Hadházy Ákos osztotta meg a Facebookon “Gyűlölethadjárat a tanárok ellen” címmel Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetőjének “prédikációját”, amelyben azt állítja, hogy a tanárok rángatták bele a tiltakozásukba a diákokat, akiket nem lázadásra kellene nevelni, hanem a tekintélyhez való helyes viszonyulásra. Németh szerint a diákok a tanáraik melletti kiállással azt tanulják meg, hogy miképpen kell belemászni náluk “fontosabb” és “értékesebb” emberek méltóságába. Ezzel szemben a fizikai erőt javasolja, ahogy korábban megverték a gyerekeket, ha nem tisztelték a “tekintélyt”. Itt látható az adócsalásból és lopásból multimilliárdos “lelkész” tanítása, hogyan kellene tekintélytiszteletre nevelni a diákokat. Ha pedig a tanárok nem verik bele a tekintélytiszteletet a gyerekbe, akkor Németh szerint ők nem tanárok, hanem “valami más kategória”. Németh szövege teljes harmóniában van a középkori katolikus egyház totális elnyomó rendszerének, a hitleri nácizmusnak és az olasz fasizmusnak a...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Nem is értem, hogy az az ember, aki évtizedek óta mások megvezetéséből, kihasználásából, szüntelen pofázásból él, hogy a bánatba beszél ennyire összefüggéstelenül, zagyván, nyökögve...?
Ez valami borzalmasan sötét ember.
Azt végképp nem értem, hogy 16-18 éves emberek miért ne állhatnának ki saját magukért, a saját jövőjükért.
Azt értem, hogy ezek a volt munkásőr meg egyéb komcsi csicskák miért akarják ezt erővel leverni.
namihami
Vajon a körmös elég lesz? Vagy jöhet a szégyenoszlop, a kaloda és a legvégén a deres?
A megátalkodottaknak pedig kijár majd a kilencfarkú macska is?
Jozefina
Németh Sándor a hívek hülyítéséből lett milliáfdos!!! Jól tejel a sok szerencsétlen, akiket sikerült bepaliznia!!! Érdekes a NAV ott nem vizsgálódik, vagy lehet, hogy ők is hitgyülisek??!!! Ekkora szélhámos megélhet Magyarországon??!!!
A gyerekek verésére buzdítás pedig egész elképesztő!!?
szaboria1
Ez beszél akik mások pénzén gazdagodik, egy álszent hamis proféta. Embereit küldi ki, hogy beszedjék a dézsmát.
gina
@KisTehen: Te barom a te fejed meg a kezed kellene eltörni, buta proli
Clavigo
Ez nem semmi.. Te egy barom vagy @KisTehen: ,,
Clavigo
@KisTehen: A " barmozás " pusztán egy tény megállapítás,,veled kapcsolatban. Kívánom,,hogy a te kölykeidnek ez hitgyülis buzi tanítsa be a " tekintélyt tiszteletet "...
Katalina62
@KisTehen: nicsak ki beszél itt színvonalról!
Emmersson71
@KisTehen: 11:42 - Kordon nem volt, hogy elbontsák :P
Alfa
németh sándor ugyan olyan kamukeresztény korrupt náci mint aki béreli a pofázását seggnyalását ...orbánnak és a fidesz-ner kamu szektának
teuton
Keresztre feszites, oroszlanok el valo dobas, maglyara küldes, kerekbetöres nem lesz amugy KERESZTENYILEG? Mert ugye MO allitolag egy europai jogallam... ALLITOLAG:::: Tehat minden barom pofazhat baromsagokat a szolasszabadsag neveben...
magyar1
Elenjen már a pichába ez az idióta gyerekverésre biztató majom. Őt kellett volna jól elverni mikor emberek hülyítésére adta a fejét.
Nem helyeslem a diákok feltüzelését de a verés már nagyon bunkó dolog.
Béla333
Ez a pali jól mutatja a maffia értelmi és érzelmi szinvonalát.
Ő már megszedte magát, most már mindenki másnak kuss legyen... Nehogy már utána nézzenek, honnan is van a lové...
Nessy
Természetesen Isten áldásával! Na, menjen a pokolba!
Emmersson71
@magyar1: Látjuk, mi lesz, ha verik a gyereket!

