Orbán Viktor kormányfő Instagram-oldalán üzenet a magyaroknak Brüsszel korrupciós ügyeivel kapcsolatban.

A miniszterelnök úgy fogalmazott,

mindenki tudta, hogy Brüsszel tele van korrupciós ügyekkel, de most már olyan szintet ért el a dolog, hogy a rendőröknek is intézkedniük kellett

Hozzátette,

ideje, hogy lekapcsoljuk a mocsarat itt, Brüsszelben!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Orbán Viktor (@orbanviktor) által megosztott bejegyzés

A poszt oka, hogy vasárnap Eva Kaili görög szocialista európai parlamenti képviselőt és további három gyanúsítottat helyeztek vizsgálati fogságba, miután kiderült, hogy Katar jelentős pénzösszegekkel és ajándékokkal próbálta lefizetni őket – írja az atv.hu.

Közben a 24.hu arról számolt be, hogy a bírósági dokumentumok szerint beismerte a korrupciós pénzek átvételét Katartól Francesco Giorgi, aki az Európai Parlament korrupciógyanú miatt leváltott alelnökének, Eva Kailinak az élettársa.

A cikk szerint

az olasz férfi a bíróság előtt könyörgött, hogy élettársát szabadlábra helyezzék, és gondoskodhasson 22 hónapos gyermekükről.

A férfi azt állítja, Eva Kaili nem tudott a kenőpénzekről, amit Katar megítélésének javítására adott az olajállam. Kaili és élettársa otthonában 150 ezer eurót találtak a nyomozók táskába rejtve. 

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Akkor mi nyugodtan csatlakozhatunk az Európai Ügyészséghez?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edebácsi
Mindenki tudja, hogy a Fidesz tele van korrupciós ügyekkel, de a korrupció olyan fokon van, hogy minden intézkedést meggátolnak.
telegdilaci
@Qqberci:Még azelőtt kellene mielőtt megkapjuk a pénzt Ott legalább működik az igazság szolgáltatás a korrupt politikusokat, felelősségre vonják,amíg nálunk nem történik semmi!
ómió
Ó, az a pár tucat korrupt bolsi!? Nem "kiugró tétel"! Köreikben az a normál, amiből másokat - minket is - "korruptoznak"!
Németh István
ÉS!!! most itt a lehőség, hogy az Orbán Viktor Úr SOS-be benyújtsa a bizalmatlansági idítványt a brüsszeli vezetéssel szemben! Ezt több szempontból is meg kell tennie > a korrupció nem téma, tény, az Eu. ukrán politikája a háború továbbgerjesztését szolgálja, ezzel egyidejüleg Európát és nemzeteit az inflációs gödörbe löki, kiszolgáltatja az Eu.nemzetket az usa hatalmi adottságainak, nem is kell tovább sorolnom! > hogy lenyúlja az Eu nemzeteket kemény milliárdokkal, hogy hosszú évekre eladósítja eu. államait! Na ez aztán csak hab a tortán!
ORBÁN VIKTOR AZONNAL NYÚJTSD BE A BIZALMATLANSÁGI INDÍTVÁNYT!!!
Bástya Béla Elvtárs
Bátorság! Brüsszel megvádolja Katart - ehhez bátorság kell!
amortizáltok
itt sem usszátok meg ne is reménykedj lesztek bőven a sittre invitálva

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.