A kormánypárti influenszernek azt mondták, hogy vagy csendben marad vagy kilép. Tóth szerint a Megafon áll az ügy hátterében.

A Fidelitastól fenyegethették meg a fideszes influenszert – Elmesélte a kilépés körülményeit Tóth Bettina

Tóth Bettina influenszer korábban tagja volt a Fidesz ifjúsági szervezetének, de nemrég bejelentette, hogy kilép. A telex.hu-nak most a távozás körülményeiről beszélt. A fiatal elmondta, először a Pesti TV-ből zárták ki:

Én ezek után is kiposztoltam a véleményem, egy hét után hívtak a Fidelitastól, csendben maradok vagy kilépek, jelezték, utóbbi esetben elindulhat az adok-kapok viszony. Rögtön választ adtam.

Hozzátette, hogy „nekem azt mondták, a Megafontól telefonáltak a PS-be (a Pesti Srácokhoz), elmondásuk alapján mi szidtuk őket a műsorokban”, és „a Fidelitas is a Megafonra értette, ne posztoljak róluk semmit, mivel a véleményeimmel is belső konfliktust gerjesztek. A válaszom az volt, hogy kilépek inkább, minthogy csendben maradjak.” 

Arról, hogy hogyan lett Orbán Viktor csodafegyvere Bettina és vált konzervatív fideszes propagandistává az X-Faktor egykori versenyzőjéből, itt olvashat bővebben!

Arról is beszélt, hogy a jövőben bármi is derül ki a Megafonról, nem fogja őket megvédeni – szemléz az rtl.hu. A Fidelitas, a Pesti TV és a Megafon nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban. Korábban mi is beszámoltunk róla: Tóth azt írta a kilépéséről, hogy „fiatal vagyok, nekem még bőven nem a tisztségekkel kell foglalkoznom, hanem azzal, amiért jobboldali vagyok, az értékeimmel, ezekért pedig akkor is ki fogok állni, ha valaki hiábavalónak hiszi.”

Forrás: rtl.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy a fidesz ifjúsági szervezete nem a KISZ-re hasonlít, hanem inkább az elhíresült egykori Lenin-fiúkra hajaz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy a fidesz ifjúsági szervezete nem a KISZ-re hasonlít, hanem inkább az elhíresült egykori Lenin-fiúkra hajaz.
Csizmás Kond
...mongyuk így ránézésre is elég gyanús...hát még ha kifejti a véleményét...:)
Németh István
@nezelodo: akkor ez a leány lenin kurva!? @namihami: fordúlj meg akkor a bal lesz a jobb, a jobb a bal@Csizmás Kond: amikor kifejti a véleményét kitüremkedik, hogy buta és felettébb hülye!@Alfa: ez egyértelmű!!! @Emmersson71: csak nem szerelmes vagy az érdekes szívó-nyílásuba? @m73: kiírtja ez a buta csajszi magát is egykettőre!
Jozefina
Hitlerjugend is volt, talán annak a nyomdokain járnak!!!?? Az is nemzeti volt a javából!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.