A független parlamenti képviselő Debrecenbe látogatott, ahol megmutatta, hogy lehet belefutni abba, hogy az "orbáni megszorítások" tönkretesznek egy várost.

Jakab Péter megostromolta a fideszes fellegvárat – Katasztrofális állapotokról számolt be

Facebookra feltöltött videójában egy debreceni fiatallal együtt arról számolt be, hogy januártól a trolibuszok egyáltalán nem fognak járni, a villamosok pedig csak hétköznap fognak járni. 

Ezt akarják most elvenni a debreceniektől

A politikus szerint Miskolcon is ellenzéki a városvezetés, ott is vannak problémák, de mégis jár minden, illetve a szintén ellenzéki Budapesten is jár a tömegközlekedés. Ezzel szemben a fideszes fellegvárban már megszorításokat kellett hozni a tömegközlekedésben.

Innen is látszik szerinte, hogy Fideszesként is bele lehet bukni az orbáni megszorításokba, és a rezsim mindenkit megfojt. 

Igazodunk a vármegyéhez? Jön a szekér?

- írta a videóhoz. 

2022 novemberében jelentették be, hogy az energiahelyzettel összefüggő helyi intézkedések részeként a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. ritkítja a villamosok és a trolibuszok közlekedését november 14-től.

Január 1-jétől pedig minden trolibuszjárat helyett autóbuszok közlekednek majd.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
A fideszes önkormányzatokba feneketlenül öntik a pénzt, az ott lakó embereknek mégse jut, valahogy, ki tudja hogy, elpárolog.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@KisTehen: Nem mindenki beluga kaviáron és drága tengeri herkentyűkön él mint te...
Dr. Proktor
@Dr. Proktor: 10 millás projektnél 4 millát...
Hogy annyi csak az anyagköltség? Hát lopjál!
simmering73
@KisTehen: "jakab lenullázta a jobbikot ... nem kellene nyalni neki"
Orbán meg lenullázta az országot... nem kellene nyalni neki. Marha.
ómió
@Giovanni Alba: Bolsiék fajkreténje! A hazugság a minden csövön tolt "világvége sugallataitokban" van! Persze te ezt idióta bolsiként úgysem vszed észre.
Jozefina
Jakab jól csinálja!!! Mindeniütt a nép pártán van!!! Csak az a baj, hogy egy fecske nem csinál nyarat!!! Kicsit több Jakab kellene!!!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 08:41
Ostoba Miska. Mindenhova odahányod hogy fajkretén meg bolsi hazugságok, de amikor felteszek egy egyértelmű, egyenes kérdést, akkor nem tudsz érdemben válaszolni. Idéztem neked két forrást is, megkérdeztem, mi benne a hazugság, de -nem meglepő módon- csak hörögsz tovább. Amúgy, csak mellékesen, tudod mit jelent a bolsevik te gyökérkefe? Úgy van, nagyobb, több, azaz többség. Tehát a bolsiék fajkreténje -jelentsen ez bármit- csak te lehetsz, te nagyon primitív "többségi".
Ne igyál többet a gyógyszerre, akkor talán megszűnnek a hagymázas képzelgéseid.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.