Azok után, hogy kicsinálta, még a soraiból is ,egykori elnökét a Jobbik, Jakab Péter távozásával mintha elkezdődött volna a párt szétesése, ami most újabb állomáshoz érkezett, legalábbis Molnár Enikő Jakab egykori kabinetfőnöke szerint aki arról tudósít, hogy a párt kongresszusa “érdeklődés”(?) hiányában elmaradt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hazamennek a nyilasok! Várja őket a Fidesz akolmelege! Ahol a volt komcsi (amelyik még felmenői vonalán hungarista is volt) most összebújhat a frissnyilassal (amit hívjunk még fradi(is)szurkolónak). És az 50%-os 2/3 máris éltető (és harcos) tömege a mai hatalomnak.
Nessy
Jakab tüske volt a fidesz körme alatt, el kellett távolítani. A Mi Hazánk nevü neonáci párt majd átveszi a tagokat a fidesz segédletével! Ők hűséges támogatói a kormányfrakciónak!
kereső
@Nessy: Nem csak a mihazánk- visszatérnek a fideSS meleg kebelére. Jakabot az előválasztás során puccsolták meg, MZP segitségével- jobbikos szervezetek nyiltan őt támoggaták Jakab ellenében.Mert a jobbikosok többségének nem kellett a szolidáris, jobbközép irányvonal. Nekik a mihazánk nácijai, a fideSS fasisztái kellenek.Végül is nem történt más, mint amit orbán réges-régen meghirdetett- " egy a tábor, egy a zászló".
sokanvagyunk
Egy kissé átírtam a meghatározást:
Az ivartalan szaporodás a pártok egyik szaporodási módja, amelyhez egyetlen párt, vagy annak egy része szükséges csupán, tehát nincs szükség egy ivarilag ellenkező példányra. Ez azonban hátrányos megoldás, mert így kizárólag ugyanazok a gének adódnak tovább, amelyek az anyapártban is megtalálhatók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.