orbán ezzel tovább nem zsarolhat- és nem csikarhat ki semmit, sőt ...
Kétkerék
@kereső: Kiváló szemüveged lehet, olyan amiben olyan információkat is el tudsz olvasni amik le sincsenek írva. Hol olvastad, hogy az oroszok megfenyegették Finnországot vagy a Svédországot ?
Az meg szimpla gittegylet stílus, hogy ha egy szervezet vezetője a saját alapszabályát semmibe vevő nyilatkozatot tesz. Akármi is annak az indoka vagy értelme. Nyilván meg tudod azt is mondani, hogy a nato hányszor védte meg valamely tagját, illetve hányszor "kalandozott" nem-nato országok területén. Ezt csak a "védelem és csak védelem" kérdéséhez fűztem hozzá.
kereső
@Kétkerék: Tudod mit. Ne csak KESMÁT olvass, és a rogán propagandát. Nem mellesleg a nato főtiitkár nem önhatalmúlag nyilatkozott- hanem a nato közgyűlés támogatásával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.