Hadházy Ákos osztotta meg a Facebookon “Gyűlölethadjárat a tanárok ellen” címmel Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetőjének “prédikációját”, amelyben azt állítja, hogy a tanárok rángatták bele a tiltakozásukba a diákokat, akiket nem lázadásra kellene nevelni, hanem a tekintélyhez való helyes viszonyulásra. Németh szerint a diákok a tanáraik melletti kiállással azt tanulják meg, hogy miképpen kell belemászni náluk “fontosabb” és “értékesebb” emberek méltóságába. Ezzel szemben a fizikai erőt javasolja, ahogy korábban megverték a gyerekeket, ha nem tisztelték a “tekintélyt”. Itt látható az adócsalásból és lopásból multimilliárdos “lelkész” tanítása, hogyan kellene tekintélytiszteletre nevelni a diákokat. Ha pedig a tanárok nem verik bele a tekintélytiszteletet a gyerekbe, akkor Németh szerint ők nem tanárok, hanem “valami más kategória”. Németh szövege teljes harmóniában van a középkori katolikus egyház totális elnyomó rendszerének, a hitleri nácizmusnak és az olasz fasizmusnak a...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Baker
@Gyurka80: tegnap 18:58 - Na és?! A NER g3cik óvódásokkal tolják a komcsi propagandájukat!
vitriol
@Istenakinincsen: tegnap 22:32 - Igen, Létezett a Klub TV , de elvették tőlük a frekvenciát és azt is megkapta az ATV, most azon működik az ATV spirit. Aki beáll a nyaloncok sorába, az nem veszíthet!
Csak Norisz és senki más
Nem lehetne Sancit legkésőbb Húsvétkor nyilvánosan keresztre feszíteni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.