Fogalmuk sincs, mikor jutnak a fizetésükhöz – mondták a Híradónak azok a volt húsipari dolgozók, akiknek már hónapok óta nem fizet a Kurucz cégcsoport. Júliusban indult csődeljárás a vállalatnál. Egykori dolgozóik azt mondják, senki nem mond nekik semmit, ügyvédhez fordultak – derül ki az RTL Híradóból.

Öntötték a milliárdokat a húsüzembe, aztán most hónapok óta nem tudnak munkabért fizetni

Fotó: pixabay.com

A Kurucz-csoport sárrétudvari egységét, amelyik „a maga mérettartományában napjaink legkorszerűbb magyarországi húsüzeme”, maga Nagy István miniszter adta át ünnepélyes keretek között nem is olyan régen, 2019 novemberében – írja a 24.hu.

A 3 milliárd forintos beruházás csaknem 1,5 milliárd forint támogatást kapott, de a csoport más ágon is jutott közpénzhez: uniós forrásból különféle kutatás-fejlesztési projektre milliárdos támogatást, illetve hitelt nyertek el.

A sikersztori ennek ellenére fizetésképtelenségbe fordult.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,maga Nagy István miniszter adta át ünnepélyes keretek között nem is olyan régen, 2019 novemberében.
A 3 milliárd forintos beruházás csaknem 1,5 milliárd forint támogatást kapott, de a csoport más ágon is jutott közpénzhez: uniós forrásból különféle kutatás-fejlesztési projektre milliárdos támogatást, illetve hitelt nyertek el."
CsipkeRózsa
Már az is túlzás volt, hogy egy 3 milliárdos beruházáshoz ekkora támogatást kaptak, erre még rátettek egy rakás EU-forrást is.

Így folyatják el az adóinkat és az EU-s milliárdokat. Csoda, hogy még áll az ország.
jesz
a csődveszélyt jó előre tudták, mint ahogy a miniszter is...miért nem a dolgozókat fizették ki, a többi dologi kiadás vérhatott volna...
Szarházi banda..

Az ügyvédfogadás kidobott pénz, nem nyerhető, illetve öt év múlva...ezt az ügyvéd nem tudta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.