Kepes András egykori televíziós megszólalásai mindig nagyon megfontoltak, végig gondoltak, tényszerűek, nincs ez máskép mostani bejegyzésével sem, amit közösségi oldalán tett közzé. "“Vártam egy napot, mert nem akartam első indulatból reagálni a tegnapi eseményekre, amikor a Belügyminisztérium követelésére újabb 8 pedagógust rúgtak ki három budapesti középiskolából... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
„Önök a polgári engedetlenség, az órák elmaradása miatt a tanárok erkölcsét firtatják. És hogy állunk az Önök erkölcsével, akik képtelenek elvégezni a feladatukat, mégis felveszik a fizetésüket?”
"„Régi igazság, hogy az erős képes belátni a hibáit, nyitott arra, hogy akár mások segítségével változtasson. Aki ehelyett erőt fitogtat, igyekszik megfélemlíteni a másik felet, az gyönge és gyáva. Az erőszakkal elért győzelem egyébként sem ér többet egy vereségnél, mert csupán ideig-óráig tart, és szégyen követi!”

Kepes egy író, értelmes értelmiségi a javából nagyon jó EMBER! És nagyon igaza van.
A fidesz nyaloncok meg csak köpködni tudnak. Bárkire aki kritizálni meri orbánjukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Én is! De a módosításokhoz ismerni kell amit módosítani akarok! Pro és kontra átgondolva, modellezve, szakemberekkel megbeszélve, hogy ha ha valamit módosítok, az mit fog eredményezni, hogy függ össze más területekkel, ott mit fog okozni! Egy nagy rendszerben minden, mindennel összefügg. Igaz, az szakértelmet igényel, ami ugyebár "bolsevik huncutság", ergo manapság tilos az alkalmazása!
Shikari
@Nessy: Miből gondolod, hogy a módosítást nem gondolták végig? Kikkel beszélgetsz te, hogy ilyen belső információid vannak?
Hol van az leírva, hogy neked vagy az elvtársaidnak ezt engedélyeznie kell?
Nessy
@Shikari: Nem a lépcsőt mostam sem a kórházban a hozzátartozó komplett kerületi intézményekben, sem az országos intézményben. Nem engedélyezek semmit, sohasem szerettem. Miután soha nem voltam párttag, nincsenek elvtársaim, csak barátaim, ismerőseim! Önálló véleményem talán még lehet, ha elolvasok egy publikus törvénytervezetet.? A részletes érdekesebb lesz, miután az ördög a részletekben lakozik!
Clavigo
@Shikari: Csillapodjál Bugsy .( bunkó is vagy ).. Nem kéne erőlködnöd a kommentekkel .. Itt mindenki látja ,nagyjából,,hogy mekkora hülye vagy.
Shikari
@Nessy: Na látod! Nekem is önálló véleményem van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.