Hiába kapott Magyarország mentességet az orosz olajra kivetett szankciók alól, tavaly novemberhez képest nálunk jobban drágult a benzin, mint a legtöbb uniós országban. Szankciós infláció, szankciós benzinár-emelkedés, a drágulásba belerokkanó Nyugat-Európa. Elég sok kormányzati nyilatkozatban, propagandamédiás cikkben és világmegfejtő videóban találkozhattunk az utóbbi időben ezekkel a kifejezésekkel, amelyek most, a benzinárstop eltörlése után ismét megszaporodtak. A magyarázat szerint a gázolaj ára az Oroszországra kivetett szankciók miatt lőtt ki az egekbe, ami alól Magyarország mentességet kapott. A kormány nagyon sokáig igyekezett ellentartani a drágulásnak a benzinárstoppal, de a szankciók indulásának másnapján elfogyott a benzin az országból, így ki kellett vezetni azt. Cserébe viszont még mindig nálunk drágult az egyik legkisebb mértékben az üzemanyag – szól a kormányzati kommunikáció. Megpróbáltunk utánajárni ezeknek az állításoknak, ezért visszanéztük az utóbbi több...

Forrás: telex.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Semmi újdonság. Hazudnak, mint a vízfolyás.
Nessy
Kell a sok milliárd ÁFA s egyéb adókból befolyó plusz pénz Orbán éppen aktuális agymacskáira! Míg máshol adót csökkentenek, nálunk megemelték az üzemanyagokban lévő egyéb adót! Ennek bizony semmi köze a szankciókhoz, ami alól egyébként is mentesítve vagyunk!
lusta
@Nessy: A fijjugg nagyon furmányosak. Ugyanis úgy emelenek és vezetnek be mindenféle új adót, hogy közben a matyar nemzethy gyapjasoknak eladják a minden idők legnagyobb adócsöketős qurmány meséjét.
Nessy
@lusta: Miért ne tennék? Elhiszik? Elhiszik!!! Aki csak a királyi médiát olvassa, hallgatja, ennél nagyobb hazugságokat is készpénznek vesz, A boltban a saját szemének sem hisz, hanem Orbán szózatának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.