A riportból olyasmik derülnek ki, mint hogy Oroszországban gáz „van dögivel”, a lakásokat jó melegre fűtik, és az orosz „mekis” fagyi is finom. A stáb egy Roszatom által rendezett sajtóút keretében jutott ki Oroszországba – erősítették meg a Telexnek diplomáciai forrásból. Úgy tudjuk, az orosz állami tulajdonú atomenergiai konszern Magyarországról az ATV mellett a köztévét és a KESMA-hoz tartozó Világgazdaság nevű lap tudósítóját vitte ki egy Szocsiban rendezett atomenergiai expóra.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A maffiózók az adóforintjainkból nyomatják az orosz háborús propagandát... Mert erre vevő a hülyemagyar maffiahívő!!!
Béla333
A maffiózók az adóforintjainkból nyomatják az orosz háborús propagandát... Mert erre vevő a hülyemagyar maffiahívő!!!
simmering73
Egy nagyon szép kirándulásra kivihetnék a propi illibernyák csipet csapatát is.
telegdilaci
@simmering73: Vagy mondjuk téged is és soha ne hozzanak vissza tele van az Ország ilyen bölcsekkel,eggyel több vagy kevesebb már nem számít!
Alfa
és még mondja valaki,hogy az atv és németh sanya + a szektája nem orbán,és putyin seggét nyalja igazi kamukeresztény magyar kecskebaszó módra
pacal
Ja, el kéne vinni Borsodból pár helyi újságírót a Anantara New York Palace-ba, hogy a saját szemükkel is láthassák, aztán megírhassák, hogy Magyarországon nincs szegénység és minden a legnagyobb rendben van.

@KisTehen: Van egy rossz hírem: A hozzad hasonló pár agymosotton kívül, mindenki úgy tudja, hogy te nem hiszel a saját szemednek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.