A javaslat közös EU-s szabályokat határoz meg, amik megkönnyítik a korlátozó intézkedések megsértésével kapcsolatos nyomozást, büntetőeljárás indítását és az azonos szintű büntetést minden tagállamban. Megszünteti a meglévő joghézagokat, és növelik az uniós szankciók megsértésének elrettentő hatását. Büntetné a pénzeszközök vagy gazdasági erőforrások rendelkezésre bocsátását a szankciós jegyzékbe vett személyeknek, szervezeteknek vagy szerveknek. Büntetné a listázottak EU-ban tárolt pénzeszközei befagyasztásának elmulasztását, illetve a szankcionáltak beengedését egy tagállam területére. Tiltaná az üzletkötést minden olyan EU-n kívüli országgal, ami uniós korlátozó intézkedések hatálya alá tartozik, továbbá minden olyan áru vagy szolgáltatás kereskedelmét, amik behozatala, kivitele, eladása, vétele, átruházása, tranzitja vagy szállítása tilos vagy korlátozott. Tilos lenne minden tiltott vagy korlátozott pénzügyi tevékenység végzése és szolgáltatások nyújtása a szankcionáltak...

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Shikari: Tettel feljelentest PolPotnal? Mert ugye MO jogallam...
teuton
Na ez sem lesz megszavazva! Valakinek sok vaj van a fejen...
Németh István
Az Eu. bizottság nem hozhat nem demokratikus, de minden egyes tagállam által meg nem szavazott, el nem fogadott döntést! Nem érvényesíthet ilyet! Ez esetben azonnal ki kel lépni! egy bűnszövetségben nem lehetünk részesek, mégpedig olyanban nem amely az öngyilkosságunkkal egyenlő!
FELHÍVÁS!! MAGYAROK, ha vagytok a határainkat azonnali hatállyal le kell zárni és el kell rendelni az éles fegyverhasználatot >> illetéktelen behatolás esetén! Ez vonatkozik az ukrán-orosz határszakaszra, de a többi déli határvidékre is! Az esetlegesen elhalálozott bűnözők, betolakodók esetében az Eu. vezetése a felelős a sosros györgy nevű korcs buzdítása okán!!! Ezt majd az Eu. vezetés rendezze a moslék usa vezérekkel > akiknek célja az Európai földteke tönkretétele!
verőce21
Az Unió hiába erőszakolja a szankciókat, mert úgy jártak vele, mint az egyszeri ács:
"- Én nem tudom, már negyedszer vágok le ebből a gerendából, és még mindig rövid!" :)
Peller Anikó
Az EU gyorsított eljárásban készül a magyar vétó megkerülésére, lehet ez nem lesz túl rövid,

propeller.hu/itthon/3885242-eu-gyorsitott-eljarasban-keszul-magyar-veto-megkerulesere

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.