"Orbán Viktor - Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom"

www.youtube.com/watch?v=tFQ9yphPsIo
vacsi
Elég zavarosan beszél...De mit várunk egy jehovistától?
teuton
@vacsi: Nem jehovista ö, hanem obanista!
Gyurka80
@Aki Én: "16-18 éves emberek" Ez NEM igaz általános iskolások is voltak!
Istenakinincsen
Minden mondata cáfolható/mellébeszélés. Végig néztem egy-két "vidám vasárnapot":(...és nem értem azt a rengeteg embert akik hisznek neki.
Nessy
@Mirabilis: Kifizetődő a kormány talpát nyalni! Aki valóban tesz valamit, azt meg legszivesebben máglyára vetné Orbán! Lásd Iványi Gábor! Semjénnek még a pokolba sem fognak örülni, mert nem igazi keresztényi lélek!
Qqberci
Páter Sanyát is le kéne ápolni egy szívlapáttal...
drrotf
Nem tudom mit szólnak Németh Sándor ha őt is ilyen módszerekkel tanítanák meg arra, hogy a sztrájk jog és a szabad vélemény nyilvánítás joga,alapvető szabadság jog még a diákoknak is ,Egy prédikátornak azt is tudni kellene, hogy a tisztelet megadására való tanítás ott kezdődik, hogy tisztelet annak jár aki azt kiérdemli, és hogy a pedagógusoknak az is feladatuk hogy a középiskolás diák ismerje az Alaptörvényben foglalt alapvető szabadság jogokat , a államot működtető szervek felépítése és működése mellett!Tudnia kellene azt is, hogy máshol ahol született alkotmány azt azért hozták létre, hogy a állam polgárait megvédjék a központi hatalommal szemben, hogy emberi életet élhessen és az állam ne szólhasson bele a legszemélyesebb magán ügyekben.Tehát az Alkotmány az állampolgárok védelme érdekében született elsősorban ott ahol már korán rájöttek arra, hogy akik az ország irányításában részt vesznek azok túlhatalomra tehetnek szert, és ezt az alkotmányos rendelkezésekkel kívánták ezt megakadályozni, és hogy ezt mindenkinek aki iskolában jár ismerni kell!
Nyírfa
Emlékszem, gyermekkoromban belefutottunk egy húsvéti körmenetbe. Olyan ijesztő volt, hogy két marokra fogtam apám kezét, el ne engedjen, és kértem, siessünk innen el, messzire ezektől az emberektől.
Szerencsére a szüleim nem voltak vallásosak, otthon nem volt téma az egyház. Amikor nagyobbacska lettem, és hallottam idézeteket a Bibliából, nem is értettem, miért kell olyan intelmeket írni, amiket meg kell magyarázni. Számomra evidencia volt az élet letisztultsága, a szeretet mindenekfölöttisége. Akkor lettem felnőtt, amikor megértettem, hogy a mentalitásom miatt sok keserves harcom lesz, és kevés barátom.
De, én tudok boldog lenni, és annak a forrása az, aki, ami vagyok.

Ha Magyarország Mária országa lenne, akkor ez egy jó ország lenne. De nem az. És erről a magyar emberek tehetnek.
Istenakinincsen
@drrotf: Jól mondod! Tiszteletet veréssel nem lehet kiérdemelni...sem elnyomással, fenyegetéssel, félelemben/függőségben tartással, diktatúrával...stb. A tisztelet egy valóságos érzés, semmi köze a (vak)hithez. Van sok olyan ember aki őszinte, átlátható érthető, nem erőszakos és rendelkezik olyan belülről fakadó erkölcsi értékrenddel és empátiával ami már önmagában is tiszteletre méltó. Az ilyen emberek a mai világban sajnos elnyomottként, de léteznek.:)
justhpeter
Ma eldőlt. Németh Sándor nem az Isten szolgája, hanem Orbán Viktor és a NER csicskája.
Nessy
@Nyírfa: Akkor Te fiatalabb vagy jóval, mint én! Nekem gyerekkoromban a húsvéti, Úrnapi körmenetek természetesek voltak. Mint az is, hogy év elején Veni Sancte volt, év végén Te Deum. Igaz, a légiriadók, az égő házunk, és a többi is nekem természetes volt kisgyerekként. Nekünk nem kellett a hazaszeretetről, a tiszteletadásról lamentálni, az is természetes volt. Sok évtizedes munkám során soha nem a beosztásokat, titulusukat tiszteltem, hanem a tudást, az emberséget, a beteg centrikusságot. Nem is kellettem sem a KISZ--nek, sem a pártnak! Nem tett jót a karrieremnek, de kibírtam, Ma ezekkel az elveimmel muzeális darab vagyok, és az volt Életempárja is!
Nyírfa
@Nessy: 20.28

