Pár hete fut a tévében a Telekom karácsonyi reklámja, amelyben Gitta, a buszsofőr felveszi Matyi buszon felejtett telefonját. rövidített, TV-ben futó reklámban annyit látunk, hogy egy buszsofőrnő, akinek mindenkihez van egy-egy kedves szava és megkérdezi a felszálló utasait is, hogy vannak, flegma vagy közömbös válaszokat kap, vissza senki sem kérdez….

Forrás: promenad24.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bélabácsi
@Mirabilis: buszsofőröknek is joguk van "nem változtató műtétekhez" nem csak az óvodásoknak...igazad van a munkahelyen Mi is ezt találgattuk, volt aki LMBTQ propagandának vélte...kár volt ennyi pénzt kidobni, inkább ingyen ebédet adnának a rászorulóknak, Ők megérdemelnék
Nyírfa
Ez egy nagyon jó reklám. Olyan emberi értéket propagál, ami hiánycikk. Írhatnám nagybetűvel is: Hiánycikk!

@Mirabilis: , hogy vagy?
simmering73
Sose láttam. Ezek szerint olyan csatornákat nézek, amelyeken nem vetítik. Nem hiányzik.
nemkati
@Mirabilis: Azt, hogy Matyi nem először felejtette a buszon a telefonját, onnan lehet tudni, hogy Gitta azt mondja: Matyi, megint a buszon felejtetted a telefonodat.
Aztán meg nem lehet minden buszsofőr bombázó. Ahogy például vannak olyan emberek is, akiknek nagy nehézséget jelent néhány egyszerű mondat értelmének a felfogása. De lehet hogy ők különben meg szépségkirálynők.
nemkati
@simmering73: Ja, biztos így van. Én meg nem szólok hozzá olyan témákhoz, amikről fogalmam sincs.
Rockxy
még van olyan ember, aki tévét néz?
reklámot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.