A tavalyinál magasabb lehet az infláció.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Peller Anikó: Ezeket a "betúket" a vezénylő tábornok vezetésével a nemkormányozunk, csak propagandázunk kormány vetette a papirra. Tehát ugyanolyan hazugok, mint akik megalkották.
Nessy
Ami azt illeti hazánk nagyjai és a politikusok, kegyencek közül sokukra ráférne némi böjtölés! De ők maradnak a dőzsölésnél!
drrotf
Mindenki emlékszik arra, hogy a múlt évi választások után mit mondott Orbán Viktor arról hogy milyen teendői szenek a kormánynak, hogy mit fognak majd csinálni?Mondott olyant hogy a következő évben böjtölni fogunk?Mondta azt hogy egész évben , vagy csak az év első felében, vagy hogy ez a böjtöt egész uralkodása alatt tartanunk kell?Ha ilyent mondott volna a választások előtt megválasztottuk volna kormányfőnek azt az embert aki EU-ban második legszegényebb magyarokat még böjtölésre ítéli?Ezután hogy meghirdették hogy böjtölni fogunk , nem érezzük magunkat átvágva, ,és nem mondjuk legalább magunkban azt,hogy ez az ember átvágott, és annak érdekében hogy hatalmon maradjon képes a magyarokat félrevezetni, becsapni?
Clavigo
Majd előzünk a kanyarban,,,a csőd felé.. Hogy dőlne be már ez az egész a [email protected] felébredne pár agyatlan rajongó...
Nessy
@Clavigo: Kizárt dolog! A vak hitük Orbánban mindent felülír! Elsősorban a tényeket! Boldogan fognak "böjtölni"!
colibri
Jó nagy faxok ezek! Nekünk a böjt éve, orbán már nem fér a zakójába, meg a gatyájába, annyit hízik hétről hétre. Maguknak meg 800 ezres fizetést nyomnak, tehát egyértelmű, hogy a böjtölés kizárólag a pórnépre vonatkozik! Hívők, ti mikor veszitek már észre a valóságot??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.