'53-mas vagyok, beléptem a 70. évembe. Gyerekként, fiatalként másképpen gondolkodtam a hazámról mint manapság. Ma már csak a szülőföldem, emlékek tárháza. Én hiszek az örökkévalóságban, a végtelen inkarnációkban, így már most alkudozom az én istenemmel, hogy Magyarországot hagyagoljuk egy ideig, úgy néhány száz évig. :)
A gimiben megválasztottak KISZ-tagnak - ki kellett érdemelni - , de később, jóval később, amikor ki akartam lépni, derült ki, hogy már nem is jegyeznek. :)
Sámannus
Te is szeretnéd ha orosz szadista katonák abuzálnának úgy látom. Megtéríthetnéd őket a hátsóddal
magyar1
@Emmersson71: Igen, ezt mindenki hallotta már, csak azt nem értem az ilyen apát miért tette gazdaggá? Na és miért akarnak szülőtartásra kötelezni embereket, akiket lehet, hogy a szüleik éppen ilyen gonoszan vertek, kínoztak?
Istenakinincsen
@Nyírfa: Egy dolgot nem értek. Segíts! Ha nem tudnám, hogy ő az ATV tulajdonosa akkor úgy látom mint néző, hogy korrekt tájékoztatást adnak és próbálnak elfogulatlan riportokat csinálni...bár a forró kását ők is kerülgetik:) Mi van e mögött?
Nyírfa
@Istenakinincsen: 21.25

illúzió.

Már idejét sem tudom, mióta nem nézem az ATV-t. Ki is raktam a programok közül, mert szemfényvesztő, az olyan, mintha attitűddel építik fel a műsoraikat.
De, ha éber az ember, nagyon könnyű lebuktatni őket. Erre iskolapélda lehet a Baranyi Krisztina - Pesti srácok- ATV-másorvezetők ominózus esete.
Istenakinincsen
@Nyírfa: Köszi!:) Éreztem valahol mélyen mert valahogy a kényes kérdések felett többnyire elsiklottak.
Nem bírtam ki és írtam néhány számomra szimpatikus műsorvezetőnek, hogy ezt meg azt miért nem kérdezték meg(ami a lényeg lett volna), de válaszra sem méltattak. Jártam már így más "véleményvezérrel" is, úgyhogy rájöttem hogy egy szinjáték az egész. Elfogulatlan őszinte TV csatorna vagy webhely létezik még valahol?
Nessy
@Nyírfa: Te mész gyufáért! 39 eleje. . Már erősen túlléptem az átlag életkort. Tönkre teszem a nyugdíj és tb kasszát.
Nyírfa
@Istenakinincsen: Abszolút elfogulatlan és őszinte? Azt hiszem, nem. De olyanok, amelyek törekednek a korrekt és tárgyilagos információközlésre és elemzésre, igen. Azért gondolj bele, amíg nem állunk a tudatosság egy fejlettebb szintjén, addig a szubjektív ingerek befolyásolnak minket.
Nyírfa
@Nessy: 22.48

Rámold ki azt a kasszát, Nessy, inkább a tiéd legyen mint a kormányé! :))
Ha 83 éves koromban olyan fitt leszek agyilag mint te, azt hiszem, nem fogok panaszkodni.:)
Van rá esélyem, mert apám az utolsó pillanatig képben volt, és az utolsó hetekben sem maga miatt aggódott, hanem azon, hogy gyújtogatnak a városban. 2006-ot írtunk. Aztán ősszel úgy döntött az öregem, hogy únja már az ittlétet. A 89. évét taposta.
Ja, hozom a gyufát! :)
Istenakinincsen
@Nyírfa: Jó azt már értem, hogy a gyurka80, shikari, Németh István, Pegero stb félékkel miért nem tudok szintet lépni mindenféle érdek nélkül csak segítő szándékkal.:(
Szerinted kik törekednek a korrekt és tárgyilagos információközlésre és elemzésre mond már meg...lécci:)
A véleményed fontos, mert elég nehéz eligazodni ebben a (bábeli)zűrzavarban.
Nyírfa
@Istenakinincsen: 23.23

Csak a saját véleményemet mondhatom, amely nem nélkülöz szubjektív elemeket. Szerintem a 444, a Privátbankár, a Hvg, a Portfólio hiteles médiumok.
Érdemes olvasni a B1 Blogcsaládot - a Hvg berkein belül dolgoznak.
Az Átlátszó, a Mérce...nagyjából ennyi.

