Mintegy 20 millió forintból 500 családnak jutott az árnyékkormány rezsimentő alapjából – közölte a Demokratikus Koalíció az MTI-vel pénteken.

Kálmán Olga nagy bejelentést tett az árnyékkormányról – itt vannak a részletek

Kálmán Olga, a DK képviselője. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kálmán Olga, a párt árnyékkormányának szóvivője közleményében azt írta:

Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök október 29-én jelentette be, hogy az árnyékkormány rezsimentő alapot indít, és várja az adományokat, hogy a befolyt pénzből a rezsiemelés miatt bajba került családoknak segíthessen.

Emlékeztetett: arra kérték az embereket, hogy legyenek rezsimentők, és küldjenek adományokat az alapba, hogy a pénzből olyan családok decemberben esedékes rezsiszámláit fizessék ki, akik ezt egyáltalán nem, vagy csak drámai lemondások árán tudnák megtenni.

Az adományozók között voltak az árnyékkormány és a Demokratikus Koalíció politikusai, valamint a párt közössége is. A megélhetési válság dacára mintegy 20 millió forint gyűlt össze a rezsimentő alapban, amelyből mostanra 500 család rezsiszámláját fizették ki

- tudatta a szóvivő.

"A bejelentéskor is tudtuk, hogy a felelős kormányzást semmilyen kezdeményezéssel nem lehet pótolni, és nem fogunk tudni mindenkinek segíteni, mégis nagy dolognak tartjuk, hogy a DK szimpatizánsainak hála megmenthettük 500 család karácsonyát attól, hogy az ünnepet ellehetetlenítse a brutális kormányzati rezsiemelés" – fogalmazott Kálmán Olga.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Shikari: @KisTehen: Jogos a hozzászólásotok ! Ti mennyit tettetek bele ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Shikari: TE EGY RAKÁS BŰZLŐ SZAR VAGY . ROMÁN KÖCSÖG!!!
NKF
Jaj hagyjuk már Olgikát olyan mint a rossz kurva:ebbe már ültem ebbe még nem ültem.
icegygenabro
@KisTehen: Te egyelőre az Eximbankot tedd rendben a fejedben sötétségem...
FLETÓ
@Maccska: Így van, az ugyanannyi! Mert a legszegényebbek nem használnak most sem 144 m3 gáznál többet havonta, illetve 1728-nál többet évente, valamint jóval kevesebb a villanyszámlájuk havi 210 KWh-nál, azaz éves 2520-nál! Tehát 1 m3 gáz 100 Ft, illetve 1 KWh villany pedig 36 Ft nekik is!
Németh István
Ez a büdös moslék szájú aljas szarcsomag mit hazudozik itt össze vissza >> a baromjának tudnia kell, hogy egy halóddó párt amelyik világ életében csak lopni élősködni volt képes - ÉS hiába alakul át, vált nevet - az csak egy szartömeg, tolvaj banda marad, ráadásul egykori gyilkos aljas tróger unoka általi hatalomvadászra a nemzetnek a közéletnek semmi szükség MAGYAR földön!
Logogrif
@Németh István: Pistike ismét vizsgázik : bunkó...Másszóval "...chawbacon,.." azaz faragaqtlan, műveletlen kis senki !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.