Mivel nem gondolom, hogy segítségre szorulnál, vegyük úgy, hogy ez itt a reklám helye. :)
csipetke
@Nessy: 22:48 Isten éltessen még nagyon sokáig!
...és ezt a seggfej Németh Sándort meg az agyament szektáját tolta-tolja orbán közpénzből. Na erről kéne nemzeti konzultáció, egyetlen kérdéssel.- Szeretné-e, hogy orbán a sajátjaként kezelje,és költse a közpénzt? Erre a Némethre nagyon passzol Hofi:- "Pénzért?Szopok nyalok,gombot varrok". De ez a seggarc csak aljas baromságokat beszél.
De orbán pl Iványi Gábor egyházát ott nyomorítja,ahol tudja, pedig ezért Iványi csak annyit tett,hogy figyelmeztette orbánt,hogy rossz úton jár. Orbán elvette a MET egyház-státuszát,és nem járul hozzá az óvodák,iskolák,idősotthonok,hajléktalanszállók fenntartásához. A hágai,(vagy strassburgi) bíróság visszaadta az egyházi státuszt,és a magyar államot többmilliárd forint megfizetésére ítélte, de azóta se kaptak egy fillért se. Ebből is látszik,hogy orbán a nyaloncait tolja, aki pedig kritizálni meri,azt eltapossa. Szégyen,ami itt folyik
Sámannus
@Istenakinincsen: Az van mögötte ami többi független termék mögött a kormány támogatésa nélkül független erős média sincs. Volt a reklámon keresztül kormányzati támogatás mindenhol korábbam. 2010 óta viszont csak baráti vagy kormány média kap kormánymegbízást. Így az ellenzéki média felület függésbe kerül a kormánytól. Az aztv ezért váltott arculatot, mert alkalmazkodik a kormány elvárásainak. ilyenértelmű kijelentések voltak egy ideje.
Istenakinincsen
@csipetke: Szégyen ami itt folyik, ez igaz! Mit tudunk tenni mi akik nem vagyunk erőszakos emberek?
Tűrni tűrni és várni, a jég hátán is megélni...ezt tudjuk tenni.
Nyírfa
@Sámannus: tegnap, 23.55

Arculatot váltott, vagy valójában mindig is kétarcú volt, csak a csúnyábbikat nem akartuk látni?
Sámannus
@Nyírfa: Az lehet a lényeg hogy nem csak a témákba szólnak vele, hanem személyi kérdések be is. Nem zárom ki az orosz összekötőiket sem.
Például az oroszországi rioprtok is ilyenek, vagy az ukrajnaiak.
Nyírfa
@Sámannus: Mivel az adásokat már nem nézem, a jelenről csak az a kevés információm van, ami megjelenik a sajtóban, vagy itt, általatok.
Amikor meghoztam azt a döntést, hogy nem leszek a nézőjük a továbbiakban, akkor már jó ideje érlelődött bennem, hogy az ATV hamiskártyások gyülekezete, Olga volt az egyetlen, aki miatt megtartottam a csatornát. Később még Fialát figyelemmel követtem egy ideig, Rónai Egon is szimpatikus volt, de Fiala agresszivitása taszított, Rónai pedig kevés volt ahhoz, hogy az ATV-n tartson.
Németh eleve nem volt jó ajánlólevél, az ő fejétől a kezdetektől fogva büdös volt az ATV-hal, csakhát...volt egy Olgájuk, aki ma már nem is olyan rokonszenves. Jobban állt neki a műsorvezetés.
Jozefina
A diákoknak azonnal a hitgyülis helyeken kellene tüntetniük és döngetni a vaskapúkat!!! Csepelen kezdhetik!!!??
csak úgy....
ez a szektás németh, hogyan passzol a buzgó keresztény 0rbánhoz? :)
sokanvagyunk
Németh Sándornak a diákok nem a hívei. Ő csak a vidám híveivel foglalkozzon, akik önként és főleg dalolva mentek műsoraira, ahol alkalmanként - az én felfogásom szerint - megalázta őket a tisztelet jegyében (?), és fetrengjenek kábultan továbbra is.
Sámannus
@Nyírfa: Én sem sokat nézek, de bele nézek minden csatornába, hogy lássam mivel pusztítják az agysejteket. Az atv-én volt riport Moszkvából a bőség városából, és az urán üzemből, ezeket nem lehetne csak úgy bejárni, és szerintem beálltak az atomlobbinak kampányolni.
Valójában net adta információkból táplálkozom. A tél nálam a pihenés időszaka, Nyáron a vidéki kúrián lebzselek, barátkozom a szomszédokkal, élünk mint Marci hevesen. Kiforgatott világban élünk a szavak jelentése sem mindenhol ugyanaz.
vacsi
@Nyírfa: Én úgy tudom, Mária eredetileg rabszolga volt, úgy került Józsefhez... Nem hiszem, hogy ez egy jó ország lenne. A vallás szerintem akkor jó, ha mindenki abban hisz, ami neki a legszimpatikusabb - és nem szól bele a többiek hitébe. Ezek a jehovisták meg nagyon erőszakosak - nem csak a gyerekek verésében.
csipetke
@Istenakinincsen: 00:04 Én sem vagyok erőszakos, de a fidesz falkát valószínűleg máshogy nem lehet eltakarítani. Megoldás még az lenne,ha az állami szektorok szakszervezetei összefognának,(pedagógusok,egészségügyi dolgozók,postások,vasutasok,szociális dolgozók), és együtt mennének utcára. Mert az,hogy a diákok,és a tanárok időnként kimennek,az igen kevés a maffia ellen.
Nyírfa
@Sámannus: Az uraságnak vidéki kúriája is van, nahát. De biztosan nem akkora és nem került annyiba mint Orbán "majorsága".
Amikor olvastam Lesznai Annától a Kezdetben volt a kertet, elábrándoztam, milyen lehet úrlilányként élni egy vidéki kúriában, fogadva a környék fiatalembereit, akik a kezemre pályáznak, bekocsizik az orvos, a térségi iskolaigazgató, a nótárius, anyám kalácsot hozat a cseléddel, kávét, a húgaim sikongatva kelletik magukat...én pedig egy könyvbe temetkezve ülök a kerti hintán a nagy diófa alatt...Biztosan tele lenne az életem konfliktussal, feminista lennék, modern, felforgató. :)
Ennyit a kúriáról. :)

Nézd, mit találtam:

www.youtube.com/watch?v=BCdH8VK2qJY

Elég undorító.
Nyírfa
@vacsi: 11.55

Nem tudok róla, hogy Mária rabszolga lett volna. József jegyese volt, és a férfi annak ellenére feleségül vette, hogy áldott állapotba került Gabrieltől.
A Hit Gyülekezetnek semmi köze a jehovistákhoz.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 11:42
Azt már ti bemutattátok 2006-ban a náci fasz valami toroccckai vezetésével.
Legalább szerbiában megtángálták kétszer is ezt a szemét nácit.
Rád is rád férne mert a marhákat így szokták.
Tudod elektromos sokkolóval a helyes irányba.
C_3PO
Mert HITGYÜLIS szülő + gyerek nem tüntet?!
Sámannus
@Nyírfa: Az árat nagyon eltaláltad. Három évig dolgoztam rajta. A kertben a diófa az idén termett előszőr, és még nem lehet hintázni rajta.
Petyánál a süti egésszen más mint amit felhoztál Csokizik telipofával és a tetejébe atv-s mikrafonálványa van. Nem szégyenkezek, mert sugárban hányok tőle.
Nyírfa
@Sámannus: Mindig álmodozom a kertes házról, úgy is, hogy nem úrilánynak születtem. :)
De talán egyszer lesz nekem, nekünk is. Mezítláb járni a fűben, napon szárítani a ruhát, kiülni a verandára a reggeli kávéval, este hallgatni a tücskök ciripelését...annyi öröm van az életben. :)

Ezt az ATV-t kitenni a programok közül, nem kell félnünk, jó lesz!
Istenakinincsen
@csipetke: ma, 16:05 A fideSS maffia nagyon figyel rá, hogy senki soha ne kerüljön ugyanabba a szar helyzetbe, hogy egyszerre egy időben egy helyen legyenek...Ez is szépen meg van komponálva. Szakszervezet? Régen volt, ma már nincs ereje. A külföldi multicégeknél nincs szakszervezet, a fizetésemeléseket is a magyar vezetőkre bízták. Így lett 12% és az infláció már 20% felett van. Magyarul a látszólagos emelés inkább fizetés csökkentés:)
surdilloFUJT
@Nyírfa: az egy szekta,hű alattvalója orbanbasinak a tolvaj szektavezír!!!
Baker
@Gyurka80: tegnap 18:58 - Na és?! A NER g3cik óvódásokkal tolják a komcsi propagandájukat!
vitriol
@Istenakinincsen: tegnap 22:32 - Igen, Létezett a Klub TV , de elvették tőlük a frekvenciát és azt is megkapta az ATV, most azon működik az ATV spirit. Aki beáll a nyaloncok sorába, az nem veszíthet!
Csak Norisz és senki más
Nem lehetne Sancit legkésőbb Húsvétkor nyilvánosan keresztre feszíteni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.